פטפון אשכנזי, פטפון ספרדי וCD חסר זהות נכנסים לפאב....אחד לאשכנזים , שני לספרדים
פטפון אשכנזי, פטפון ספרדי וCD חסר זהות נכנסים לפאב....אחד לאשכנזים , שני לספרדים
הכלל הזה לא נכון לדעתי בפטפונים של לין ,אחד בקונפיגורציה של ניים והשני של לין ,זה כמו עם בחורות ,אחת עם חזה גדול השניה חזה קטן ,לא מתאים רק אחת עם חזה גדול יותר או השניה שטוחה .בא לי קצת צחוקים ,מקווה שאין נעלבים אחרת איתם הסליחה.מי שמחזיק בבית שני פטיפונים על אותה מערכת הוא אחד שרוצה שיהיו לו שני פטיפונים על אותה מערכת.
אם היה מוכר את שניהם והיה רוכש פטיפון אחד במקום, באותו מחיר, התוצאה היתה פשוט טובה יותר.
הכלל הזה לא נכון לדעתי בפטפונים של לין ,אחד בקונפיגורציה של ניים והשני של לין ,זה כמו עם בחורות ,אחת עם חזה גדול השניה חזה קטן ,לא מתאים רק אחת עם חזה גדול יותר או השניה שטוחה .בא לי קצת צחוקים ,מקווה שאין נעלבים אחרת איתם הסליחה.
תתחדש!!החל מלפני כמה ימים יש פטיפון שני, אח לפטיפון הטאנוי, בדרך (הצפוייה להיות ארוכה מאוד).
יחובר למערכת השניה. אני לא ישן בלילות מרוב ציפיה - כמו ילד בלילה בו הוא יודע שסנטה קלאוס יגיע.
מגניב פלוס פלוס!כולם במינשן??
מניאקים. כל היחידה הזאת מניאקים.
אם כל האודיופילים הרציניים בתערוכה, ורק אתה ואני נשארנו כאן, אז זו ההזדמנות לעשות הפיכת חצר.
הברנש החדש הוא Kenwood KD-5070, עם פלינת' מאיזה רזין שהוא תערובת של שייש, קריפטונייט ועוד כל מני חומרים שקיימים רק על מאדים. אמור להיות יותר כבד מפרה הרועה לשלוותה בשדה פורה בצפון הודו.
הייתי חייב בשביל שלוותי הנפשית איזה בק אפ לטאנוי, אז אחרי שוטטות ופורנוגרפיה רלוונטית לרוב גנבתי את הברנש: