קמצן חולני.2017 היא השנה הכי אודיופילית בהיסטוריה שלי.
עשיתי קפיצה נחשונית קדימה כשרכשתי טידאל פיאנו סרה, פרה ופאוור של קונסטליישן אינספיריישן ומקור של מטרונום.
והכל באותה שנה
אם קונים ב 2017 ומקבלים ב 2018 מה זה נחשב?
אני חזרתי לאנלוג , קניתי פטיפון והורדתי תקליטים מהבוידם
http://www.dtown.co.il/forum/threads/גם-אני-התחדשתי.48743/
מתחילת שנת 2017 אני סובל חזק ממחלת השדרגת שכוללת פונו חדש Luxman EQ-500 עם מנורות משודרגות, פטיפון חדש Brinkmann Bardo עם זרוע 10.5 Brinkmann, ראש IKEDA 9tx עם כבל זרוע IKEDA, רמקולים Tidal Piano וכמו כן גם מחשב אודיו.
http://www.dtown.co.il/forum/threads/התחדשתי-ב-tidal-piano.47367/
מזל שהשנה נגמרת - אחרת היה נגמר לי הכסף
אני התחדשתי ב-AVM MP5.2 כמקור חדש:
צפה בקובץ המצורף 36993
ולאחרונה השתדרגתי בכבל חשמל הכי טוב ששמעתי בחיי ואחד מרכיבי הכבילה המשפיעים ביותר (לטובה כמובן) שאי פעם עברו אצלי במערכת:
צפה בקובץ המצורף 36994
2017 היא השנה הכי אודיופילית בהיסטוריה שלי.
עשיתי קפיצה נחשונית קדימה כשרכשתי טידאל פיאנו סרה, פרה ופאוור של קונסטליישן אינספיריישן ומקור של מטרונום.
והכל באותה שנה
אם קונים ב 2017 ומקבלים ב 2018 מה זה נחשב?
גיא, כבלי החשמל ש"סרגת" הם אחד הדברים היותר מגניבים שראיתי כאן בפורום, כל הכבוד ושגם ב 2018 תמשיך להנות מפרוייקטים DIY מרשימים כמו שאתה מעלה כאן.
ח ח ח ....רק שאני שכיר ולפני שהתלוש מגיע אלי, הוא עובר דרך הגרזן של מס הכנסה...
אצלי, הרכישות היו בחודשים הראשונים של 2017, בעיקר ברב ערוצי.
המערכת דו ערוצי לשמחתי - אני מסודר (מספיק לי, בשלב זה לא מחפש מעבר).
קדמיים מעולים (לטעמי מאוד ולדעתי), סט אלקטרוניקה איכותית מאותו יצרן (קולע לטעמי המאוד ספציפי) וה-שילוב מדהים עבורי של שתי החברות (רמקולים ואלק'), כבילה איכותית מאותו היצרן עבור האלקטרוניקה, ה"הדקויות" ששאפתי להן, כבילה לרמקולים ששאפתי לה כהשלמה לרמקולים (מבחינתי), העמדת המערכת ברמה אופטימלית ביחס לחלל ונק האזנה.
*הטרנספורט יוחלף בקרוב אני מאמין,
לאותו יצרן והסט יושלם.
המערכת הרב ערוצית עבורי זה עניין אחר.
וההשקעה שם רבה מבחינתי שחלקה מימשתי בהחלט,
שדרוג ה-סאב וופר עבורי היה החלק המשמעותי ביותר - התוצאה קבלה נפח ומשקל שהתעצם בהחלט ובליגה לגמרי אחרת.
מקווה לממש שנה הבאה את הפרוססור שאני מאוד רוצה (עולה 6 ספרות כחדש). ובכך לסגור את נושא הקולנוע לשנים הבאות בהחלט.
יאללה שתהיה שנה אזרחית טובה לכולנו.
ואחלה של פוסט.