המצב של האופטימיזציה ב Linn כבוי אצלי, היות ואין באמת טעם לעשות אופטימיזציה על אופטימיזציה, במיוחד שהאופטימיזציה של ה Linn היא שונה מבחינה קונספטואלית מכל מה שאני מכיר ואני לא אומר זאת לשלילה , אלא בהקשר של ההגיון מאחורי הפעלתה.
למען האמת, הם מציגים פילוסופיה מעניינת שאולי היבואן יכול להרחיב עליה, אבל מהמעט שקראתי, החברה טוענת שאין להשתמש באופטימיזציה המסתמכת על מיקרופונים שונים, כמו כל אופטימיזציה אלקטרונית שאנחנו מכירים, וזאת בגלל חוסר הדיוק של המיקרופון המצוי (המיקרופון שמסופק על ידי טרינוב, אינו דומה למיקרופונים סטנדרטים ומורכב מ 4 קפסולות יחודיות ואף נמכר בנפרד, אז לא בטוח שההנחה שלהם נכונה במקרה זה..) אלא על מודלים אקוסטיים.
על מנת להפעיל את המודל האקוסטי שלהם, המשתמש נדרש לענות על לא מעט שאלות ולתת להם לא מעט נתונים הקשורים למידות, חומרים, הסידור בחדר וכיוצ"ב ועל סמך כל אותם נתונים, הם מתאימים סוג של מודל אקוסטי.
בהחלט גישה מעניינת, אבל המודל לא לוקח בחשבון (למיטב ידיעתי) חלל המורכב מ X בעיות , אבל עבר כבר אופטימיזציה ולכן הוא כבר לא אותו חלל, מסיבה זו, לא באמת טרחתי להשתמש בזה.
חייב להודות שלפני הרכישה של ה Linn הגישה שלהם מאוד סיקרנה אותי והתכוונתי לשחק עם זה, אבל פשוט שכחתי מזה לחלוטין.
הפוסט שלך גורם לי לחשוב על הנושא פעם נוספת ואני מניח שבשביל הספורט והסקרנות אני אתחיל לחפור בזה, זה תהליך שאין בו סיכון מן הסתם ואפשר לנטרל את מה שהם עושים בלחיצת כפתור, בדיוק כמו שזה מנוטרל כרגע.
אז תודה, כי באמת חיפשתי איזה פרויקט חדש...
רן