אין לי יוזר קודםכבר פתחת שרשור דומה ב יוזר הקודם שלך.
דיי חאלס
נכון איתי ויפה ששמת לב. הדרעק הזה פשוט נהנה הנאה פרוורטית לעצבן אותנו ומישום מה יש כאלה שלא מצליחים להתאפק וממשיכים לענות לו בתואנה שהם מונעים מדברים שהוא כותב להטעות בעיקר חובבים חדשים, בולשיט של טענה אתם פשוט משועממים, תפסיקו לענות והוא יתייבש ויפול מעצמו.כבר פתחת שרשור דומה ב יוזר הקודם שלך.
דיי חאלס
יש לך גם דברים חיוביים להגיד?נכון איתי ויפה ששמת לב. הדרעק הזה פשוט נהנה הנאה פרוורטית לעצבן אותנו ומישום מה יש כאלה שלא מצליחים להתאפק וממשיכים לענות לו בתואנה שהם מונעים מדברים שהוא כותב להטעות בעיקר חובבים חדשים, בולשיט של טענה אתם פשוט משועממים, תפסיקו לענות והוא יתייבש ויפול מעצמו.
אני חושב שרמה גבוהה של ביצועים/איכות סונית שגם תעלה בהתאם ו/או להיפך - עלות גבוהה שאמורה לקנות ביצועים/איכות גבוהה. כל זה ביחס לשאר המתחרים כמובןמה בדיוק הופך אותם להיי אנד לעומת רמקולים "רגילים"?
ומאיזה טווח מחירים זה בערך מתחיל?
תודה על תגובה נחמדה הגיונית ומנומקתאני חושב שרמה גבוהה של ביצועים/איכות סונית שגם תעלה בהתאם ו/או להיפך - עלות גבוהה שאמורה לקנות ביצועים/איכות גבוהה. כל זה ביחס לשאר המתחרים כמובן
הזיכרון שלך קצר כמו ההבנה שלך.אין לי יוזר קודם
אם כבר דה לגיטימציה אז עד הסוףגם אם הוא שליח של נמר להעלות את הטראפיק. מה בדיוק הבעיה עם השאלה?
לפחות שני יבואנים בעבר אמרו לי ״זה הי אנד אמיתי״.
סולח לך, העיקר שלא יקרה שוב.הזיכרון שלך קצר כמו ההבנה שלך.
מתנצל gds , הייתי משועמם…