אכן -- הזיכרון שלך טוב בהרבה משלי...למיטב זכרוני עמיר כתב את הפוסט כי מישהו ביקש .
כל עוד הטכנולוגיה לא הוסברה. אלא רק מוזכרת בכל פוסט
והשרשור הזה היה תוצאה של ההבטחה להסביר.אני אישית הסברתי כמה פעמים מה זה RC ומה הוא עושה ולמה, ואני גם מנסה לענות על שאלות, תהיות והסתייגויות כשהן עולות.
כרגע אני כבר עייף מלנסות להסביר שוב. אשתדל מחר אחה"צ או בערב, אלא אם יקדים מישהו אחר לעשות זאת, ואולי טוב ממני.
נכון, אבל נראה שמספיקים 5.1, לא "בכל החדר", וסידור כזה מאפשר גם ליהנות ממוזיקה שמוקלטת ב-multichannel, שזה כייף לכשעצמו, כך שזו לא רק השקעה באקוסטיקה אלא בכייף מדיגיטל טוב.היישום של זה מורכב לפי מה שראיתי ותלוי בפיזור רמקולים בכל החדר, לא כל אחד יכול
אכן, יש אנשי אנלוג שמבחינתם דיגיטל איפשהו בדרך "מטמא" את הצליל, גם אם הם לא שומעים שום ירידה שהיא באיכות. ע"ע פרשת Mo-Fi.מה גם שזה לא מדבר לכל אנשי האנלוג.
נכון, אבל לא רק שלא הרבה מהחדרים נשמעים טוב, כמעט כולם יכולים לקבל שיפור מטיפול אקוסטי, פסיבי ו/או אקטיבי.לדעתי, אין תחליף לחדר שנשמע טוב.
בחודשים האחרונים כל פוסט מקבל תפנית חדה לכיוון הRC. למרות טענותיך לתום לב ורק הסבר למעוניינים ישנה הדגשה ברמת השיח
לאותו כיוון כל הזמן. אז אל תטען שאין פימפום. לגבי מה שאני יודע או לא למצבים בריאותיים -זה תשאיר לי. ולידיעתך שני הורי אינם בחיים ושניהם סבלו גם מלחץ דם בין יתר הבעיות הבריאותיות שלהם.
הבאשתם את הפורום עם הפימפום הזה. לי ולעוד רבים אחרים שאולי אפילו חשבו לבדוק RC כבר אינם מעוניינים בכך וזאת משיחות עם הרבה חברה שחדלו מלכתוב.
אודיופילים רבים שפקדו את האתר כבר לא משתתפים בשל פסטיבל הRC.
אני לא כאן בכדי לריב עם אף אחד אבל הגזמתם ממזמן. אולי צריך לשכנע את נמר לפתוח פורום לRC ולשם יפנו כל המתעניינים בכך.
לא כל שרשור צריך לגלוש לשם-אתם משיגים בדיוק את ההיפך.
אני מאחל לך בריאות עד 120 ללא כל קשר לאמור
זה ההסבר למה הקסם שעופר ובוזגלו מבטיחים לגבי אי הצורך בטיפול אקוסטי עבור הרמקולים שלהם הוא מופרך וסותר את חוקי הפיזיקה.
היית חייב לטנף, זה כל כך בדי אן איי שלך שאתה לא יכול בלי, תתבגר כבר ילד טיפש.היי רונן.
צר לי לשמוע על ההורים, שלא תדע עוד צער.
קצת לגבי הדברים שכתבת כאן, הטון של הדברים, ההתנשאות וחיצי הביקורת.
אותה חזרה על "ענייני פימפום" ו/או "אנשים רבים שלא כותבים" כאן משום ש...
הן גם אמירות שאני שומע לא מעט, אבל למעשה הם נאמרים בכיוון ההפוך רונן, על ידי עשרות אנשים.
אנשים שלא מעוניינים לכתוב על החוויות שלהם, על הציוד שלהם, על הנסיונות שלהם, כי כל דבר כאן ישר יקבל עצה בדמות של חשמל, החלפת מדפים, תוספת של מרימי כבלים, או התעסקויות בכל מיני חוטים ושקעי חשמל, בקיצור, המון דברים שנוגעים למסביב, לשוליים של השוליים ולא למהות שנקראת אודיו ולכן, הם מעדיפים לכתוב במקומות אחרים.
צר לי על אלו וצר לי על אלו.
מדובר בפורום, בפורום, כמו בכל פורום יש דיעות לכאן או לכאן, יש תקופות בהן דיעה מסוימת היא השלטת ויש תקופות אחרות בהן דיעה אחרת היא השלטת, אנחנו עדים לתופעה הזאת והיא לא רק בפורומים.
לטעמי, כל אחד צריך לכתוב כאן , בין אם הוא מאמין שברגים הם חזות הכל , או מיקרופון הוא חזות הכל, תוך הבנה שיהיו כאן אנשים שיגחכו, יצחקו או סתם יחשבו אחרת. באופן אישי, ברגע שהחלטתי לכתוב כאן (וזה לקח לי מספר שנים) אני משתדל להגיב בנעימות ועניינית לאותם אנשים שחושבים אחרת ולפעמים קופץ לי הפיוז (הקצר), אבל זה לעולם לא ימנע ממני לכתוב שוב ושוב את הדברים שאני (ובערך כל האנושות) מאמין בהם.
באשר לכוונתך לפנות לנמר...
הסבירות שנמר יחליט להוציא מכאן את ענייני אקוסטיקה פאסיבית ו/או אקטיבית מתוך פורום דו ערוצי ולהשאיר כאן עצים, חוטים, גולות ומשחקים בחשמל, דומה להוצאת ענייני המנוע מפורום רכב והשארת הדיונים על השטיחונים ועצי הריח. זו אפשרות והיא אכן קיימת, אבל לא הייתי מהמר עליה.
או שפשוט רונן....אפשר להתעלם. זו גם אופציה.
בידידות.
רן
אז תן דוגמה אישית ותתעלם מכל מיני פוסטים הזויים שלא מגובים מחקרית, זה גם יעזור לך לשלוט בלחץ הדם.חמישית, מי שזה מפריע לו, שידלג על הנאמר, או ישתמש באופציה של "התעלם ממשתמש זה".
אני בכלל חושב שבצייט גייסט הדיגיטלי וה PC צריך להשתמש בטכנולוגיה לשמוע אלבום כלשהו, פינק פלויד וביטלס למשל, באופן מותאם אישית למאזין כך שאף אחד לא יפגע.ברצינות?
מדברים היום הרבה על AI האם זו גם סיבה להפסיק להשתמש בזה?
אולי נפסיק להשתמש בטלפונים בגלל שמפמפמים כל פעם על דור חדש?
אתה יכול לבחור להיות ניאנדרטל ולא להתפתח.
זה בסדר.
כולנו מחבקים אותך גם כך.
מצד שני אתה יכול לקרוא על הקסם החדש ישן שנקרא room correction ואולי אפילו חלילה לקפוץ למישהו שיש לו בשביל לשמוע על מה המהומה.
בכל מקרה אם היית קצת לומד היית מבין שכל רמקול סובל בחדר.
בעבר הלא רחוק היו ממליצים לפתור את הבעיות האלה על החלפת כבלים , מגבר ובסוף רמקולים , היום החיים יותר פשוטים עם קופסה קטנה שסוגרת את הפינה.
אבל סבבה
בוא נעלה את אותם מודרנים על המוקד
אכן שכחתי מזה שאין להם פאזה, רק אנטי פאזה, והם בכלל בנויים מאנטי-חומר.עמיר לא הבנת.
ברמקול שלהם אין פאזה.
זה בטכנולוגיית phasesless
יש אותך ביותר דוחה? אולי תיתן דוגמא אישית ותסתום? הרי כבר הובן שאתה מסוגל לטעות מקסימום 50 פעם בשנייה.אז תן דוגמה אישית ותתעלם מכל מיני פוסטים הזויים שלא מגובים מחקרית, זה גם יעזור לך לשלוט בלחץ הדם.
גדיל'ה, מה קורה כאן?היית חייב לטנף, זה כל כך בדי אן איי שלך שאתה לא יכול בלי, תתבגר כבר ילד טיפש.
ניתן לך את הקרדיט שלא שמת לב לכך שזו הייתה תגובה לפוסט של "טינוף", אבל כמו שבביתו של תלוי אין מדברים על חבל, לך אין מה לדבר על ילדים ו/או על טיפשים.היית חייב לטנף, זה כל כך בדי אן איי שלך שאתה לא יכול בלי, תתבגר כבר ילד טיפש.
זה נראה כמו ניסיון פתטי לסתימת פיות.אז תן דוגמה אישית ותתעלם מכל מיני פוסטים הזויים שלא מגובים מחקרית, זה גם יעזור לך לשלוט בלחץ הדם.
אנשים לא נפגעים מהטכנולוגיה, הם נפגעים מזה שמדברים על דברים שהם לא רוצים לשמוע כלל, או שהם במינון שלא מתאים להם.אני בכלל חושב שבצייט גייסט הדיגיטלי וה PC צריך להשתמש בטכנולוגיה לשמוע אלבום כלשהו, פינק פלויד וביטלס למשל, באופן מותאם אישית למאזין כך שאף אחד לא יפגע.
ממש מיותרהיית חייב לטנף, זה כל כך בדי אן איי שלך שאתה לא יכול בלי, תתבגר כבר ילד טיפש.
גנאדי,להגיע לחדר שנמע מושלם - הייתי אומר בלתי אפשרי.
נשמע טוב - לא פשוט ולא זול.
אם רוצים את זה גם יפה במסגרת חדר סלון - בכלל עלויות הזויות.
הקטע הוא שאם עושים 20% דרך מקבלים שיפור מאוד משמעותי - שזה פשרה טובה לדעתי.
אשמח מאד לקרוא על הנסיון שלך בנושא, מה ואיך עשית!גנאדי,
לא מדויק, בהתחשב בחישוב ההוצאה הכוללת.
החדר הוא הרכיב הכי חשוב במערכת, לפני המקור והחשמל.
תמיד עדיף להשקיע ברכיבים אלה, לפני שרצים ורוכשים קופסאות, כבילה, ורמקולים יקרים, שלא ממשים את הפוטנציאל שלהם בחלל.
מניסיון אישי שלי מדידה /טיפול אקוסטי/רכיבים והתקנה, שנראים גם יפה בסלון, רחוק מאד מ"עלות הזויה"
יום טוב,
גנאדי,
לא מדויק, בהתחשב בחישוב ההוצאה הכוללת.
החדר הוא הרכיב הכי חשוב במערכת, לפני המקור והחשמל.
תמיד עדיף להשקיע ברכיבים אלה, לפני שרצים ורוכשים קופסאות, כבילה, ורמקולים יקרים, שלא ממשים את הפוטנציאל שלהם בחלל.
מניסיון אישי שלי מדידה /טיפול אקוסטי/רכיבים והתקנה, שנראים גם יפה בסלון, רחוק מאד מ"עלות הזויה"
יום טוב,
פה קבור הכלב...יכול שהתלחת לשבור את המשולש של יעילות/עלות/אסטטיקה.
נשמח ראות באמת.
אני יודע שההנלה אצלי לא מקבלת בסלון שום מוצר אסוקטי מסחרי לאמרות שהוא בעייני נראה אסטתי.
בעיניי כן.
בעיניי משהו מגושם ומיותר.
היי גנאדי,למה לריב - בתחום שלנו יש לא מעט מקרים של תפיסות מנוגדות, לא הכל מסוכם על כולם.
הכל בסדר, כך זה...
זה שנראים טוב, זה בונוס..כן, זה 2 יצרנים שעושים מוצרים שנראים טוב.
יקר יותר מאחרים.
אבל טוב שזמין בארץ.