מגבר מנורות, דיגיטלי, רמקולים וגביע הקודש

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
יניב.

אני לא מאמין שיהיה את הנקיון הזה אם תוותר על הטיפול בחשמל.
החוכמה היא להגיע למקסימום עם הרמקול, ומי אמר שההשקעה הגבוהה ביותר צריכה להיות ברמקול, או במגבר?

אף אחד לא אמר ואני בטח לא קבעתי עובדה אלא שאלתי.
אז אולי לא יהיה את הנקיון הזה אבל יהיו הרבה דברים אחרים. הרי מי כמוך יודע שאין סוף לזה ולהגיד מערכת סגורה זה קשקוש ;)
תמיד, אבל תמיד יש לאן ללכת. ואולי במקרה הזה תוספת של 16K דולר לרמקול היתה מביאה אותו 2 צעדים קדימה (קרוב יותר לאלקסנדריה :O). או שאני טועה.

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
כל הכבוד, אני מוריד את הכובע בשבילך.
האם השיפור הגדול יותר לא יבוא בהכנסת הכסף של הפילטרים והשנאים על רכיב אחר? רמקול אולי? ולהשתמש בשנאים של 1000 ש"ח לדוגמא?

ראשית- מדובר ביבואן שמציג את ציודו לראווה כך שלא בהכרח חייב להיות הגיון כלכלי.

שנית- זה כמו לשאול האם לא נכון יותר לבנות בית עם קירות סופר טובים/יפים ולהזניח את היסודות שמימילא קבורים באדמה ? אני טוען לא!

שלישית- על איזה "שנאים של 1000 ש"ח" אתה מדבר :מבולבל: (המלצתי לא להתעסק עם שנאים נחותים ! זה מתכון בטוח ל"זיבול" החשמל, במקרה הזה עדיף לתת לשנאים במוצרים לעשות מלאכתם מול מתח הרשת).

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
ראשית- מדובר ביבואן שמציג את ציודו לראווה כך שלא בהכרח חייב להיות הגיון כלכלי.

עכשיו זה מסביר לי הרבה.

.

שנית- זה כמו לשאול האם לא נכון יותר לבנות בית עם קירות סופר טובים/יפים ולהזניח את היסודות שמימילא קבורים באדמה ? אני טוען לא!

שלישית- על איזה "שנאים של 1000 ש"ח" אתה מדבר :מבולבל: (המלצתי לא להתעסק עם שנאים נחותים ! זה מתכון בטוח ל"זיבול" החשמל, במקרה הזה עדיף לתת לשנאים במוצרים לעשות מלאכתם מול מתח הרשת).

ישר מגזימים הרי מגבר של 100K ש"ח לא מגיע עם שנאים זבל וכנ"ל גם מקור וקדם. אז השאלה שלי איפה שווה יותר להשקיע את הכסף (נצא מנקודת הנחה שהכל משפיע) האם 16K דולר לא שווה לשים על מגבר? קדם? רמקול?

נערך לאחרונה ב:

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
מערכת החשמל של ISOCLEAN

השנאים מחוברים לחשמל של הרשת ומישם מתחברים לפילטר מדגם
80A3
שיש לו 6 כניסות 2 לדיגיטל ו4 לאנאלוג הספק של כל שנאי הוא 3 קילו וואט שמחוברים במקביל ,חשוב לציין שכל הרכיבים מחוברים לפילטר
ההבדל בין היממוטו שמחובר לחשמל של הרשת לבין החשמל של
ISOCLEAN
הוא משמעותי ביותר כלומר, שיש מערכת חשמל כזו איכותית פתאום אתה מבין כמה המוסיקה מרגשת מאוד שזה לא יאומן והיממוטו נותן לך להבין שלא צריך לקנות מגבר יקר ממנו כדי להגיע לביצועים ברמה גבוה מאוד בכל קנה מידה של מחיר מניסיון אישי

יש לי עוד הרבה מה לומר בנושא
אשמח לענות לשאלות
:)

תודה
תיארתי לעצמי שזה יותר.
השנאים הולכים רק על המגבר, לא?
מה המשמעות לטעמך בשיפור הצליל של מגבר היממוטו?
אם מתבוננים על זה כיחידת הגברה אחת (מגבר שנאים ושאר טובים) זה הופך את ההגברה ליקרה יותר.

נערך לאחרונה ב:

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ישר מגזימים הרי מגבר של 100K ש"ח לא מגיע עם שנאים זבל וכנ"ל גם מקור וקדם. אז השאלה שלי איפה שווה יותר להשקיע את הכסף (נצא מנקודת הנחה שהכל משפיע) האם 16K דולר לא שווה לשים על מגבר? קדם? רמקול?

"שנאים זבל"- זה מה שאתה הצעת...(אלו ב 1000 ש"ח), ולכן למגבר ב 100k אסור לחבר שנאים כאלו (וגם לא למגבר ב 2k !!).

תיאורטית- באזור/ בית עם חשמל "נקי" (אם בכלל מתקיים מצב כנ"ל), כנראה שלא תהיה השפעה לסינון/ נטרול הרעשים הפרזיטיים שרוכבים על רשת החשמל.

מעשית- כל מקום בארצנו (ויתכן אף יותר בעולם !) וכל וציוד לגופו, טומן בחובו "הפתעות"- אין תחליף לבדיקה מעשית.

האם שווה ?- שוב, זה אינדיבידואלי מאוד- יש שבוחרים לבנות את בית חלומותיהם על מצוק מתפורר מול הים..ולכן רוב ההשקעה הולכת על חיזוק המצוק עוד בטרם הבניה ויש שמקימים קורת גג ישירות על משטח כורכר מהודק במרכז הכפר........

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28

תמונות מצורפות

• Picture 254.jpg
    Picture 254.jpg
    KB 153.3 · צפיות: 473

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור