מהו pre-amp פסיבי?

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
קדם פסיבי

לגבי מה שנכתב למעלה:

1) לגבי האקספוזר 2010: אני מניח שהכותב התכוון לכך שזהו מגבר משולב שחלק הקדם שלו הוא פסיבי.
ובכן, יש לא מעט מגברים משולבים שעובדים כך, הראצינל הוא כמו שכתבתי בפוסט הראשון שלי: אנחנו לא נוכל לשים דרגת פרה טובה באמת במחיר הזה, עדיף לשים אטניואטור וזהוא.
זהוא שיקול הגיוני, אבל כדאי לקחת בחשבון, בשתיכנון כזה דאגו שדרגת ההספק תעבוד טוב עם פרה פסיבי - זה חלק מהתכנון הכולל של המכשיר.
2) לגבי פרה פסיבי מבוסס שנאים: שנאי יעשה תאום עכבות, ויכול להגדיל מתח, אבל אין ארוחות חינם: זה בא על חשבון הזרם, מכפלת המתח בזרם תמיד קבועה ברכיב פסיבי ... לכן מבחינה טכנית, זה כמו למשוך שמיכה קצרה- אתה מכסה את הרגליים או את הראש, לא את שניהם.
זה כמובןם מבחינה טכנית, איך כל מכשיר נשמע, ומה עדיף, לזה אני לא נכנס.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
עופר.

מה זאת אומרת "האות עובר כמה שלבי הנחתה"?

מעניין אותי להבין מה הסבירו לך, כנראה שלא הבנת נכון את הכוונה של מי שהסביר לך, או שיכול להיות שהוא טעה.

הקלטה לא תונחת אלה אם כן היא עוברת את ה+3 DB . מה שבדיסטורשן יונחת מיד.

אי לכך אינני חושב שיש לטכנאי אינטרס להנחית או לצמצם טווח דינמי במהלך ההקלטה או המיקס.

אשמח אם תוכל להרחיב בעניין - איך הקליטו בשנות החמישים והשישים ואיך עושים זאת היום.
אני לא בקיא בזה.
מה שהבנתי בזמנו היה שהאות מונחת בכמה שלבים ולכן יותר "נכון" להגביר אותו חזרה בכמה שלבים - לא בשלב בודד. לפי ההסבר הזה הבנתי בזמנו את ההבדל בין אותו סט עם קדם פסיבי ואקטיבי. בהשוואה, עם קדם פסיבי תמיד היה חסר אויר, נפח ודינמיקה והצליל נשמע אפילו אנמי. מנסיוני שלי קיבלתי תוצאה סבירה עם קדם פסיבי רק פעם אחת - עם רמקול נציל יחסית (מעל 93 db). גם שם התוצאה השתפרה עם קדם אקטיבי. צריך להדגיש שמדובר בקדם פסיבי סטנדרטי - לא כזה עם שנאים.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28

what is your setup? Do you have a standalone passive pre-amp? or is it an integrated amplifier with a passive pre amp?

Eyal, I haven't heard a standalone passive pre-amp so I can't comment on it. But even if i had done that, how will I conclude it on all amp?

However, since when the topology of an audio product hints for its quality? Tube amps have lots of distortion, Digital amps are "cold",
who cares???? ;) as long as it sounds good...

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
a standalone passive pre-amp

"what is your setup? Do you have a standalone passive pre-amp? or is it an integrated amplifier with a passive pre amp?"

הראשון היה מיצור מקומי וחובר למארנץ 63SE

השני מתוצרת מיוזיק פירסט, מחווט כסף חובר לאיזוטריקX01-d2

בשני המקרים התוצאה היתה יוצאת דופן

נערך לאחרונה ב:

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
מאסטרו אודיו , אתה מדבר על מעגל ההגברה של RAIIA של הפונו סטייג'? , כי רק שם יש הגברה והנחתה של תדרים כדי לפצות על בעיות התקליט ולקבל אות מאוזן ? וגם אני לא ממש הבנתי מה ניסה ה"משורר"(טכנאי האולפן ) , לומר לך בזאת

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור