רק הראשון שטות גמורה? כמעט כולם אם לא כולם הם שטותכשמישהו כותב 10 סעיפים שהראשון ביניהם הוא שטות מוחלטת חבל להמשיך לקרוא…
רק הראשון שטות גמורה? כמעט כולם אם לא כולם הם שטותכשמישהו כותב 10 סעיפים שהראשון ביניהם הוא שטות מוחלטת חבל להמשיך לקרוא…
Purist אחת ההונאות הגדולות בתחום.
על סמך מה אתה מסכים? על סמך לינקים אחרים? על סמך מדידות של אחרים? כמה פעמים בחיים החלפת כבלים ובדקת את ההשפעה? שחרר כבר…לינק מהמם, מסכים עם כל מילה.
בדיוק עכשיו עשיתי אצל ערן החמוד השוואה ארוכה בין כבלי xlr, חשמל ורשת. פשוט מדהים מה שחשמל מתאים עושה לדאק.
לזרוק כזה משפט בלי לנמק זה לא רציני.
מה הנסיון שלך עם החברה הזו?
כנ״ל. ניסיתי פעם כבל מסדרת הביניים שלהם וניפח את התחום התחתון ברמה כזו שהרגשתי שעוד רגע הדרייבר מתפוצץ.לי הייתה חוויה לא טובה עם פיוריסט כבל רמקול
חברת in-akustik. מוצר טופ אוף דה ליין שלהם, משהו 2404. או אחד לפני, בעצם.נו... ספר.
אולי תעזרו לגבר במצוקה. יש לי כמו שרונן כתב אודיוקווסט ישנים וחמים שאני אוהב, החום טבעי ולא בא על חשבון פירוט בבס (מן הסתם תלוי רמקולים) אבל מחפש לפתוח קצת, במידה, את האוויר והגבוהים, יש רעיון?אני כן מכיר כבילה חמה כגון האודיוקווסט הישנים מנחושת(יש לי כמה)
שהם טובים מאוד
אני החלפתי מאודיוקווסט לנורדוסט ובדיוק מה שביקשת קרה ולא על חשבון כלום, פשוט יותר טוב…אולי תעזרו לגבר במצוקה. יש לי כמו שרונן כתב אודיוקווסט ישנים וחמים שאני אוהב, החום טבעי ולא בא על חשבון פירוט בבס (מן הסתם תלוי רמקולים) אבל מחפש לפתוח קצת, במידה, את האוויר והגבוהים, יש רעיון?
אם יש לך BI WIRE ברמקול ובמגבר תוכל לנסות משהו אחר לגבוהים. יש גם אודיוקווסט שחלק מהמוליכים מכסף וחלק נחושת ושם תוכל לפצל בצד הרמקול את מוליכי הכסף לגבוהים.אולי תעזרו לגבר במצוקה. יש לי כמו שרונן כתב אודיוקווסט ישנים וחמים שאני אוהב, החום טבעי ולא בא על חשבון פירוט בבס (מן הסתם תלוי רמקולים) אבל מחפש לפתוח קצת, במידה, את האוויר והגבוהים, יש רעיון?
אין על סילטק !
רוצה להתעסק קצת עם פרינסס, כפרה? XLR.אין על סילטק כמו שאין דרך לבדוק ולהתנסות איתם בארץ. היבואן נשמה, מת עליו(!) (באמת ולא בציניות) אבל האדון לא מחזיק מלאי שלהם. עכשיו לך תקנה סט שלם מסדרת royal על עיוור... זה מוצ'ו דינרוס.
פעם אחת לפני שנים איכשהו הסתדרו הכוכבים והצלחתי לשים יד על כבל רמקול ואינטרקונקטים מהקלאסיק, לא זוכר איזה. וואלה... לא ישב. לא ישב בכלל. אז אומרים שה-royal זה סיפור אחר לגמרי...
את שלך אתה גם מוציא? שלי כבר בחוץ, מטייל.או Empress
את שלך אתה גם מוציא? שלי כבר בחוץ, מטייל.