michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
יש מלון טוב בהרי הסינוס.
יש הרבה
יש מלון טוב בהרי הסינוס.
ווואאאווווווצפה בקובץ המצורף 55241 לני, זה מה שיצא לי.
אתה מוזמן להתרשם
חסר לי פה הרבה מתכת וסיליקטים (קרמיקה זה סיליקט, לא?)אם הייתי חושב על בניה עצמית הייתי שוקל את הכיוון של הבחור הזה…
אם הייתי חושב על בניה עצמית הייתי שוקל את הכיוון של הבחור הזה…
אם אתה מחפש תכנית מדוייקת לבניית רמקול עם שרטוטים ורשימת מכולת של דרייברים וקרוס אז סביר להניח שהוא לא מתאים אבל הוא פה נותן כיוון כללי לבניה, הסברים לוגים מגובים בניסויים שהוא מדגים איך בוצעו. משאיר לך המון מקום למחשבה ותכנון, בחירת דרייברים או דרייבר פול רנג׳ מה שהופך את הפרוייקט ליותר מעניין, בחלק מהשיטות שהוא מסביר אפשר להשתמש גם אם בוחרים בבנית רמקול אחר.למה?
הוא בנה רמקול אחד בחיים שלו
אין לו טעם אודיופילי מיוחד
יש כאלה שחיים סאונד שבנו עשרות של רמקולים ויודעים מ חוזקות וחולשות של כל דרייבר
אם אתה מחפש תכנית מדוייקת לבניית רמקול עם שרטוטים ורשימת מכולת של דרייברים וקרוס אז סביר להניח שהוא לא מתאים אבל הוא פה נותן כיוון כללי לבניה, הסברים לוגים מגובים בניסויים שהוא מדגים איך בוצעו. משאיר לך המון מקום למחשבה ותכנון, בחירת דרייברים או דרייבר פול רנג׳ מה שהופך את הפרוייקט ליותר מעניין, בחלק מהשיטות שהוא מסביר אפשר להשתמש גם אם בוחרים בבנית רמקול אחר.
בלי קשר בערוץ שלו יש המון התייחסות לנושאים דומים כמו אקוסטיקה מה שנותן לי את הרושם שהבחור יודע מה הוא עושה…
תודה!אני מכיר את הערוץ שלו.
אם אני זוכר הוא פרופסור
מציג הרבה נושאים פיסיקלים בצורה מאוד יפה ומעניינת
אבל אם אתה מחפש לבנות רמקול לבד אני מציע לחפש באתר של טרולס
שאבתי ממנו המון השראה לרמקול שבניתי
http://troelsgravesen.dk/
ווואאאוווווו
מהמם
איזה יחידות?
איך בנית את הקרוס?
ואיך נשמע?
גם אני בניתי רמקול לבד אבל עדיין לא הספקתי לנגן דרכו.....
מבטיח להעביר לך להתרשמות ברגע שתהיה לי אלטרנטיבה נוספתלפי מה שאני רואה יש שם יחידת מיד של אקוטון, בס של סיז (מהסדרה הבכירה), וגם הטויטר נראה שלהם.
הקרוס, לעניות דעתי הוא של מונדורף, וכמו שאני מכיר את רונן הוא לא חתוך ביותר מ-12 דיבי לאוקטבה.
העץ. אני בטוח שזה hdf גרמני חזק, והקונקטורים של wbt. החיווט הפנימי, אני מהמר על vdh.
כפרה, נראה לי ש"אלטרנטיבה נוספת" זה כמו "חתיכת piece of shit".מבטיח להעביר לך להתרשמות ברגע שתהיה לי אלטרנטיבה נוספת