ראשית, מעולם לא הוענקה לי הסמכות לפסוק מה מותר ומה אסור ובלאו הכי לא אבקש עול שכזה לעולם.
שנית, כפי הנראה בוחן המציאות שלי לא מכוייל לתדר חלק מהקהל הקדוש. זה או זה או שמישהו קצת מיתמם.
למשל, איני מבין מי בדיוק מחפש "נשמה אמיתית" בסרט אקשן בכיכוב 'הרוק',
וגם איני מבין מה בין דיון על זמר כלשהו וייחוס זריקת כסאות פלסטיק לקהל שלו.
האם אסור לכתוב משהו נגד עומר אדם - או שאסור לכתוב מילה רעה על כל זמר?
אמרתי שלא אפול במלכודת שלך כי איך שהוא תהפוך את זה לוויכוח עדתי.
אתה מניח לעצמך מלכודות ודוחף לתוכן את היד שלך ואחר כך כותב את זה? וואלה...
אני מציע לך, אבל באמת מציע לך שלא להניח מראש מלכודות מהסוג הזה מבלי שתהיה לך תגובה מוכנה מראש לתגובתי. ולמה? משום שברור שזה עדתי. הרי יותר כיסאות וסכנים עפים באוויר במוסיקת מטאל פנקיסטית בהופעה אחת מאשר ב-234543 הופעות של עומר אדם, חדד, גולן, פרץ ועפיה ביחד.
לא, אך אני מתייחס לדיון קולקטיביתאני כתבתי משהו על כיסאות ?
ככל הידוע לי, מקרה הרצח היחיד בארץ שקשור במוסיקה אירע בתזמורת הסימפונית של ראשון לציון כשנגן הטרומבון נרצח ע"י חבר אחר בתזמורת כדי להשתלט על תפקיד הטרומבון הראשון.ובמגרש כדורגל אנגלי יש יותר חוליגנים מבטדי, אותי מעניין מה קורה בארץ ואיך זה משפיע עלי. אתה רק תומך בדברי שיש קורלציה בין סוג מוזיקה לאלימות לא אמרתי כיסאות עפים בהופעה אלא בבריכה.
משום שברור שזה עדתי. הרי יותר כיסאות וסכנים עפים באוויר במוסיקת מטאל פנקיסטית בהופעה אחת מאשר ב-234543 הופעות של עומר אדם, חדד, גולן, פרץ ועפיה ביחד.
ככל הידוע לי, מקרה הרצח היחיד בארץ שקשור במוסיקה אירע בתזמורת הסימפונית של ראשון לציון כשנגן הטרומבון נרצח ע"י חבר אחר בתזמורת כדי להשתלט על תפקיד הטרומבון הראשון.
אתה ממשיש להסתבך. כמי שהצהיר שהוא לא נכנס למלכודת נדמה שאתה דווקא נלהב לקפוץ ראש לבריכה של גועל נפש.
וכצפוי, תחת לבקר את עומר אדם, אתה מקטלג את הקהל שלו ומטיל בו רפש עליק מנומק.
למען האמת, התשת אותי, שא ברכה.
עוד מעט ט' באב נקווה שכולנו נתאפס עוד לפני הבחירות.
לא, אך אני מתייחס לדיון קולקטיבית
ממש יפה שאתה והכתב של YNET התרשמתם אותו הדבר מהסרט ואפילו הגדלתם והשתמשתם באותם המילים לתאר את התרשמותכםהיי,
ראיתי את הסרט לפני כמעט שבוע, נכרת בו התנגשות האגואיים של שני הכוכבים השריריים של סדרת מהיר ועצבני - וין דיזל ודווין ג'ונסון. סרט אקשן יקר, מלוטש וחסר נשמה שבו הדמויות הן אוסף של מניירות. המניע לעלילה הוא דבר מה חסר חשיבות והאקשן חסר כל תחושה של סיכון אמיתי עבור הדמויות ולכן גם לא מעורר מתח. באורך של שעתיים ורבע, מה שהציג עצמו כבידור קליל הופך לחוויה מייגעת למדי. כמובן שכל זה לא יפריע לסרט להפוך להצלחה כלכלית שתחצה את גבול מיליארד הדולר - ויש להניח שלא מעט ממעריצי "מהיר ועצבני" יהיו מסופקים לחלוטין מ"הובס ושואו". מזדהה עם הציון שלך 7.5 נקודות - המון רעש על לא כלום, הכתבה טובה מאוד, הצילומים גם כן, תמשיך כך אנטון.
ממש יפה שאתה והכתב של YNET התרשמתם אותו הדבר מהסרט ואפילו הגדלתם והשתמשתם באותם המילים לתאר את התרשמותכם
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5561796,00.html
כל הכבוד
בהחלט, הדימיון לא משאיר מקום לספקtomertsin הוא סינדיקט תיקשורתי ומפרסם טורים תחת שם עט ארז דבורה ואני מאמין לכל מילה ש tomertsin
כותב ויכתוב וגם לכל ביקורת על כל דבר שתתפרסם באתר זה.