מה הרכיב שישדרגתם לעיתים דחופות יותר ?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
לכל אחד מאיתנו יש רכיב או מספר רכיבים ששידרגנו יותר פעמים משאר הסט אפ, אם בגלל שהתאפשר לנו, או בגלל שמראש עשינו פשרה ברכישה או בגלל סיבה אחרת.

אצלי למשל מדובר במגבר, שהחל את גיגוליו כמגבר קסמן LV111 a לאחר זמן רב הוחלף בלא מעט מגברי ק"ב וסטריאו שונים וכיום ב Unico 150. אחרי המגבר באופן לא מפתיע הם המקורות, למרבה ההפתעה עם רמקולים הייתי הרבה יותר יציב במהלך 30 השנים האחרונות החלפתי בסה"כ 4 זוגות.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
אני מתכנן לעבור דירה בשנה הבאה,
זה מצריך רמקולים חדשים (סלון ענק)...
אז לפי השרשור השני גם מצריך מגבר חדש וכו? :)
בשנה שעברה קניתי 2 סטרימרים, הראשון היה פשוט נגן מצויין אבל לא תמך בהרבה דברים כמו TIDAL וכו...
לאחר שראיתי כי טוב החלפתי לסטרימר איכותי יותר....

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
עם ככה ניתן לומר שהסט אפ אצלך די יציב.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מקור ובמקום שני - DAC

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
ראש לפטיפון. עברו אצלי שישה בשנתיים האחרונות.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113

הפטיפון אצלך עובד שעות נוספות או שמדובר בשדרוגים מתוך סקרנות לסאונד אחר?

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
כנראה בלע פטיפון :)

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
הפטיפון אצלך עובד שעות נוספות או שמדובר בשדרוגים מתוך סקרנות לסאונד אחר?
הפטיפון אכן עובד אצלי שעות נוספות. הפסקתי כמעט לחלוטין לשמוע כל מדיה אחרת (חוץ מבבוקר שאני מתארגן אז יש טידל ברקע).
אני חושב שזה נובע מחיבור גדול לקטע האנלוגי, שאליו נכנסתי באיחור מסויים ורצון להתפתחות מואצת בתחום. כך שהמסע הקצר הזה כולל עד כה: שני פטיפונים, שלושה פונואים, שלוש זרועות ושישה ראשים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
הפטיפון אכן עובד אצלי שעות נוספות. הפסקתי כמעט לחלוטין לשמוע כל מדיה אחרת (חוץ מבבוקר שאני מתארגן אז יש טידל ברקע).
אני חושב שזה נובע מחיבור גדול לקטע האנלוגי, שאליו נכנסתי באיחור מסויים ורצון להתפתחות מואצת בתחום. כך שהמסע הקצר הזה כולל עד כה: שני פטיפונים, שלושה פונואים, שלוש זרועות ושישה ראשים.

הספקת הרבה בזמן קצר.
מצד אחד אני חושש להתפרע עם האנלוג, למעשה החשש הזה קיים כיום כלפי כל מוצר הדורש מדיה ולא חיבור לרשת.
האנלוג אצלי היה מאוד מהנה אבל ברגע של שגעון החלטתי לתת קפיצה בנושא, כזו שאמורה לסגור לי כמה שנים טובות.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
בשנים הארונות זה היה כבלים ללא ספק. היו תקופות שהתחלופה הייתה ברמה חודשית. הייתי בפטיש כבלים קבוע עד לאחרונה שרכשתי סט שחשקתי בו הרבה מאוד זמן אז עכשיו אני ״יציב״.
גם מקור עבר כמה החלפות וגם זה התייצב לאחר שדרוג למקור ברמת קצה ואיתו גם המגבר. אך עדיין יש עוד מהלך גדול אחד שממתין.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
רסיבר . 3 מהם על פני תקופה של 23 שנה .. :Do_O .. וגם :שטן: עבור ההודעה ה666

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
רסיבר . 3 מהם על פני תקופה של 23 שנה .. :Do_O .. וגם :שטן: עבור ההודעה ה666

רווח כפול :D

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
בשנים הארונות זה היה כבלים ללא ספק. היו תקופות שהתחלופה הייתה ברמה חודשית. הייתי בפטיש כבלים קבוע עד לאחרונה שרכשתי סט שחשקתי בו הרבה מאוד זמן אז עכשיו אני ״יציב״.
גם מקור עבר כמה החלפות וגם זה התייצב לאחר שדרוג למקור ברמת קצה ואיתו גם המגבר. אך עדיין יש עוד מהלך גדול אחד שממתין.

שנים הייתי עם כבלי נחושת עבים אבל ללא שם, לפני כשנתיים החלפתי לכבלי רמקולים של QED ואינטרקונקטים של CHORD בסטריאו ו QED בק"ב.

בעיקבות כתבה שעלתה כאן, לפני כנה וחצי התחלתי לחשוב בכיוון יותר רציני, זה התחיל עם החלפת אינטרקונקטים בסטיראו בין המקור למגבר והתגלגל להחלפה מלאה לכבלי Clear של חברת Cardas (למעט כבלי הרמקולים האחוריים בק"ב - בכל זאת כבלים 6 מטרים).

מעולם לא חשבתי שאוציא את מה שהוצאתי על כבילה כ"כ הרבה, אם לפני שנה וחצי מישהו היה אומר לי את הסכום כנראה שהייתי צוחק לו בפנים.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
כבלים טובים ורציניים עושים הבדל ללא ספק. קרדס חברה מצוינת עם מוניטין וותיק. תהנה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
כבלים טובים ורציניים עושים הבדל ללא ספק. קרדס חברה מצוינת עם מוניטין וותיק. תהנה.

תודה, (ורד)

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
איך הספקת ?!
בקושי אתה לומד להכיר ולהנות מהקיים, וכבר מחליף.
: -)

אגב, מה באמתחתך כיום?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור