מהמידע שנמסר מסמסונג, היא משווקת בשלב זה את ה- OLED שלה בצפון אמריקה. תוכל לקרוא על דגמי סמסומג שמושקים כעת, בקישור כאןאו ששווה לחכות קצת ל OLED של סאמסונג שנמכר כבר בחו"ל..
תודה תמיר, ראיתי את הסקירה של סוני, אני מבין שעדיין לא פרסמת סקירה של C2 , אבל בכמה מילים אתה יכול להגיד למה כוונתך הבדלים משמעותיים , לעומת C1 או לעומת סוני , ולטובת מי ?מהמידע שנמסר מסמסונג, היא משווקת בשלב זה את ה- OLED שלה בצפון אמריקה.
ה- OLED קצה של סוני נסקר כאן באתר, תוכל להתרשם כאן.
עתה כשבידי ה- C2 של LG, שסקירתו תפוסם ממש בימים הקרובים, אני מוצא הבדלים משמעותיים.טלוויזיית סוני A90J בגודל 65 אינטש במבחן - dtown
www.dtown.co.il
כמובן שהכל בעיני המתבונן והשומע.
כמו שאומרת מרים נופך מוזס, "כולן יפות, כולן מלכות".
הי ARIX,תודה תמיר, ראיתי את הסקירה של סוני, אני מבין שעדיין לא פרסמת סקירה של C2 , אבל בכמה מילים אתה יכול להגיד למה כוונתך הבדלים משמעותיים , לעומת C1 או לעומת סוני , ולטובת מי ?
הי רן,ולגבי ה- QD OLED של סמסונג. דגמי סדרת S95B נמכרים כבר כחודשיים גם בצפון אמריקה אבל גם במערב אירופה (בריטניה, גרמניה וכו׳). ייתכן שסמסונג העולמית החליטה מסיבותיה היא לא לשווק נכון להיום את הסדרה הזו בישראל וזו זכותה המלאה. אבל לומר שהדגמים משווקים רק בצפון אמריקה - זה לא נכון.
נכון יותר לומר שסוני מזמינה פאנלים מחברת LG לפי דרישת לקוח.תודה על התשובה,
סוני רוכשת את הפנלים מ LG
תודה על התשובה,
חבל שסמסונג לא הציגו את המסכים החדשים של ה QD-OLED בכנס אתמול שישווק בארץ אולי לקראת סוף השנה
לטענתם, המסכים החדשים פחות טובים מה NEO QLED ...
לפני שאתה רץ לרכישת מסך אולד חדיש.תודה על התשובה,
חבל שסמסונג לא הציגו את המסכים החדשים של ה QD-OLED בכנס אתמול שישווק בארץ אולי לקראת סוף השנה
לטענתם, המסכים החדשים פחות טובים מה NEO QLED ...
את דגם A90J אני מכיר היטב מסך רפרנס עולמי מסך אולד הטוב ביותר.איך הסדרה A95K החדשה (QD-OLED )לעומת A90J ?
בארץ מוכרים רק את ה 55 (קטן מידי לצרכים שלי) ובעוד שבעולם יש גם את ה 65 , יגיע בקרוב לארץ ?