אודיו זיפ
עוסק בתחום
- מעורבות
- 626
- נקודות
- 113
מצלמה סלקטיבית משהו כי במידריינג' זה לא קורה, אבל מילא.לא שאני מנסה לשווק את המכשיר הזה, אבל מה שאתה רואה זה רק אפקט לוואי של הסריקה במצלמה..
היית מחליף את הdiva במערכת הזאת?
מצלמה סלקטיבית משהו כי במידריינג' זה לא קורה, אבל מילא.לא שאני מנסה לשווק את המכשיר הזה, אבל מה שאתה רואה זה רק אפקט לוואי של הסריקה במצלמה..
שוב אמרנו בדיוק אותו דבר גם על רכב (מלבד דראג) וגם על מגברים, אני רשמתי יעבוד תקין לא אופטימליתקשיב, כאחד שעבד כמה שנים בענף הרכב ונהג באופנועי סופר ספורט, אף אופנוע או רכב אינו מוכן לנהיגה אופטימלית לאחר 20 שניות, בטח לא אחרי מספר שעות מנוחה כשכול השמן יורד למטה בגלל כוח הכבידה.
כנל במגברים, כולם יעבדו מהרגע הראשון ורובם ישמעו טוב (אבל לא מצוין) אבל רק לאחר זמן מסויים יגיעו למצב אופטימלי. במגבר מסויים זה יקרה בתוך דק׳ ובאחר אחרי כחצי שעה אבל לא מהרגע הראשון.
אתה טועה בשני המקרים. גם במכונה וגם במגבר. אבל איש איש באמונתו יחיה. כל עוד אתה נהנה לשתות קפה ולשמוע מוסיקה, זה מה שחשוב.ממש לא דומה
מכונת קפה ברמה גבוהה נותנת לחץ גדול יותר טמפרטורה גבוהה ומייצרת קפה טעים יותר
מגבר שצריך להדליק אותו 8 שעות לפני שרוצים לשמוע זה חרא מוצר שמיועד לאספני ציוד ולא לחובבי מוסיקה
אם כך צר לי, חשבתי שאתה מסתלבט. לא ראיתי איפה בסירטון כתוב שיש בי אמפינג.לא שאני מנסה לשווק את המכשיר הזה, אבל מה שאתה רואה זה רק אפקט לוואי של הסריקה במצלמה..
מצלמה סלקטיבית משהו כי במידריינג' זה לא קורה, אבל מילא.
הפסוק הנכון הוא "צדיק באמונתו יחיה"אתה טועה בשני המקרים. גם במכונה וגם במגבר. אבל יש באמונתו יחיה. כל עוד אתה נהנה לשתות קפה ולשמוע מוסיקה, זה מה שחשוב.
איזה הגזמה 8 שעות, רוב המגברים מגיעים לטמפ׳ עבודה אחרי כחצי שעה של נגינה ואם זה מגבר טוב אז שומעים טוב גם באותה חצי שעה, קצת פחות טוב אבל מוזיקה זה מוזיקה...הפסוק הנכון הוא "צדיק באמונתו יחיה"
תמצא לי רק את הצדיק הזה שיסכים לקנות מכונת קפה שצריך להפעיל אותה 8 שעות לפני שרוצים קפה
יש לי אגב מכונה של Gaggia לחיצה אחת טוחנת דוחסת ומכינה אחלה אספרסו
זה מה שכתבו כאןאיזה הגזמה 8 שעות, רוב המגברים מגיעים לטמפ׳ עבודה אחרי כחצי שעה של נגינה ואם זה מגבר טוב אז שומעים טוב גם באותה חצי שעה, קצת פחות טוב אבל מוזיקה זה מוזיקה...
לא נורא אם גולשים קצת ,דוקא סבבה.הפסוק הנכון הוא "צדיק באמונתו יחיה"
תמצא לי רק את הצדיק הזה שיסכים לקנות מכונת קפה שצריך להפעיל אותה 8 שעות לפני שרוצים קפה
יש לי אגב מכונה של Gaggia לחיצה אחת טוחנת דוחסת ומכינה אחלה אספרסו
זה לא קשור למטוסים, מכוניות, אופנועים, מכונות קפה ואוכל הודי.זה מה שכתבו כאן
4 שעות
8 שעות
הזוי. מטוס בוינג 787 מוכן בפחות זמן
לפעמים לאנשים יש נטיה להגזים...זה מה שכתבו כאן
כמו שכתבתי גם אני שומע שיפור אבל גג אחרי 15 דקותזה לא קשור למטוסים, מכוניות, אופנועים, מכונות קפה ואוכל הודי.
זה גם לא feature מכוון ומתוכנן על ידי היצרן.
היצרן היה מעדיף שזה לא יתנהג כך, אבל השליטה שלו על זה מוגבלת.
זה פשוט כך קורה -- ההסברים לא לגמרי ברורים/משכנעים.
יש סיכוי טוב שזה כך גם אצלך, ואתה לא שומע את זה, כמו שיש דברים אחרים שאתה לא שומע אם הם לא נשמעים לך הגיוניים.
בדרך כלל מדובר בציוד יקר, שגם מיידית לאחר הפעלתו הוא עדיין עדיף על פני האלטרנטיבות.
