לי יש כמה ,אף פעם לא שמעתי סט מלא שבאמת אהבתי , אבל ממה ששמעתי אז אחד מהדגמים של אסטלון , נראה לי דימונד או משהוא כזה , היה באחת התערוכות בכפר המכביה , קבס בלטיק שזה רמקול פאסיבי [ לקבס יש גם דגמים אקטיביים ] לדעתי יש היום דור 5 של הרמקול , אני שמעתי את אחד הדורות המוקדמים , הייתה לרמקול נטיה להשתלט על הצליל , אבל יכול להיות ששיפרו את זה בדורות האחרונים , היה לרמקול הזה קסם שקשה לי להסביר , הסאונד שלו היה מאוד בשרני ומהיר , שמעתי את הרמקול עם מגבר מנורות שלדעתי לא התאים לרמקול , הייתה לי פנטזיה לחבר אותו למגבר 100 וואט של תדי מהדורות האחרונים , גם במגבר של תדי היה קסם שאי אפשר להסביר , הוא לא נחשב למגבר יקר , אך מכול המגברים שאי פעם שמעתי זה המגבר שהכי התחברתי אליו . בתפיסת עולם שלי השילוב של קבס בלטיק ומגבר של תדי עשוי להות שילוב מושלם. לען הסר ספק למיטב הבנתי תדי כבר לא מייצר מגברים . עוד רמקול שאהבתי הוא מירה 2 של רוקפורט , הסאונד שלו מאוד נכון בעיניי . שאלתי את נמר לוי בזמנו אם לדעתו מרבר של תדי יתאים למירה 2 , נמר לוי אמר שלדעתו המגבר של תדי לא יחזיק מעמד..... כמו מרבים וטובים אהבתי רמקול של פרגדיים שהיה בסטריאו סטאר מחובר להגברה של ימהה , הגברת השמנה של מורל , ולאחרונה רמקול של וורפידייל 3 דרך שמחובר למגבר של ימאהה , זה היה בדיזינגוף סנטר . רשמתי יחסית הרבה רמקולים , כי לא שמעתי סאונד סופי שהתחברתי אליו ב 100 אחוז , אז היה לי קשה לבחור רמקול אחד , שמעתי המון רמקולים שהתימרו וממש לא התחברתי , אפילו התאכזבתי , לא יודע אם זה הרמקול , הציוד לפני הרמקול , או החלל . אם הייתי צריך לבחור רמקול אחד אני מניח שזה היה הקבס בלטיק אם יש אפשרות שלא משתלט על הצליל - לא שמעתי את דור 5 , והגברה של תדי שלמיטב הבנתי כבר לא מיוצרת , אם היה נשאר כסף הייתי בודק סאב תואם או שניים...