זבל של רמקולים בכל הרמות, מתומחרים יקר ובגלל זה אפשר תמיד לקנות משהו טוב יותר באותו מחיר.
בדיוק . (רק שהייתי מעדן טיפה ולא קורא להם זבל )
זבל של רמקולים בכל הרמות, מתומחרים יקר ובגלל זה אפשר תמיד לקנות משהו טוב יותר באותו מחיר.
סיבה טובה נוספת לדיעה השלילית שלי . ברגע שמישהו משקיע כך משמע שהוא מכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר . וזו דעתי עליהם . שמעתי כמה פעמים דיגמי על שלהם , והבנתי את מהות החברה הזו ולמי היא מיועדת . לא לי802N או 802D? האחרון טוב בהרבה.
B&W היא אימפריה בכמות המכירות, היא אלופה בשיווק ובפרסום.
הביתנים שהיא מקימה בתערוכות הם הגדולים והמושקעים ביותר, כמעט בכל תערוכה.
תומר
סיבה טובה נוספת לדיעה השלילית שלי . ברגע שמישהו משקיע כך משמע שהוא מכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר . וזו דעתי עליהם . שמעתי כמה פעמים דיגמי על שלהם , והבנתי את מהות החברה הזו ולמי היא מיועדת . לא לי
סיבה טובה נוספת לדיעה השלילית שלי . ברגע שמישהו משקיע כך משמע שהוא מכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר . וזו דעתי עליהם.
שמעתי כמה פעמים דיגמי על שלהם , והבנתי את מהות החברה הזו ולמי היא מיועדת . לא לי
אני ממש לא מתרשם ממגזינים מפוצצי פירסומות של B&W.
אני בהחלט זוכר שקראתי כתבה על ה-602 שסקרתי במבחן המדפיים ובמגזין מכובד הכתיר אותו הבוחן כאחד הרמקולים הטובים בטווח מחיר שלו.
זה לא נכון כלל.
היתרון של ה-602 היה בזה שהוא דינמי, מרשים עם הגריל, חזק והכי חשוב - שם. היו רמקולים טובים וזולים ממנו באותו מבחן באופן חד משמעי.
לעומת זאת ה-801 ששמעתי לפני כמה חודשים היה נישמע אחלה +.
לכן אין לשפוט רמקול על פי דגם אחד.
אני אישית אינני חובב B&W אך אני יכול בהחלט להגיד בביטחון שהם רמקולים דינמים וורסאטילים במיוחד וכמובן השם משחק תפקיד חשוב אצלהם.
אם הבנת מדברי, שאני מבסס את מה שכתבתי על ביקורות במגזינים, הבנת אותי לא נכון.
אין ויכוח ש- B&W היא אחת מ- 3 החברות רמקולים המצליחות ביותר בעולם מבחינה מסחרית. מהאזנה למבחר דגמים בחו"ל בשנים האחרונות, לטעמי ולדעת רבים אחרים, הרמקולים שלה הם מהמובילים בשוק הרמקולים העולמיים. בארץ, אוהבים לשנוא את המוצרים שלה בעיקר, בגלל התמחור של היבואן ובגלל שהוא משקיע את מירב מאמציו בשוק הפרוייקטים.
תשמע , זה שסטראופייל שם לי משהו ברשימה לא מרשים אותי בכלל . את הרשימה הזו אני מכיר שנים , ונגדיר את זה כך , שעד היום אני לא מצליח להבין על איזה סמי הזיה הם היו ,כששמו דברים מסויימים ברשימה ההיא (וזה בהנחה שלא קיבלו כסף )תחשוב פעם נוספת. זה נשמע לך הגיוני?
אולי השנאה מקורה בגורם אחר?
אולי בתת מודע אתה מעביר את השנאה ליבואן או לתמחור שלו, לשנאה למותג?
מניסיוני, סדרת ה-D נשמעת מצויין, ה- 802 נמצא בסטריאופייל בדרוג Class A full range, ה- 800, 801 ו- 803 זכו אף הם בלא מעט מקומות ראשונים במבחנים במגזינים מקצועיים.
מה מהות החברה ולמי היא מיועדת?
בדרך שמעתי לא פעם ולא פעמיים את ה 802 D עם מגוון של מגברים, בארץ ובחו"ל (בארץ היבואן הדגים אותם עם רוטל) ומאוד התאכזבתי. אותן בעיות כמו ביתר הדגמים שלהם, ברמה כזו או אחרת של קיצוניות: גבוהים לא מרשימים, פירוט לא משהו, בס לא מספיק הדוק, מיד לא רע, אבל לא מדהים, במה לא רעה אבל גם לא עמוקה מאוד, ובסה"כ רמקול לא מאוזן, לא מוזיקלי ולא מרגש - לא רק ביחס למחירו, אלא בכלל.
מעבר לזה, כמובן שייתכן שיש אנשים מנוסים ובעלי נסיון רב מאוד (תומר למשל) שהרמקול הזה מתאים לטעמם. לגיטמי לחלוטין, למרות שמאוד לא ברור לי.
תומר תגיד לרמקולים בסדרי גודל של ה802 משדכים בד"כ הגברה כמו של קלאסה או ספקטרל ? כי אם לא אז למה אתה חושב שמה ששמעת אצל האודיופיל המקומי לא מייצג יותר נאמנה את הרמקול ? או שכול אחד שקונה רמקול ילך למומחה שישדך לו הגברה ואלקטרוניקה ואקוסטיקה מחמיאה אישית ?