מה הכבל הכי גרוע ששמעתם?

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
כשמישהו כותב 10 סעיפים שהראשון ביניהם הוא שטות מוחלטת חבל להמשיך לקרוא…
רק הראשון שטות גמורה? כמעט כולם אם לא כולם הם שטות

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
Purist אחת ההונאות הגדולות בתחום.

לזרוק כזה משפט בלי לנמק זה לא רציני.
מה הנסיון שלך עם החברה הזו?

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
לינק מהמם, מסכים עם כל מילה.
על סמך מה אתה מסכים? על סמך לינקים אחרים? על סמך מדידות של אחרים? כמה פעמים בחיים החלפת כבלים ובדקת את ההשפעה? שחרר כבר…

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,675
נקודות
113
יש לי בעיה עם כל אילו שלא מבחינים בכבלים/שיכוך/חשמל וכו'... ואוהבים לזרוק "snake oil"
כאשר אני יודע ומאמין שאפילו לא ניסו ו/או שהמערכות שלהם לא מספיק שקופות בשביל להרגיש שינויי כזה או אחר.

נעשה זאת בקצרה, כי אין לי עצבים לזה, כבר....

גם ליקוי שמיעתי צריך לקבל ולהפנים.

מי שלא מבחין, זה קיים אצלו, ואין בזה פסול, אבל צריך לדעת ולהבין שזה המצב אצלו!

לכן כל השטויות האילו, כן מבחין, לא מבחין,
פשוט צריך לדעת ולהבין מי אומר זאת,
ועל סמך מה אומר זאת.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
בדיוק עכשיו עשיתי אצל ערן החמוד השוואה ארוכה בין כבלי xlr, חשמל ורשת. פשוט מדהים מה שחשמל מתאים עושה לדאק.

נו... ספר.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
לי הייתה חוויה לא טובה עם פיוריסט כבל רמקול. שם של נזיר איטלקי משהו בעלות של 3000 דולר בערך- נראה לי קצת יותר.
הוא לא התאים לאף הגברה שהייתה לי ואני מחזיק בדרך קבע שלוש הגברות, מנורות ,קלאס D, וטרנזיסטור קלאס A/B.
נראה לי שאני פשוט לא התחברתי לטונאליות שלו. אני כן מכיר כבילה חמה כגון האודיוקווסט הישנים מנחושת(יש לי כמה)
שהם טובים מאוד. עם הפיוריסט הייתה הרגשה שזה כבל זול מאוד שעטוף בעטיפה יקרה.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לזרוק כזה משפט בלי לנמק זה לא רציני.
מה הנסיון שלך עם החברה הזו?

ראה את תגובתו של רונן פרץ מעל. אני חושב שהוא ואולי גם אני זכינו עם הזמן למספיק קרדיט.

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
129
נקודות
43
לי הייתה חוויה לא טובה עם פיוריסט כבל רמקול
כנ״ל. ניסיתי פעם כבל מסדרת הביניים שלהם וניפח את התחום התחתון ברמה כזו שהרגשתי שעוד רגע הדרייבר מתפוצץ.
בחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו. ובנוסף במוזיקה שכן הצלחתי לשמוע מאוד לא התחברתי לטונאליות שלו

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
רק אני כותב והנה עוד אחד.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
חברת in-akustik. מוצר טופ אוף דה ליין שלהם, משהו 2404. או אחד לפני, בעצם.
יש לי XLR אנלוגי, AES EBU (אותו כבל, התנגדות שונה), וכבל רשת.

ה-XLR אינטרקונקט נשמע מאד מענין. מאתגר בהחלט סילטק שלי שעולה הרבה יותר. יש לו ללא ספק יתרונות. גם חסרונות, אבל עוד לא החלטתי מה החבילה העדיפה.

זה כבל מאד מאד חלק ואוורירי, נותן לצליל לזרום החוצה ללא מאמץ, מרגיש יותר משוחרר. כאילו יש יותר אוויר בין הכלים. זה קצת בא על חשבון משקל שהתרגלתי אליו עם הסילטק.

נאמר זאת כך - הסילטק הוא גבר גבר מאצ'ו, וה- In akustik הוא בחורה זכה ועדינה.

כן כן, אני מתכונן לדאחקות שלך על מי הייתי מעדיף בבית. תודה.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,675
נקודות
113
אין על סילטק !

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
אני כן מכיר כבילה חמה כגון האודיוקווסט הישנים מנחושת(יש לי כמה)
שהם טובים מאוד
אולי תעזרו לגבר במצוקה. יש לי כמו שרונן כתב אודיוקווסט ישנים וחמים שאני אוהב, החום טבעי ולא בא על חשבון פירוט בבס (מן הסתם תלוי רמקולים) אבל מחפש לפתוח קצת, במידה, את האוויר והגבוהים, יש רעיון?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אולי תעזרו לגבר במצוקה. יש לי כמו שרונן כתב אודיוקווסט ישנים וחמים שאני אוהב, החום טבעי ולא בא על חשבון פירוט בבס (מן הסתם תלוי רמקולים) אבל מחפש לפתוח קצת, במידה, את האוויר והגבוהים, יש רעיון?
אני החלפתי מאודיוקווסט לנורדוסט ובדיוק מה שביקשת קרה ולא על חשבון כלום, פשוט יותר טוב…

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
אם יש לך BI WIRE ברמקול ובמגבר תוכל לנסות משהו אחר לגבוהים. יש גם אודיוקווסט שחלק מהמוליכים מכסף וחלק נחושת ושם תוכל לפצל בצד הרמקול את מוליכי הכסף לגבוהים.
אתה יכול לנסות גם סוגים אחרים. נורדוסט מהסדרות הנמוכות יותר הם מאוד מאוזנים.רק תזהר מחיקויים שמגיעים מסין בערימות. כנ"ל קימבר וXLO.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
תנסו את Esprit - תדעו מה זה כבילה טובה בלי לרקן את הבנק:)
גם טרה לאבס מצויינים - כול החשמל אצלי מכובל בזה, ולא מחפש תחליף.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
אין על סילטק !

אין על סילטק כמו שאין דרך לבדוק ולהתנסות איתם בארץ. היבואן נשמה, מת עליו(!) (באמת ולא בציניות) אבל האדון לא מחזיק מלאי שלהם. עכשיו לך תקנה סט שלם מסדרת royal על עיוור... זה מוצ'ו דינרוס.
פעם אחת לפני שנים איכשהו הסתדרו הכוכבים והצלחתי לשים יד על כבל רמקול ואינטרקונקטים מהקלאסיק, לא זוכר איזה. וואלה... לא ישב. לא ישב בכלל. אז אומרים שה-royal זה סיפור אחר לגמרי... :cool:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אין על סילטק כמו שאין דרך לבדוק ולהתנסות איתם בארץ. היבואן נשמה, מת עליו(!) (באמת ולא בציניות) אבל האדון לא מחזיק מלאי שלהם. עכשיו לך תקנה סט שלם מסדרת royal על עיוור... זה מוצ'ו דינרוס.
פעם אחת לפני שנים איכשהו הסתדרו הכוכבים והצלחתי לשים יד על כבל רמקול ואינטרקונקטים מהקלאסיק, לא זוכר איזה. וואלה... לא ישב. לא ישב בכלל. אז אומרים שה-royal זה סיפור אחר לגמרי... :cool:
רוצה להתעסק קצת עם פרינסס, כפרה? XLR.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,675
נקודות
113
את שלך אתה גם מוציא?:) שלי כבר בחוץ, מטייל.

Never

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור