מגבר משנה משחק !!!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני מוכן להשוות אותו למגבר שלי בשמחה.

אני צריך רק שהוא יגיע אלי.
צחי נוהג לבקר אצלי לפחות פעמיים בשבוע. מקווה שיפתיע ויביא אותו.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
בהזדמנות הראשונה נגיע לנמר ! הלוגיסטיקה קצת מסובחת כי לבעל המגבר יש רק דו גלגלי ואני צריך להביא ולהחזיר אותו .
אני בטוח שהוא יעמוד בגבורה מול כל מגבר . למרות שהמקור להשוואה אצל נמר כיום הגיע לרף חדש מאוד גבוהה אני בטוח שמפאת נסיונו הוא ידע לבודד את הסטיגמה ולבדוק את המכשיר עינינית . ( במה דברים אמורים : המגבר החדש של נמר מתרומם לגבהים שאני עוד לא שמעתי באודיו לידו הפאס לב נשמע מקולקל ! זה לא אומר אומר שהפאס לא מגבר טוב ואני בטוח שבמקומות אחרים הוא גם מתרומם לגבהים . )

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
בהזדמנות הראשונה נגיע לנמר ! הלוגיסטיקה קצת מסובחת כי לבעל המגבר יש רק דו גלגלי ואני צריך להביא ולהחזיר אותו .
אני בטוח שהוא יעמוד בגבורה מול כל מגבר . למרות שהמקור להשוואה אצל נמר כיום הגיע לרף חדש מאוד גבוהה אני בטוח שמפאת נסיונו הוא ידע לבודד את הסטיגמה ולבדוק את המכשיר עינינית . ( במה דברים אמורים : המגבר החדש של נמר מתרומם לגבהים שאני עוד לא שמעתי באודיו לידו הפאס לב נשמע מקולקל ! זה לא אומר אומר שהפאס לא מגבר טוב ואני בטוח שבמקומות אחרים הוא גם מתרומם לגבהים . )
מהי ההגברה החדשה של נמר?

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
לכל המתנצחים.
אין סיכוי שיצליח להניע את הרמקולים של נמר.
וכוונתי לא להשמיע מוסיקה בלבד.
אלא להשטלת עליהם בכל מנעד הצלילים.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
פיני,
למה אתה כזה נחרץ?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לכל המתנצחים.
אין סיכוי שיצליח להניע את הרמקולים של נמר.
וכוונתי לא להשמיע מוסיקה בלבד.
אלא להשטלת עליהם בכל מנעד הצלילים.
המגבר הזה מניעה כיום THIEL CS-6 אחד הרמקולים הדינמיים היותר בעיתיים מבחינת נצילות שיש ! ( רק פלנריים מציגים עקבה יותר בעיתית משלו 4-2 אום ב-86DB הגודל הפיזי קצת יותר משל נמר)
אני לא היתי יוצא בהכרזה כל כך נחרצת .
לא מדובר פה בתחרות . השאלה היא העם מגבר כזה יחול לנגן ברמה של מוצרים מהשורה הראשונה ( קרל פאס מרק לוינסון ESR ודומיהם ) לדעתי כן . לדעתי במיבחן עיוור של קבוצת מגברים זו מבלי לדעת שיש שם מוצר ב-700 $ אף אחד לא היה מבחין שיש שם מתמודד ברף מחיר כזה . אני מניח שהיו העדפות לכן ולככן אבל הוא היה משתחל יפה במחיר מצחיק וזה מתרת השירשור .

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
פיני,
למה אתה כזה נחרץ?
עבדתי עם שני מונובלוקים מהדרגה הראשונה של Class-D.
מוזקלית הם היו נהדרים.אך לשתלט על החלק הנמוך היה להם קשה ביותר.
הרמקולים של נמר זקוקים לכח רב בכדי להפיק מהם את המירב.
אין סיכוי שהמגבר האמור יבצע זאת כהלכה.

udico

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1

לדעתי הכל יחסי, צריך להתייחס לדגם של הפאס הנוכחי שברשותו כרגע מול ההגברה החדשה
אם נמר הביא הגברה של חברה אחרת כלומר לא של פאס וברמה ומחיר יותר גבוה מה 350.5 אז יש לקחת בחשבון שגם לפאס יש רמות יותר גבוהות ויקרות מה 350.5 כך שצריך לקחת את זה בחשבון... אלא אם הוא הביא הגברה שפחות או יותר זהה בערך אבל מתאימה יותר לרמקולים
אני גם די בטוח שעד היום הוא התרומם יופי יופי אצל נמר
בקיצור להשוות מפלצת של הגברה למפלצת אחרת עם ערך זהה
זאת דעתי אבל אני בטוח שנמר בודק את המוצרים על הצד הטוב ביותר כמו כל שאר הבדיקות המעולות שלו בסקירות

