מגשרים לרמקול

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113
יש לי שאלה כללית, ישנם רמקולים בעלי יכולת בי אמפינג והם מצויידים במגרשי מתכת למיניהם שבאים מהיצרן.
האם מומלץ/ עדיף/רצוי להחליף אותם למגשרים אחרים , הכוונה נגיד מאיזה כבל (DIY( או למגשרים של אותו סוג הכבל או חברת כבלים שונה (לא לכול סוג כבל יש את המגשרים המחבלים בכלל) שמחוברים רמקולים למגבר?
מה שאני מנסה להבין זה שהאם חלק תחום התחתון עד כמה בכלל רלוונטי מבחינת הכבילה בבי אמפינג ?

וגם כן, כסוג של במשך שרשור של היום על ברידג׳ינג ובי אמפינג - האם במקרה של בי אמפינג לתחום תחתון אפשר לחבר מגבר מחברה/דגם שונה מגבר של מיד והיי? יש לזה חשיבות בכלל?

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
מומלץ להחליף את המגשרים.
המינימום המומלץ זה להכין מגשר מאותו כבל רמקולים אבל יש מגשרים באיכות גבוהה, שמסיבה לא מובנת לי, משפרים את הסאונד באופן שמיע.
כמו שידוע כבר, זה עניין אינדבידואלי ומותנה בסטאפ ובשומע.
אין תשובת בית ספר נכונה לכל המקרים.
אפשר לחבר מגבר שונה בחיבור בי אמפינג אבל אז עלולה להיות בעיה של סינכרון בין הדרייברים.
נדמה לי שבאותו שרשור שציינת יש התייחסות ליתרונות ולחסרונות של הגברה שונה בבי אמפינג.
ארז

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113
מומלץ להחליף את המגשרים.
המינימום המומלץ זה להכין מגשר מאותו כבל רמקולים אבל יש מגשרים באיכות גבוהה, שמסיבה לא מובנת לי, משפרים את הסאונד באופן שמיע.
כמו שידוע כבר, זה עניין אינדבידואלי ומותנה בסטאפ ובשומע.
אין תשובת בית ספר נכונה לכל המקרים.
אפשר לחבר מגבר שונה בחיבור בי אמפינג אבל אז עלולה להיות בעיה של סינכרון בין הדרייברים.
נדמה לי שבאותו שרשור שציינת יש התייחסות ליתרונות ולחסרונות של הגברה שונה בבי אמפינג.
ארז
תודה ארז!

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כמו בכל דבר באודיו אתה יודע, זה עניין של ״שמיע״ או לא.
אני אישית החלפתי את המחברים בחתיכה מהכבל המקורי שלי שמתחבר לרמקולים.
יש מספיק שיגידו לך שלחוטים בכלל אין השפעה.

ואפשר להמשיך עד מחר בשנה הבאה :)

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
אני אמנם החלפתי את המגשרים, אך יחד איתם את כל הכבילה במערכת (כולל כבלי חשמל), השינוי אכן ניקר, אולם לא יודע להגיד לך, מה תרומתם של המגשרים, כל הכבילה (לרבות המגשרים), הינה מאותו יצרן ומאותה הסידרה.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
יש לי שאלה כללית, ישנם רמקולים בעלי יכולת בי אמפינג והם מצויידים במגרשי מתכת למיניהם שבאים מהיצרן.
האם מומלץ/ עדיף/רצוי להחליף אותם למגשרים אחרים , הכוונה נגיד מאיזה כבל (DIY( או למגשרים של אותו סוג הכבל או חברת כבלים שונה (לא לכול סוג כבל יש את המגשרים המחבלים בכלל) שמחוברים רמקולים למגבר?
מה שאני מנסה להבין זה שהאם חלק תחום התחתון עד כמה בכלל רלוונטי מבחינת הכבילה בבי אמפינג ?

וגם כן, כסוג של במשך שרשור של היום על ברידג׳ינג ובי אמפינג - האם במקרה של בי אמפינג לתחום תחתון אפשר לחבר מגבר מחברה/דגם שונה מגבר של מיד והיי? יש לזה חשיבות בכלל?

אין תשובה כללית. אצל חלק מהיצרנים כדאי מאוד ולהחליף ואצל אחרים לא.
יש רמקולים שבאים עם ג'מפר מצוין מאותו סוג כבל שהרמקול מחווט איתו. בכאלה למשל לא הייתי נוגע.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור