מה אתה מרמה את עצמך ואותנו ............... אני נותן לך חודש חודשים גג עד שה AA מגיע אליך ומקבל קביעות
טוב קביעות זה עניין יחסי ............ ........... עד השדרוג הבא.
חוץ מזה למה לא הזמנת אותי לגביע אחרון של מילקי ?
ללה. כבד עכשיו 45K. חוץ מזה, צריך להאזין לעוד דברים. חוץ מזה #2 , שידרוג כזה הוא לא על הפרק כרגע. יש דברים אחרים שעולים פחות וגם תורמים המון. החלפת ספק ב- 1000 ש"ח תרמה תרומה אדירה לסאונד. אבל על כך בשרשור אחר.
לגבי המילקי, כנס לנוהל שיחת טלפון בבוקר של יום חול. אתה כבר מכיר את זה. עדיפות לימי שלישי וחמישי.
היי מתן. ההתלהבות שלך מהדק ששמעת נובע בגלל היותו שפורפרתי.
הוא יותר ליקווידי וכייפי בהאזנה ביחס לדקים שהם לא שפורפרתיים.
אני מאמין שאחרי ששומעים דק שפורפרתי טוב, הסאונד נחרט בזיכרון לאורך זמן.
שמע, שמעתי פחות דאקים מנורתיים ממך. אבל אני לא חסיד גדול של העדפה של טכנולוגיה כזאת או אחרת. אחרי ששומעים פרה של לקסמן או אלקטרוניקה של דרטזיל, מבינים שלא צריך מנורות בשביל לקבל את מה שמנורות נותנות.
אם כבר, הדבר היחיד שזיהיתי כמנורה דווקא הפריע לי, וזה הצבע הזה, שצובע את כל המוזיקה בצהבהב מתקתק. אבל היות וזה לא בא על חשבון מהירות ופאנצ'יות, לא נתתי לזה להפריע לי.
בעיקרון, איפה שאפשר לוותר על מנורות, אני מעדיף. אני לא אוהב את ההידבקות הזאת לטכנולוגיה מיושנת, שניתן להשיג את מה שהיא נותנת באמצעים אחרים. אבל זו לעולם לא תהיה סיבה לקנות או לא לקנות מכשיר (אלא אם מדובר במגבר כח. שם אני לא מתקרב למנורות. איכס). לא אכפת לי מה יש בפנים, כל עוד זה מצלצל טוב.
מתן,
האם יכול להיות שהדינמיקה של ה aa היא בעצם בגלל באס יותר חזק?
האם מירב ההבדלים בין המכשירים יכולים להתבטל ע״י משחק באקוסטיקה?
איציק, לא יכול לענות לך לגבי הבאס. אני בטוח שיש לזה השפעה מסויימת על הרגשת הדינמיקה, אבל זו דווקא הורגשה במוסיקת ג'אז אינטימית של ביל אוונס, שם לא זוכר לי באס מי יודע מה. אבל אשקר לך אם אומר בנחרצות שאין זיקה בין השניים. אני לא איש סאונד, לא מתיימר לזהות תדרים.
לגבי המשחק באקוסטיקה, אני לא רואה את הקשר.
ה- AA פשוט דוחף יותר, גדול יותר, "אנלוגי" ומתקתק יותר, בלי להתפשר על דברים אחרים שחשובים (מהירות, בס הדוק, פוקוס של הבמה וכו'). קשה לי להאמין שאקוסטיקה אחרת תשנה את הרושם הזה.
מתנוש, בדקת Luxman DA06 בשילוב עם הפרה שלך?
לא, לא יצא לי. אני לא מתכנן שידרוג של דאק.