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
עבדתי עם שני מונובלוקים מהדרגה הראשונה של Class-D.
מוזקלית הם היו נהדרים.אך לשתלט על החלק הנמוך היה להם קשה ביותר.
הרמקולים של נמר זקוקים לכח רב בכדי להפיק מהם את המירב.
אין סיכוי שהמגבר האמור יבצע זאת כהלכה.
יתכן ואתה צודק, אולם להסיק שהמגבר לא יחזיק רק בגלל שהוא קלאס D מבלי לשמוע אותו, קצת נסחפת
זה כמו לאמור שקלאס A לא סחב לי בבית רמקולים לכן קלאס A לא סוחב רמקולים קשים

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
יתכן ואתה צודק, אולם להסיק שהמגבר לא יחזיק רק בגלל שהוא קלאס D מבלי לשמוע אותו, קצת נסחפת
זה כמו לאמור שקלאס A לא סחב לי בבית רמקולים לכן קלאס A לא סוחב רמקולים קשים
היה לי גם לנסיון Class -A וגם לא סחב...
לגבי Class-D רובם מוזקליים(למעט חברה אחת)עדיין לוקים בחלק התחתון.
הלוואי שאדבדה :מנצח:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
היה לי גם לנסיון Class -A וגם לא סחב...
לגבי Class-D רובם מוזקליים(למעט חברה אחת)עדיין לוקים בחלק התחתון.
הלוואי שאדבדה :מנצח:
אני לא יודע מה שמעתה אבל ככלל אצבע הצד החזק של הדיגיטליים היה השליטה בבס .היות ומדובר בנצילות כוח שאן שני לה . הצד החלש של המגברים האילו היה במוזיקליות\ חוסר טבעיות .החוסר טבעיות זה החלק ששופר משעותית בתקופה האחרונה

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אני לא יודע מה שמעתה אבל ככלל אצבע הצד החזק של הדיגיטליים היה השליטה בבס .היות ומדובר בנצילות כוח שאן שני לה . הצד החלש של המגברים האילו היה במוזיקליות\ חוסר טבעיות .החוסר טבעיות זה החלק ששופר משעותית בתקופה האחרונה
אל תדבר על כללים לפני שהקשבת.
היו אצלי:
Bel Canto ו -Jeff Rowland
לומר על אלה חסרי טבעיות ולא מוזיקליים,,,,:מבולבל:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
גם אני שמעתי מכברים כאילו וגם היו לי .
אינה כמה מילים על הגף רולנד מהאבסולוט סאונד :
The 201s’ exceptional midband is accompanied by good, solid, deep bass. Rowlands have always been outstanding in the bottom octaves—the original Rowland MC6 (not the current ICEpower model, which I haven’t auditioned) had, perhaps, the most powerful low end I’ve heard from any amp save for the MBL 9008s and 9011s.The 201 offers a good taste of Rowland clarity, color, speed, and authority in the bass, though it does not challenge the original MC6 (or the MBL 9008/9011).
http://www.theabsolutesound.com/articles/jeff-rowland-design-group-201-amplifier/
זה הקישור :

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
כמה מילים על הבל קנטו שביליתי שעות בהאזנה לו .:
First, although all Bel Canto amps have had tight, well-defined low ends, the Ref1000 Mk.II seemed to have more heft at the bottom without sacrificing clarity. Organ-pedal notes were obvious beneficiaries, but so were bass drums—these instruments, though unpitched, convey very distinctive characteristics of their construction, use, and, more important, the acoustic in which they were recorded. Lower strings, whether plucked or bowed, enjoyed a similar transparency, a term I usually reserve for

הקישור : http://www.stereophile.com/solidpoweramps/bel_canto_ref1000m_monoblock_power_amplifier/

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
(קצת בחזרה לנושא השירשור ) אגב המגברים האילו לדעתי....

מתומחרים בהפרזה מוגזמת .
הגפ רולנד אולי יכול לבקש מחיר על האריזה היפה אבל בבסיס ההבדלים בינהם מינוריים מבחינת מה יש בפנים . בגלל זה גפ רולנד כבר לא איתנו ולדעתי רוב החברות שמיצרות קלאס די במחיר מופקע או יכנסו כלפי מתה או יעלמו .
תמונה של הבל קנטו מבפנים ( מודול של אי סי פוואר וספק ממוטג . שום דבר ששווה 5000 $ למגבר

תמונות מצורפות

• 310bel_2.jpg
    310bel_2.jpg
    KB 82.8 · צפיות: 631

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
פיני.
אחד היתרונות המשמעותיים של מגברים דיגיטלים על פני המתחרים הוא בתחום התחתון.
הוא מאוד מדויק, מיידי ובאורך נכון.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ידעתי שיש בעיה בהגדרת המונח מוסיקאליות,
אבל עכשיו נראה שיש גם אי התאמה בהבנה מהו באס נשלט.
מהבנתי וניסיוני , מגברים דיגיטלים שולטים מצוין בבאס, וחפים אפילו טיפונת של מוסיקאליות.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
נמר ואיציק
באו נצמד למה שנכתב.
לדעתי מגברים טרנזיסטוריים Class -A+B.
שולטים בצורה הטובה ביותר בבאס.
אני כתבתי על Claas -D וכאן יש לי נסיון רב.בתחום התחתון הם לוקים בחסר.
צחי
כל הרכישות שלי מעולם לא נקבעו מקריאת דעה של כתבים מטעם.
ההחלטות תמיד היו לאחר ששמעתי והשוותי.
אכן מגברי Jeff Rowland יקרים(טובים מאוד).
כשאתה מצטט ומראה מגבר של Bel Canto וכותב שעלותו 5,000$.
כדאי שתכתוב אמת.
מגברי הכח היקרים ביותר של החברה הם זוג מונו בלוקים:
Bel Canto Ref1000M monoblock power amplifier
שעלותם כ-5,000$,ולא מגבר בודד.
אגב הם לא הטובים ביותר של החברה.
דווקא ה-REF500M Amplifiers טובים יותר,עלותם כ-3990,$
עצתי לך,אל תמהר להסיק מסקנות גרופות לפני שתקשיב ותשווה.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
נמר ואיציק
באו נצמד למה שנכתב.
לדעתי מגברים טרנזיסטוריים Class -A+B.
שולטים בצורה הטובה ביותר בבאס.
אני כתבתי על Claas -D וכאן יש לי נסיון רב.בתחום התחתון הם לוקים בחסר.
צחי
כל הרכישות שלי מעולם לא נקבעו מקריאת דעה של כתבים מטעם.
ההחלטות תמיד היו לאחר ששמעתי והשוותי.
אכן מגברי Jeff Rowland יקרים(טובים מאוד).
כשאתה מצטט ומראה מגבר של Bel Canto וכותב שעלותו 5,000$.
כדאי שתכתוב אמת.
מגברי הכח היקרים ביותר של החברה הם זוג מונו בלוקים:
Bel Canto Ref1000M monoblock power amplifier
שעלותם כ-5,000$,ולא מגבר בודד.
אגב הם לא הטובים ביותר של החברה.
דווקא ה-REF500M Amplifiers טובים יותר,עלותם כ-3990,$
עצתי לך,אל תמהר להסיק מסקנות גרופות לפני שתקשיב ותשווה.
אני צינתי את מחיר המגבר מהכתבה . ובוא לא ניכנס לאמת או לא אמת . אנחנו לא מתנצחים אלה מתדיינים לטובת הכלל.
אני לא רוכש כלום מכתבות , אני כן מביא ביקורות של אחרים בשביל לחזק את דבריי .
היות והתחום של קלס די בארץ ניזון בעיקר ממנטרות וסטיגמות אני רואה לנכון לצרף כמה שיותר אנפורמצייה מהעולם . רוב מה שאנשים יודעים פה על קלס די הוא מפגישה קצרה עם ניו פורס מהדור הראשון שהדגישו את החסרונות של המודול (אני יכול לומר לך בבטחון מלא שדור 3 ודור 3 SE משמעותית יותר טובים הבעיה שלי איתם זה בעיקר המחיר .

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
שמעתי כ 5 מגברים דיגיטלים, ולכולם היה כיוון דומה - שליטה טובה בתחום הנמוך וסוג של מה שמכונה
רקע שחור עם יובש מציק של הסאונד.
כמה מגברים צריך לשמוע על מנת לומר את חוות דעתי?
יש מצב שאם מגברים דיגיטלים יכנסו יותר לשימוש בעתיד, יצרני רמקולים ומקורות יתאימו עצמם לאופי שלהם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור