מהי ההגברה החדשה של נמר?בהזדמנות הראשונה נגיע לנמר ! הלוגיסטיקה קצת מסובחת כי לבעל המגבר יש רק דו גלגלי ואני צריך להביא ולהחזיר אותו .
אני בטוח שהוא יעמוד בגבורה מול כל מגבר . למרות שהמקור להשוואה אצל נמר כיום הגיע לרף חדש מאוד גבוהה אני בטוח שמפאת נסיונו הוא ידע לבודד את הסטיגמה ולבדוק את המכשיר עינינית . ( במה דברים אמורים : המגבר החדש של נמר מתרומם לגבהים שאני עוד לא שמעתי באודיו לידו הפאס לב נשמע מקולקל ! זה לא אומר אומר שהפאס לא מגבר טוב ואני בטוח שבמקומות אחרים הוא גם מתרומם לגבהים . )
המגבר הזה מניעה כיום THIEL CS-6 אחד הרמקולים הדינמיים היותר בעיתיים מבחינת נצילות שיש ! ( רק פלנריים מציגים עקבה יותר בעיתית משלו 4-2 אום ב-86DB הגודל הפיזי קצת יותר משל נמר)לכל המתנצחים.
אין סיכוי שיצליח להניע את הרמקולים של נמר.
וכוונתי לא להשמיע מוסיקה בלבד.
אלא להשטלת עליהם בכל מנעד הצלילים.
עבדתי עם שני מונובלוקים מהדרגה הראשונה של Class-D.פיני,
למה אתה כזה נחרץ?
בהזדמנות הראשונה נגיע לנמר ! הלוגיסטיקה קצת מסובחת כי לבעל המגבר יש רק דו גלגלי ואני צריך להביא ולהחזיר אותו .
אני בטוח שהוא יעמוד בגבורה מול כל מגבר . למרות שהמקור להשוואה אצל נמר כיום הגיע לרף חדש מאוד גבוהה אני בטוח שמפאת נסיונו הוא ידע לבודד את הסטיגמה ולבדוק את המכשיר עינינית . ( במה דברים אמורים : המגבר החדש של נמר מתרומם לגבהים שאני עוד לא שמעתי באודיו לידו הפאס לב נשמע מקולקל ! זה לא אומר אומר שהפאס לא מגבר טוב ואני בטוח שבמקומות אחרים הוא גם מתרומם לגבהים . )
יתכן ואתה צודק, אולם להסיק שהמגבר לא יחזיק רק בגלל שהוא קלאס D מבלי לשמוע אותו, קצת נסחפתעבדתי עם שני מונובלוקים מהדרגה הראשונה של Class-D.
מוזקלית הם היו נהדרים.אך לשתלט על החלק הנמוך היה להם קשה ביותר.
הרמקולים של נמר זקוקים לכח רב בכדי להפיק מהם את המירב.
אין סיכוי שהמגבר האמור יבצע זאת כהלכה.
היה לי גם לנסיון Class -A וגם לא סחב...יתכן ואתה צודק, אולם להסיק שהמגבר לא יחזיק רק בגלל שהוא קלאס D מבלי לשמוע אותו, קצת נסחפת
זה כמו לאמור שקלאס A לא סחב לי בבית רמקולים לכן קלאס A לא סוחב רמקולים קשים
אני לא יודע מה שמעתה אבל ככלל אצבע הצד החזק של הדיגיטליים היה השליטה בבס .היות ומדובר בנצילות כוח שאן שני לה . הצד החלש של המגברים האילו היה במוזיקליות\ חוסר טבעיות .החוסר טבעיות זה החלק ששופר משעותית בתקופה האחרונההיה לי גם לנסיון Class -A וגם לא סחב...
לגבי Class-D רובם מוזקליים(למעט חברה אחת)עדיין לוקים בחלק התחתון.
הלוואי שאדבדה
אל תדבר על כללים לפני שהקשבת.אני לא יודע מה שמעתה אבל ככלל אצבע הצד החזק של הדיגיטליים היה השליטה בבס .היות ומדובר בנצילות כוח שאן שני לה . הצד החלש של המגברים האילו היה במוזיקליות\ חוסר טבעיות .החוסר טבעיות זה החלק ששופר משעותית בתקופה האחרונה
אני צינתי את מחיר המגבר מהכתבה . ובוא לא ניכנס לאמת או לא אמת . אנחנו לא מתנצחים אלה מתדיינים לטובת הכלל.נמר ואיציק
באו נצמד למה שנכתב.
לדעתי מגברים טרנזיסטוריים Class -A+B.
שולטים בצורה הטובה ביותר בבאס.
אני כתבתי על Claas -D וכאן יש לי נסיון רב.בתחום התחתון הם לוקים בחסר.
צחי
כל הרכישות שלי מעולם לא נקבעו מקריאת דעה של כתבים מטעם.
ההחלטות תמיד היו לאחר ששמעתי והשוותי.
אכן מגברי Jeff Rowland יקרים(טובים מאוד).
כשאתה מצטט ומראה מגבר של Bel Canto וכותב שעלותו 5,000$.
כדאי שתכתוב אמת.
מגברי הכח היקרים ביותר של החברה הם זוג מונו בלוקים:
Bel Canto Ref1000M monoblock power amplifier
שעלותם כ-5,000$,ולא מגבר בודד.
אגב הם לא הטובים ביותר של החברה.
דווקא ה-REF500M Amplifiers טובים יותר,עלותם כ-3990,$
עצתי לך,אל תמהר להסיק מסקנות גרופות לפני שתקשיב ותשווה.