נראה לי שייש לפחות שלושה סוגים של תגובות לשאלה הבסיסית:
לי נראה ש-#1 עונה יותר לשאלה כמו "מה השידרוג הספציפי הבא שאתה מתכנן?", ו-#2 לשאלה כמו "מה הרכיב שנראה לך הכי חשוב לשדרג, אם בכלל?", ורק #3 עונה לשאלה לפי הניסוח כפי שהבנתי אותו.
- כאלה עם דגמים ספציפיים (חברה X מודל Y מסויים), שייתכן/אפשרי לחולם להשיג אותם בעצמו, ואולי יעשה זאת בעתיד הלא רחוק (כלומר, לא נכנס העניין של "אם לא היתה לכם הגבלה כספית"
- כאלה ללא דגמים ספציפיים, רק "X יותר טוב" (פטיפון, DAC וכו'), מיוחס למה שכבר יש.
- דגמים ספציפיים שכנראה באמת מהווים חריגה מתקציב "רגיל", כמו Wilson Alexandria שהוזכר, אפשר להייות יותר ספציפיים -- מודל XLF -- כ-$200K... לחלום כזה אפילו אני מוכן להצטרף, בלי לשמוע מראש, למרות שווילסונים "רגילים" כמו W/P 8 או סאשה אינם בדיוק הטעם / ההעדפה הראשונה שלי
למה התכוון המשורר של השאלה הבסיסית?
עמיר
באמת רמקול מדהים!שלום,
נעים תמיד לחלום...
חלום שלצערי לא יתממש הוא רמקול העל-
http://www.lansche-audio.de/eng/details-2-6.html
(נדמה לי סדר גודל של 60 אלף יורו בחול)
ראשיית, נראה לי שאם בכלל "מגיעה" הערה מטופשת כזו למישהו בשירשור הזה אז זה ל-TakeOne. הוא כתב יותר מפי ½2 ממה שאני כתבתי, ואין לי בעייה עם מה שהוא כתב.אוף, לא יכלת לרשום איזה רכיב שאתה אוהב וזהו?
מאיפה יש לך כל כך הרבה סבלנות לרשום כל כך הרבה בכל שרשור... תהיה בריא
+1הייתי קונה טרנספורט רשת מטורף שמוריד ממני את הצורך להתעסק עם כל מה שקשור למאחורי הקלעים של הקבצים.
השאלה היא כמה atp צריך לכלות בקריאת התשובה,כמו לעלות במדרון תלול וקצר ,לעומת הליכה במישור ,ראשיית, נראה לי שאם בכלל "מגיעה" הערה מטופשת כזו למישהו בשירשור הזה אז זה ל-TakeOne. הוא כתב יותר מפי ½2 ממה שאני כתבתי, ואין לי בעייה עם מה שהוא כתב.
שנית, יכולתי לכתוב רק איזה רכיב שהייתי רוצה.
שלישית, חשבתי שייהייה מועיל יותר להסב את תשומת הלב שאולי יש אנשים שלא עונים למה שמעניין את נמר
רביעית, לא נראה לי שייש צורך להסביר למה יש סבלנות. הבעייה היא אצל חסרי הסבלנות...לש-ון
לי יש חופש לכתוב כמה שאני רוצה -- להם אין -- אפילו לא לקרוא 150 מילים (כתבתי פחות מזה).
זה סוג של הפרעה פסיכיאטרית -- הפרעת קשב וריכוז.
מי שצריך, שיילך לפסיכיאטר וייקח ריטאלין
42השאלה היא כמה atp צריך לכלות בקריאת התשובה,כמו לעלות במדרון תלול וקצר ,לעומת הליכה במישור ,
בברכה
אלדר
ואם אין?
הייתי קונה טרנספורט רשת מטורף שמוריד ממני את הצורך להתעסק עם כל מה שקשור למאחורי הקלעים של הקבצים.
ובאותה נשימה, לסרי, היה לך מגע אישי עם ה- NW-T של AYON במקרה? נראה מכשיר מעניין.
השאלה היא כמה atp צריך לכלות בקריאת התשובה,כמו לעלות במדרון תלול וקצר ,לעומת הליכה במישור ,
בברכה
אלדר
מבקשים ממישהו לחפש ברשת את תקנון אגודת העצלנים (אני לא מתנדב), ושם יש את ההוראות המדוייקות והמלאות,ואם אין?
בזמנו, כשהיינו צעירים, לא היו כאלה בהיצע (לפני 3-4 שנים). היום יש יותר, ואני בטוח שאתה יכול לספר לי עליהם.השתכנעת?
הלוואי והיית שומע את האטלנטיס של CABASS לשעבר אבל מה לעשות אין כסף כל מה שאתה מכיר בפוקל זה רק המעט !!!!2 מלים - Scala Utopia.
2 מלים - Scala Utopia.