בהרבה מקרים כשקונים ציוד כזה, כולל אחרי בדיקה בבית, קונים בלי לשים לב לתופעה. ומגלים אותה עם הזמן, כשחוזרים במקרה לשמוע את אותו קטע ששמעו קודם, ושנשמע נהדר קודם, אבל פתאום זה אפילו יותר טוב.
העניין הוא שלא תמיד מאופסים על כמה זמן עובר מרגע ההתחלה עד שהצליל מפסיק להשתפר.
אם במקרה קלטת את השיפור אחרי 4 שעות, זה לא אומר אם הצליל עדיין בתהליך שיפור, או שהוא הפסיק להשתפר אחרי חצי שעה. צריך ממש לעשות ניסויים מבוקרים כדי לדעת אחרי כמה זמן השיפור מפסיק, ולא כל אלה ששומעים שיפור אחרי התחממות עושים את הניסויים האלה. לי מעולם לא הייתה סבלנות לזה, אבל אני מעריך שאצלי מדובר על לא פחות משעה (ציוד מנורתי).
אז מה אתה אומר בעצם: להכין טבלת שעות לכל מכשיר, לתלות אותה על הקיר ולהתנהל לפי הכתוב ...זה לא קשור למטוסים, מכוניות, אופנועים, מכונות קפה ואוכל הודי.
זה גם לא feature מכוון ומתוכנן על ידי היצרן.
היצרן היה מעדיף שזה לא יתנהג כך, אבל השליטה שלו על זה מוגבלת.
זה פשוט כך קורה -- ההסברים לא לגמרי ברורים/משכנעים.
יש סיכוי טוב שזה כך גם אצלך, ואתה לא שומע את זה, כמו שיש דברים אחרים שאתה לא שומע אם הם לא נשמעים לך הגיוניים.
בדרך כלל מדובר בציוד יקר, שגם מיידית לאחר הפעלתו הוא עדיין עדיף על פני האלטרנטיבות.
בהרבה מקרים כשקונים ציוד כזה, כולל אחרי בדיקה בבית, קונים בלי לשים לב לתופעה. ומגלים אותה עם הזמן, כשחוזרים במקרה לשמוע את אותו קטע ששמעו קודם, ושנשמע נהדר קודם, אבל פתאום זה אפילו יותר טוב.
העניין הוא שלא תמיד מאופסים על כמה זמן עובר מרגע ההתחלה עד שהצליל מפסיק להשתפר.
אם במקרה קלטת את השיפור אחרי 4 שעות, זה לא אומר אם הצליל עדיין בתהליך שיפור, או שהוא הפסיק להשתפר אחרי חצי שעה. צריך ממש לעשות ניסויים מבוקרים כדי לדעת אחרי כמה זמן השיפור מפסיק, ולא כל אלה ששומעים שיפור אחרי התחממות עושים את הניסויים האלה. לי מעולם לא הייתה סבלנות לזה, אבל אני מעריך שאצלי מדובר על לא פחות משעה (ציוד מנורתי).
מעבר לזה אתה לא שומע הבדל, שזה לא לגמרי שקול לזה שאין הבדל.כמו שכתבתי גם אני שומע שיפור אבל גג אחרי 15 דקות
מעבר לזה אין הבדל
נא לא לתקוע לי מילים לפה.אז מה אתה אומר בעצם: להכין טבלת שעות לכל מכשיר, לתלות אותה על הקיר ולהתנהל לפי הכתוב ...
חחחחיש דיסק שמקצר את כל הזמן הזה ל 20 דקות:
https://elusivedisc.com/ayre-cardas-system-enhancement-disc-ver-1-2/
זה מה שכתבו כאן
4 שעות
8 שעות
הזוי. מטוס בוינג 787 מוכן בפחות זמן
שוב אמרנו בדיוק אותו דבר גם על רכב (מלבד דראג) וגם על מגברים, אני רשמתי יעבוד תקין לא אופטימלי
תשים לב איזה מהירות חום המים עולה ביום רגיל. תוסיף על זה דקה השמן כבר מספיק חם.
לגבי התנעה חמה תראה איך כולם כבר משתמשים בסטרט סטופ. אולי לא אידיאלי, אבל כבר מוכח
גם אני א
תשאל אנשי ביטוח, הם כבר יאמרו לך כמה בטיחותי להשאיר מגבר דולק כשאתה לא בבית, אחרי שיחה עם איש ביטוח יש מצב שתמצא את עצמך שם מטף כיבוי וגלגל הצלה בכל חדרמי מכבה מגבר מכלל? (חוץ מאנשי המנורות)
המגברים שלי, מהרגע שנרכשו, למעט סופות, מעולם לא כבו.
זה לא נועד לקצר את זמן ההתחממות של מכשירים מרגע הדלקתם, אלא את זמן ה-break in של רכיבים במערכת, כולל כבלים, ולעזור באינטגרציה של סאב עם המערכת.יש דיסק שמקצר את כל הזמן הזה ל 20 דקות:
https://elusivedisc.com/ayre-cardas-system-enhancement-disc-ver-1-2/
ולא מפריע לך החום שהציוד פולטמי מכבה מגבר מכלל? (חוץ מאנשי המנורות)
המגברים שלי, מהרגע שנרכשו, למעט סופות, מעולם לא כבו.