מגבר מנורות מזמזם

ששון

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
8
שלום,
מגבר מנורות משמיע זמזום קל שניתן להבחנה רק ממרחק קטן. הזמזום הוא מהמגבר עצמו ולא מהרמקולים. הוא קיים בכל הכניסות ואין שום שינוי בעוצמה שלו אם משנים את עוצמת הווליום. התופעה הזו התחילה לפני כמה שבועות. המגבר כבר בשימוש כחמש שנים. מה יכול להיות מקור הבעיה? התיישנות המנורות? להפתעתי, חיפוש בפורום לא העלה תשובה.
תודה מראש!

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,604
נקודות
113
לא אלקטרונאי אבל תבדוק אם זה מהשנאי .ב"ד מה שאני נתקלתי היה מהשנאים.
מקסימום ישנם אלקטרונאים מצוינים למגברי מנורות...

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אם הזמזום חלש ולא מפריע להאזנת מוזיקה תעזוב את זה, הרבה שנאיים מזמזמים.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
809
נקודות
113
שלום,
מגבר מנורות משמיע זמזום קל שניתן להבחנה רק ממרחק קטן. הזמזום הוא מהמגבר עצמו ולא מהרמקולים. הוא קיים בכל הכניסות ואין שום שינוי בעוצמה שלו אם משנים את עוצמת הווליום. התופעה הזו התחילה לפני כמה שבועות. המגבר כבר בשימוש כחמש שנים. מה יכול להיות מקור הבעיה? התיישנות המנורות? להפתעתי, חיפוש בפורום לא העלה תשובה.
תודה מראש!
אאלי זה ארקה. תנסה לחבר לשקע אחרת ועדיף כזאת שיושבת על פאזה אחרת.
כבה מכשירים שעומדים (עם בכלל) ליד המגבר איזה מה שהוא משפיע

ששון

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
8
תודה רבה על התשובות.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
כשאצלי היה זמזום הוא נגרם בגלל תושבת של אחת המנורות שגמרה את הקריירה.
רק אומר.

ששון

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
8
כשאצלי היה זמזום הוא נגרם בגלל תושבת של אחת המנורות שגמרה את הקריירה.
רק אומר.
מעניין. אחרי שבדקתי ברחבי האינטרנט על בעיות דומות, היה לי הרושם שזו בדיוק הסיבה. אבל עכשיו אני חושב שזה דווקא השנאי. כשאני מצמיד את האוזן למגבר, נשמע שהזמזום אינו מאיזור המנורות, אלא מהאיזור שקרוב לשקע החשמל של המגבר. אני מניח ששם נמצא השנאי. אני מתכוון לפתוח את המכנה ולבדוק.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור