האופן שבו נוסחה התגובה שלך, הוא חסר ריספקט אנושי בסיסי.באיזו הגברה ב-50000 התנסית?
בחירה מצוינת,בהצלחה עם המשך השדרוגים.חברים יקרים
אתם פשוט נפלאים. אחלה רעיונות.
מזה פרק זמן ארוך שאני מסתובב ושומע כל מיני מערכות. משנה את דעתי לגבי ממה להתחיל ואיך.
מבין יותר ויותר מהשיח והתגובות לפוסטים שהעליתי ובעיקר מחפש שותף או מקור שיש איתו חיבור טוב לצאת יחד למסע כזה.
בהתחלה זה היה מתסכל. גישות מוזרות ומאוד לא מזמינות בכל מיני מקומות (כתבתי על זה בפוסט מסע ה-sound שלי).
שלב שני היה ללמוד מהתגובות שלכם. חלקן, יש לומר, קרביות ולעיתים לוקחות את הדיון מהנושא המרכזי לכיוונים שונים, אבל תמיד נחמד לקרוא ולראות כמה אמוציונלי הנושא הזה.
בסוף יש להחליט שנגמר החיפוש. די עם ה-׳פקה פקה׳ ויוצאים לקניות.
כאן חייב להיות חיבור עם איש/ְת (הלוואי והיתה אשת בתחום שלנו ) מקצוע. ניפגשתי עם 2 במהלך המסע הזה שעם אף אחד לא היה קליק ראשוני אבל חשבתי שכדאי לתת צ׳אנס נוסף. החלטתי לקבוע עם שניהם ליום שלישי ממש מעכשיו לעכשיו חתכתי ב-1200 מהעבודה ויצאתי נחוש.
מזל או לא אבל התחנה הראשונה היתה מאוד מוצלחת. חיבור טוב עם המקצוען. קבלת חזון לגבי המערכת העתידית ונראה שיש עם מי לבנות מערכת יחסים. ללא התנשאות, ללא התחכמויות (טוב אולי קצת ) ובעיקר עם רצון לבנות משהו בשלבים, מתפתח, ובקיצור מה שחיפשתי.
החלטתי שאני לא ממשיך לתחנה הבאה ודי כבר עם תוכנית ב׳.
בקיצור - אני בעליו הגאה של Super Nait 2. יש לי כיוון לרמקולים עתידיים. שמעתי ולמדתי הבדלים בין כבלי רמקולים ואני הולך לבנות את המערכת שכל כך רציתי שתהיה לי.
כיף גדול. מקווה שההמשך יהיה מעניין ומלמד כפי שהיה עד עכשיו.
מחר מחברים. שומעים וממשיכים לחלום הבא.
המון תודה לכולכם. גם אתם חלק מאוד חשוב מהתהליך הזה.
התערוכה הפגישה אותי עם המון חלומות ופתחה לי כיוון שלא חשבתי עליו והנה אני מתחיל.
המשך מסע מהנה לכולנו....
אני מקפיד תמיד לעוץ עצות בפורום המבוססות אך ורק על נסיון אישי.אם נפגעת קבל התנצלות.האופן שבו נוסחה התגובה שלך, הוא חסר ריספקט אנושי בסיסי.
בביקור אחד בתערוכה במינכן כל אחד ממי מאיתנו שנסע, שמע עשרות מגברים כאלו, אז בשביל מה הניסוח הזה.
בחירה מצוינת,בהצלחה עם המשך השדרוגים.
אין קשר לפגיעה, לא רלוונטי.אני מקפיד תמיד לעוץ עצות בפורום המבוססות אך ורק על נסיון אישי.אם נפגעת קבל התנצלות.
תתחדש.חברים יקרים
אתם פשוט נפלאים. אחלה רעיונות.
מזה פרק זמן ארוך שאני מסתובב ושומע כל מיני מערכות. משנה את דעתי לגבי ממה להתחיל ואיך.
מבין יותר ויותר מהשיח והתגובות לפוסטים שהעליתי ובעיקר מחפש שותף או מקור שיש איתו חיבור טוב לצאת יחד למסע כזה.
בהתחלה זה היה מתסכל. גישות מוזרות ומאוד לא מזמינות בכל מיני מקומות (כתבתי על זה בפוסט מסע ה-sound שלי).
שלב שני היה ללמוד מהתגובות שלכם. חלקן, יש לומר, קרביות ולעיתים לוקחות את הדיון מהנושא המרכזי לכיוונים שונים, אבל תמיד נחמד לקרוא ולראות כמה אמוציונלי הנושא הזה.
בסוף יש להחליט שנגמר החיפוש. די עם ה-׳פקה פקה׳ ויוצאים לקניות.
כאן חייב להיות חיבור עם איש/ְת (הלוואי והיתה אשת בתחום שלנו ) מקצוע. ניפגשתי עם 2 במהלך המסע הזה שעם אף אחד לא היה קליק ראשוני אבל חשבתי שכדאי לתת צ׳אנס נוסף. החלטתי לקבוע עם שניהם ליום שלישי ממש מעכשיו לעכשיו חתכתי ב-1200 מהעבודה ויצאתי נחוש.
מזל או לא אבל התחנה הראשונה היתה מאוד מוצלחת. חיבור טוב עם המקצוען. קבלת חזון לגבי המערכת העתידית ונראה שיש עם מי לבנות מערכת יחסים. ללא התנשאות, ללא התחכמויות (טוב אולי קצת ) ובעיקר עם רצון לבנות משהו בשלבים, מתפתח, ובקיצור מה שחיפשתי.
החלטתי שאני לא ממשיך לתחנה הבאה ודי כבר עם תוכנית ב׳.
בקיצור - אני בעליו הגאה של Super Nait 2. יש לי כיוון לרמקולים עתידיים. שמעתי ולמדתי הבדלים בין כבלי רמקולים ואני הולך לבנות את המערכת שכל כך רציתי שתהיה לי.
כיף גדול. מקווה שההמשך יהיה מעניין ומלמד כפי שהיה עד עכשיו.
מחר מחברים. שומעים וממשיכים לחלום הבא.
המון תודה לכולכם. גם אתם חלק מאוד חשוב מהתהליך הזה.
התערוכה הפגישה אותי עם המון חלומות ופתחה לי כיוון שלא חשבתי עליו והנה אני מתחיל.
המשך מסע מהנה לכולנו....
תרגע חבר הכל טוב.אין קשר לפגיעה, לא רלוונטי.
ממש יחיד סגולה, כי חברי פורום אחרים כותבים על בסיס נסיון של הכלב שלהם.
ההצבעה שלך על תגובה שמישהו אחר שכתב, כאילו היא לא על בסיס נסיונו היא בלתי ראויה ולא מכבדת ואין לה מקום כאן.
מגבר שקט וטוב מעביר את חוסר השקט באולם ולא מייצר רעש המשכי משלו...שיהיה בהצלחה,
גם אני מתחבר לצליל ההמשכי, לעומק במידבאס ופחות לרווחים ושקט שלא שומע בקונצרט או הופעה