AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,947
- נקודות
- 113
ידעתי שאני אצטער....
בסדר, אתה צודק (תמשיך לחפור ולערבב)
- אתה חפרת במידה זהה לשלי
- אם כבר, אתה זה שעירבב בין דברים לא באמת קשורים.
- זה די פתטי ללכלך על בן שיחך כשאין לך משהו ענייני לומר
ידעתי שאני אצטער....
בסדר, אתה צודק (תמשיך לחפור ולערבב)
אחד האמירות המופלאות בכבלים , היצרן טוען :
״ תקבל את התוצאה הטובה ביותר אם כל הכבלים יהיו ממותג זהה״
סטטיסטית זה עובד לטוב ולרע באותה מידה לאותו יצרן.אחד האמירות המופלאות בכבלים , היצרן טוען :
״ תקבל את התוצאה הטובה ביותר אם כל הכבלים יהיו ממותג זהה״
ולמה זה לא נכון?
כי אם למשל כבל מסויים קצת מנחית גבוהים, שימוש אחד בו (נניח בין הנגן לפרה) יכול לרסן צרחנות, אבל שימוש נוסף (נניח בין הפרה לפאוור) יכול לגרום לסתימוּת.ולמה זה לא נכון?
פתטי 2הכי טוב לערבב. (הרי היצרנים של הכבלים לא יודעים להוציא כבל טוב וצריך את AK פילוס ע"מ לאזן אותם)
בשביל מה להתעסק עם התאמת ופילוס כבלים...?
מנגנים דיסק של הבי ג'יס בצד ימין ודיסק של לאונרד כהן בצד שמאל - ויש אחלה מערכת מאוזנת.
מה שכתבתי התייחס לאפשרות (או היעדרה) לבודד משתנים כשמשווים בין כבלים עם סיכוך לכבלים בלי.מה שAK1 אומר זה בגדול היה אמור להיות האידיאל אבל זה לא קיים בעולם האמיתי כל חברה בוחרת קיו תיכנון אחד בדרך כלל . נדיר שיש חברות שמיצרות גם וגם .
מדגם בגודל 10 לא ממש רלוואנטי, מה גם שייש העדפה מראש לכיוון מסויים, מה שעלול להטות את התוצאה.אני מתבסס על נסיון שצברתי שברובו מדובר במוצרים במחירים סבירים כמו האינטר קונקטים של נאוטק 1001 משהו ועוד מס כבלים במחירים של 1000-2000 וגם מסתמך על הנסיון שאלדר צבר .
זה מה שתמיד אומרים על ההבדלים בין כבלים.ברגע שחיברתי כבל בלי סיכוך ההפקט היה כאילו הזזתי סמיכה שכיסתה את הרמקול . יותר צלול ומפורט
נראה לי שייש כאן בעיות מתודולוגיות חמורות בהשוואות.
אם רוצים להראות שחוט בלי סיכוך עדיף על חוט עם, צריך להשוות בין כבלים מאותו יצרן, מסדרות מקבילות.
אחרת ייתכן שהחוט בלי סתם יותר טוב לכשעצמו, בלי קשר לסיכוך.
כל זמן שייש בעיות כל כך מהותיות במתודולוגייה של ההשוואות, נראה לי שאין מקום לסמוך על המסקנה.
עמיר
תמיד טוב להיות משוכנעים בלי שייש לכך ראיות.
חוצמזה, לחברות "רציניות" -- ובעצם טפשי להכליל בלי נתונים -- לחברה "רצינית" אחת -- Purist Audio Design -- יש database עם סטטיסטיקות של מידת שביעות הרצון של לקוחות מתוצאת חיבור בין מכשירים ספציפיים.
כששאלתי מה החוט המומלץ לחיבור מגבר X לרמקול Y, הם לא המליצו על החוט הייקר ביותר שיכולתי להרשות לעצמי, אלא על סידרה נמוכה יותר.
כך שלפחות לפי המדגם הזה -- שגודלו 1 -- שאולי עדיף על מדגם שגודלו 0 -- זה לא עובד כפי
עמיר
כי אם למשל כבל מסויים קצת מנחית גבוהים, שימוש אחד בו (נניח בין הנגן לפרה) יכול לרסן צרחנות, אבל שימוש נוסף (נניח בין הפרה לפאוור) יכול לגרום לסתימוּת.
עמיר
אם כך אתה אומר שלסיכוך יש בפרוש השפעה - השאלה האם היא טובה או לא זו שאלה אחרת
לא -- התייחסתי לזה כבר כאן -- לכן צורת הבדיקה הישירה עם בידוד משתנים -- שהיא הכי רלוואנטית כאן -- אינה ישימה, וייש צורך במדגם גדול של בדיקות עקיפות.אני לא מכיר יצרן שבייצור סידרתי מייצר את אותו הדגם מסוכך ולא מסוכך.
התוכל להצביע על יצרן כזה ?
זהו מידע פנימי של החברה. צריך להתכתב עם המהנדס/הבעלים, Jim Aud.התוכל לתת לינק לבסיס הנתונים האמור? תודה מראש.
נחמד בתיאוריה, אבל במציאות אתה לא בהכרח יודע מזה, אלא רק את זה שהכבל הנבדק נשמע יותר טוב מהאחרים ב-setup הזה...זה כבל טוב? לדעתי לא. כבל שמרסן/מנחית/ מדגיש וכו' "פותר "בעיה וגורם לשתיים אחרות.
זכותך לומר. זכות האחרים לפקפק, בצדק מסויים, מהסיבות האמורות, וזכותם להאמין, בצדק מסויים.נכון!
אני אומר שלילית.
נכון!
אני אומר שלילית.
כלומר עם סיכוך מוצלח יותר יכול להיות שנקבל צליל עוד יותר טוב