זה ברמקול אחי , מה הוא קופייץ?
אז תקבל צליל דקיק ומבאס שיגרום לכל רמקול קרמי להשמע אש !!!!!!
יוסי! היה לי הרבה שנים AMATI ,פעם שמתי עליהם שקי חול (להרוג הקופסה ) ,אז זה הרג את כל הרמקול ,תשים על שלך בקבוק מים של ליטר ותקשיב ,תאמין לי תתחרפן איזה חרה של רמקול הפך הסונוס פאבר שלך .
נקודת ה G נמצאת כמעט בכל מקום במערכת
תגיד ? אי אפשר להתבדח כאן , או לחליפין לתת כאפה חברית קטנה בלי שתתנפח ,? מה , אתה אינפנטיל או מה? מה הרגישות הזו ? מוכרח להגיד לך שקצת מעייף התגובות הללו .רמקולים קרמים הם אינם רמקולים חמים, דקים, עבים או כל מה שתבחר שלילי (!) אחר.
רמקולים קרמים מבטאים במדויק את מה שאתה מחבר אליהם. אם זה רזה ומעאפן הם ישמעו כך, אם זה מלא ועשיר הם ישמעו בדיוק ככה.
זו הסיבה שרמקול קרמי לא מיועד לאודיופיל המתחיל. הוא שקוף ביותר, מפונק בטירוף. כשהוא עובד נכון, יש מעט מאוד רמקולים שיכולים לנגן ככה. אך מה לעשות שהם לא נועדו לאנשים עם דחפים לרכוש כי יש עסקה טובה על מוצר (לא אתה חלילה) אם כי עבור אנשים שכל מה שנכנס למערכת שלהם הוא לפחות מושלם עבור הרמקול. פחות ממושלם לא ניכנס.
אתה כתבת על אינטגרייטד שהרס לך את הבריאות לפני כמה ימים. אז אגלה לך סוד קטן. בלי רמקול בצד השני האינטגרייטד הזה הוא סתם חתיכת ברזל שלא שווה שום דבר. ומי שהרס לך את הבריאות, זה הרמקול הקרמי הזה, שנשמע דקיק ומבאס בבסיסו, שלפתע מישהו נתן לו את מה שהוא היה צריך. אבל גם לפני כן, עם הקראל והקונראד התפעלת.
רמקול קרמי מיועד לפדנטים. לכאלה שמרכיבים מערכת בסבלנות, עם המון תשומת לב ונטולי פשרות על מנת להגיע לתוצאה פנומינלית - כזו שהורסת לך את הבריאות.
קנה כזה. זה מאוד מבגר.
[QUOTE ="שניצל, post: 271947, member: 713"]והאם המשפט הזה "אז תקבל צליל דקיק ומבאס שיגרום לכל רמקול קרמי להשמע אש !!!!!!" הופך אותי להיות בן אדם לא ראוי בעינך או בעיני מישהו ? האין פה לדעתך איזה קריצה ידידותית ללא שום כוונת זדון ,לדעתי אתה איבדת את הפרופורציות ,התנפחת למימדים מעבר ליכולות שלך ,שיקול הדעת שלך לא לענין ,אתה מוזמן להשעות אותי בפחדנות האופינית לך ,הרי אני לא ראוי בעיני הנהלת האתר להיות פה כנראה ,קטונתי מלהסביר לך מי ראוי בתור אדם ומי לא ,ונראה אותך גבר משאיר הודעה זו אבל משעה אותי בתגובות ההורמונליות המטופשות האופיניות לך !
תשמע, הבנתי הסגנון , די דומה להבנה ,תהייה בריא ,ותחסוך לי את ״הבנת את זה ברוך ״ ״ קפיש ״ וכדומה , הסגנון שכתבת עמוס בזילזול אנושי ונפיחות שאינני יודע מאיין נשאבה ואם יש לה סימוכין כל שהוא , יש לך מספיק כאלו מסביב , לא אלי תפנה ככה .אלדר.
קח קרבוסילן בבקשה.
ולתגובה.
באמת שאין צורך לעקוץ ברמה החברית אם לא משתמשים באיזה דבר כזה ().
אתה צריך להבין שבלי נימה אי אפשר להבין מה אתה רוצה. ומכיוון שאני מכיר את הרעלנות האופיינית לך, אני בהחלט חושב שהיית צריך להוסיף פרצוף בכדי שנבין.
לכנות אותי פחדן זה כמו לכנות אותך ננס. מעולם לא חששתי מתגובות של איש. גם מעולם לא ערכתי גולש שפנה אלי בסגנון הזה.
אז רגע. לפני שאתה ממשיך לכתוב ולהשתלח תלמד משהו קטן.
כשכותבים ברשת אין נימה. זה רק תמונה אלדר - אין סאונד - אין פנים. מה יש? נחשת נכון - מילים.
כשעוקצים בלי רמז חברי (פרצוף אנימציה, משהו בסוגריים) אז אי אפשר להבין אם אתה עוקץ כי זה הרגע בו החלטת לעקוץ. או שאתה מלקק (הוא איש טוב!!!) כי זה הרגע ללקק או שאתה מפרגן (יותר טוב מאצלי) כי אתה במוד פירגון.
רד מהויכוח הזה אלדר או שתלמד להתבטא נכון בכתב. אם אתה לא יודע להשתמש ברמיזות שיבהירו שאתה צוחק הכל בכייף אז אל תצחק. ואם עשית פדיחה והכל היה בנימת צחוק אבל אתה מספיק דביל בשביל לעשות את זה הפוך אז אל תעקוץ בצחוק.
הבנת את זה ברוך?
יופי. עכשיו נא להפנים ולהרגע. לא אערוך אותך ולא אחסום אותך באתר. אין סיבה לזה. אפילו אם תתנפח כמו בלון. (שים לב כמה משמעות יש לפרצוף).
לילה טוב.