מהו המקום הרגיש ביותר במערכת ,לשנות את הצליל?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יוסי! היה לי הרבה שנים AMATI ,פעם שמתי עליהם שקי חול (להרוג הקופסה ) ,אז זה הרג את כל הרמקול ,תשים על שלך בקבוק מים של ליטר ותקשיב ,תאמין לי תתחרפן איזה חרה של רמקול הפך הסונוס פאבר שלך .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זה ברמקול אחי , מה הוא קופייץ?

מבטיח לך שאם תאריך או תקצר את הפורט, תוסיף או תסיר בידוד, תרים או תוריד את זווית ראש הרמקול ההבדלים יהיו הרבה יותר דרמטים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אז תקבל צליל דקיק ומבאס שיגרום לכל רמקול קרמי להשמע אש !!!!!!

רמקולים קרמים הם אינם רמקולים חמים, דקים, עבים או כל מה שתבחר שלילי (!) אחר.
רמקולים קרמים מבטאים במדויק את מה שאתה מחבר אליהם. אם זה רזה ומעאפן הם ישמעו כך, אם זה מלא ועשיר הם ישמעו בדיוק ככה.

זו הסיבה שרמקול קרמי לא מיועד לאודיופיל המתחיל. הוא שקוף ביותר, מפונק בטירוף. כשהוא עובד נכון, יש מעט מאוד רמקולים שיכולים לנגן ככה. אך מה לעשות שהם לא נועדו לאנשים עם דחפים לרכוש כי יש עסקה טובה על מוצר (לא אתה חלילה) אם כי עבור אנשים שכל מה שנכנס למערכת שלהם הוא לפחות מושלם עבור הרמקול. פחות ממושלם לא ניכנס.

אתה כתבת על אינטגרייטד שהרס לך את הבריאות לפני כמה ימים. אז אגלה לך סוד קטן. בלי רמקול בצד השני האינטגרייטד הזה הוא סתם חתיכת ברזל שלא שווה שום דבר. ומי שהרס לך את הבריאות, זה הרמקול הקרמי הזה, שנשמע דקיק ומבאס בבסיסו, שלפתע מישהו נתן לו את מה שהוא היה צריך. אבל גם לפני כן, עם הקראל והקונראד התפעלת.

רמקול קרמי מיועד לפדנטים. לכאלה שמרכיבים מערכת בסבלנות, עם המון תשומת לב ונטולי פשרות על מנת להגיע לתוצאה פנומינלית - כזו שהורסת לך את הבריאות.

קנה כזה. זה מאוד מבגר.;)

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
יכול לספר על התנסות עם קדם ושני מונובלוקים של אותו היצרן שהרס לשניצל את הבריאות. בשילוב עם רמקול לא קרמי שעולה כמו דירה ביד אליהו, הרס גם לי את הבריאות.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תן לי לנחש.

שני מונובלוקים וקדמגבר של הגל?

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
לא ממש הבנת. של ד'אגוסטינו.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
יוסי! היה לי הרבה שנים AMATI ,פעם שמתי עליהם שקי חול (להרוג הקופסה ) ,אז זה הרג את כל הרמקול ,תשים על שלך בקבוק מים של ליטר ותקשיב ,תאמין לי תתחרפן איזה חרה של רמקול הפך הסונוס פאבר שלך .

אני הולך לפרסם אותו:בכי:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
נקודת ה G נמצאת כמעט בכל מקום במערכת

אני לא יודע איפה היא, אבל נעים לחפש ;)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
רמקולים קרמים הם אינם רמקולים חמים, דקים, עבים או כל מה שתבחר שלילי (!) אחר.
רמקולים קרמים מבטאים במדויק את מה שאתה מחבר אליהם. אם זה רזה ומעאפן הם ישמעו כך, אם זה מלא ועשיר הם ישמעו בדיוק ככה.

זו הסיבה שרמקול קרמי לא מיועד לאודיופיל המתחיל. הוא שקוף ביותר, מפונק בטירוף. כשהוא עובד נכון, יש מעט מאוד רמקולים שיכולים לנגן ככה. אך מה לעשות שהם לא נועדו לאנשים עם דחפים לרכוש כי יש עסקה טובה על מוצר (לא אתה חלילה) אם כי עבור אנשים שכל מה שנכנס למערכת שלהם הוא לפחות מושלם עבור הרמקול. פחות ממושלם לא ניכנס.

אתה כתבת על אינטגרייטד שהרס לך את הבריאות לפני כמה ימים. אז אגלה לך סוד קטן. בלי רמקול בצד השני האינטגרייטד הזה הוא סתם חתיכת ברזל שלא שווה שום דבר. ומי שהרס לך את הבריאות, זה הרמקול הקרמי הזה, שנשמע דקיק ומבאס בבסיסו, שלפתע מישהו נתן לו את מה שהוא היה צריך. אבל גם לפני כן, עם הקראל והקונראד התפעלת.

רמקול קרמי מיועד לפדנטים. לכאלה שמרכיבים מערכת בסבלנות, עם המון תשומת לב ונטולי פשרות על מנת להגיע לתוצאה פנומינלית - כזו שהורסת לך את הבריאות.

קנה כזה. זה מאוד מבגר.
תגיד ? אי אפשר להתבדח כאן , או לחליפין לתת כאפה חברית קטנה בלי שתתנפח ,? מה , אתה אינפנטיל או מה? מה הרגישות הזו ? מוכרח להגיד לך שקצת מעייף התגובות הללו .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אל תתעייף
פשוט תנסה לכתוב בלי ״עקיצות״.
זה יעשה טוב גם לך וגם לסובבים אותך.

קוראים לזה להיות בן אדם.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
והאם המשפט הזה "אז תקבל צליל דקיק ומבאס שיגרום לכל רמקול קרמי להשמע אש !!!!!!" הופך אותי להיות בן אדם לא ראוי בעינך או בעיני מישהו ? האין פה לדעתך איזה קריצה ידידותית ללא שום כוונת זדון ,לדעתי אתה איבדת את הפרופורציות ,התנפחת למימדים מעבר ליכולות שלך ,שיקול הדעת שלך לא לענין ,אתה מוזמן להשעות אותי בפחדנות האופינית לך ,הרי אני לא ראוי בעיני הנהלת האתר להיות פה כנראה ,קטונתי מלהסביר לך מי ראוי בתור אדם ומי לא ,ונראה אותך גבר משאיר הודעה זו אבל משעה אותי בתגובות ההורמונליות המטופשות האופיניות לך !

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
חלאס...
נווו למה זה טוב.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
[QUOTE ="שניצל, post: 271947, member: 713"]והאם המשפט הזה "אז תקבל צליל דקיק ומבאס שיגרום לכל רמקול קרמי להשמע אש !!!!!!" הופך אותי להיות בן אדם לא ראוי בעינך או בעיני מישהו ? האין פה לדעתך איזה קריצה ידידותית ללא שום כוונת זדון ,לדעתי אתה איבדת את הפרופורציות ,התנפחת למימדים מעבר ליכולות שלך ,שיקול הדעת שלך לא לענין ,אתה מוזמן להשעות אותי בפחדנות האופינית לך ,הרי אני לא ראוי בעיני הנהלת האתר להיות פה כנראה ,קטונתי מלהסביר לך מי ראוי בתור אדם ומי לא ,ונראה אותך גבר משאיר הודעה זו אבל משעה אותי בתגובות ההורמונליות המטופשות האופיניות לך ![/QUOTE]

קונס את שניכם ב5000₪!!
חליק. בחיית דינקום.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ליאור בחו״ל, זה בכל זאת שניצל למרות שהוא חתיכת זבל של בן אדם , קשה להחליט , אבל אולי כך יהיה לנו אתר בריא בלי כל המחלות שמיביאים טיפוסים נבזים כמו שניצל, יהיה כבוד לקרמיקה , מלה של נמר תהיה דברי אלוהים חיים אם ירצה השם בעתיד, הוא בעייתי שניצל , יאללה בוא נשתחרר ממנו , האתר שלנו מעניין בעיקר בגלל התגובות הנמריות העמוקות ולאו דווקא בגלל דברי ההבל שכותב שניצל , מי בגלל צריך אותו , גורם לנו בעיקר נזק , יאללה לך למקום אחר יאשניצל , פה יש רק בני אדם , ואתה לא כזה!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
[QUOTE ="שניצל, post: 271947, member: 713"]והאם המשפט הזה "אז תקבל צליל דקיק ומבאס שיגרום לכל רמקול קרמי להשמע אש !!!!!!" הופך אותי להיות בן אדם לא ראוי בעינך או בעיני מישהו ? האין פה לדעתך איזה קריצה ידידותית ללא שום כוונת זדון ,לדעתי אתה איבדת את הפרופורציות ,התנפחת למימדים מעבר ליכולות שלך ,שיקול הדעת שלך לא לענין ,אתה מוזמן להשעות אותי בפחדנות האופינית לך ,הרי אני לא ראוי בעיני הנהלת האתר להיות פה כנראה ,קטונתי מלהסביר לך מי ראוי בתור אדם ומי לא ,ונראה אותך גבר משאיר הודעה זו אבל משעה אותי בתגובות ההורמונליות המטופשות האופיניות לך !

קונס את שניכם ב5000₪!!
חליק. בחיית דינקום.[/QUOTE]
מה ? לא יודע לעשות קוביה צהובה ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אלדר.
קח קרבוסילן בבקשה.

ולתגובה.
באמת שאין צורך לעקוץ ברמה החברית אם לא משתמשים באיזה דבר כזה (;)).

אתה צריך להבין שבלי נימה אי אפשר להבין מה אתה רוצה. ומכיוון שאני מכיר את הרעלנות האופיינית לך, אני בהחלט חושב שהיית צריך להוסיף פרצוף בכדי שנבין.

לכנות אותי פחדן זה כמו לכנות אותך ננס. מעולם לא חששתי מתגובות של איש. גם מעולם לא ערכתי גולש שפנה אלי בסגנון הזה.

אז רגע. לפני שאתה ממשיך לכתוב ולהשתלח תלמד משהו קטן.

כשכותבים ברשת אין נימה. זה רק תמונה אלדר - אין סאונד - אין פנים. מה יש? נחשת נכון - מילים.

כשעוקצים בלי רמז חברי (פרצוף אנימציה, משהו בסוגריים) אז אי אפשר להבין אם אתה עוקץ כי זה הרגע בו החלטת לעקוץ. או שאתה מלקק (הוא איש טוב!!!) כי זה הרגע ללקק או שאתה מפרגן (יותר טוב מאצלי) כי אתה במוד פירגון.

רד מהויכוח הזה אלדר או שתלמד להתבטא נכון בכתב. אם אתה לא יודע להשתמש ברמיזות שיבהירו שאתה צוחק הכל בכייף אז אל תצחק. ואם עשית פדיחה והכל היה בנימת צחוק אבל אתה מספיק דביל בשביל לעשות את זה הפוך אז אל תעקוץ בצחוק.

הבנת את זה ברוך?
יופי. עכשיו נא להפנים ולהרגע. לא אערוך אותך ולא אחסום אותך באתר. אין סיבה לזה. אפילו אם תתנפח כמו בלון. :) (שים לב כמה משמעות יש לפרצוף).

לילה טוב.

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
מה יש לכם אתם שניכם ? אתם רבים ??????(בשגרה כאילו דה) ;)
הנה תראו
נמר, אני מכיר את אלדר עזר לי ועוזר לי מתי שצריך ואף אירח אותי בביתו !
אלדר, אני מכיר את נמר עזר לי ועוזר לי מתי שצריך ואף אירח אותי בביתו !
מספיק ! ;)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יוסי. התגובה שלי היתה מאוד עניינית.
לא היתה התקפה אישית נגד אלדר או כל אחד.

לכן. אני לא רב איתו חלילה.
לפעמים צריך להשתמש באנימציה. ככה "עוקצים" בחברות. בדיוק כמו שעשיתי בתגובה ששרפה טת השניצל.

לא משנה. הוא ירגע ויזכור שלמרות שהוא קצת מתובל מידי, אני אוהב עדיין אוהב אותו.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אלדר.
קח קרבוסילן בבקשה.

ולתגובה.
באמת שאין צורך לעקוץ ברמה החברית אם לא משתמשים באיזה דבר כזה (;)).

אתה צריך להבין שבלי נימה אי אפשר להבין מה אתה רוצה. ומכיוון שאני מכיר את הרעלנות האופיינית לך, אני בהחלט חושב שהיית צריך להוסיף פרצוף בכדי שנבין.

לכנות אותי פחדן זה כמו לכנות אותך ננס. מעולם לא חששתי מתגובות של איש. גם מעולם לא ערכתי גולש שפנה אלי בסגנון הזה.

אז רגע. לפני שאתה ממשיך לכתוב ולהשתלח תלמד משהו קטן.

כשכותבים ברשת אין נימה. זה רק תמונה אלדר - אין סאונד - אין פנים. מה יש? נחשת נכון - מילים.

כשעוקצים בלי רמז חברי (פרצוף אנימציה, משהו בסוגריים) אז אי אפשר להבין אם אתה עוקץ כי זה הרגע בו החלטת לעקוץ. או שאתה מלקק (הוא איש טוב!!!) כי זה הרגע ללקק או שאתה מפרגן (יותר טוב מאצלי) כי אתה במוד פירגון.

רד מהויכוח הזה אלדר או שתלמד להתבטא נכון בכתב. אם אתה לא יודע להשתמש ברמיזות שיבהירו שאתה צוחק הכל בכייף אז אל תצחק. ואם עשית פדיחה והכל היה בנימת צחוק אבל אתה מספיק דביל בשביל לעשות את זה הפוך אז אל תעקוץ בצחוק.

הבנת את זה ברוך?
יופי. עכשיו נא להפנים ולהרגע. לא אערוך אותך ולא אחסום אותך באתר. אין סיבה לזה. אפילו אם תתנפח כמו בלון. :) (שים לב כמה משמעות יש לפרצוף).

לילה טוב.
תשמע, הבנתי הסגנון , די דומה להבנה ,תהייה בריא ,ותחסוך לי את ״הבנת את זה ברוך ״ ״ קפיש ״ וכדומה , הסגנון שכתבת עמוס בזילזול אנושי ונפיחות שאינני יודע מאיין נשאבה ואם יש לה סימוכין כל שהוא , יש לך מספיק כאלו מסביב , לא אלי תפנה ככה .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אלדר.

אם אתה בקטע של לתקוע עקיצות חברויות כאלה אז תעשה את זה נכון.
אם אתה לא מבין איך עושים את זה נכון אז זו בעיה. אני למשל, מעולם לא עקצתי אותך בפורום.
מעולם לא כתבתי מעולם (ותבדוק אותי) משהו בשביל לעקוץ אותך למשל. אם אני מחליט לכתוב את דעתי, היא נכתבת כפי שהיא. כשעוקצים אותי, או את המוצרים שלי, בשביל להרגיש מאוד ״קול״ (הכי קול לכתוב שהיקר הזה זה סתם חרטא).

ההוא עם רמקול מזמזם ואת הרמקולים של ההוא לא היית שם אפילו בשירותים, השלישי עם אוזני בטון והרביעי עם כתיבה כזו שממש מעצבנת אותך באורכה. ויש עוד, הרשימה ארוכה. אני לא עושה את זה! למה? כי ברשת קשה להבין מתי אתה צוחק ומתי אתה רציני. קשה במיוחד להבין את זה כאשר ברוב הפעמים אתה לא צוחק כשאתה מחליט לעקוץ.

אבל אתה יודע. כיאה ל״פחדנות האופיינית שלי״ ול״תגובות ההורמונליות האופייניות לי״ אודיע לך שאתה לא חסום.
אתה מוזמן לשפוך רפש חופשי. אני כאן, יאללה תן. זה גם די באופנה בימים האחרונים.

שא ברכה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור