@al2813 , @gandalftw , עושה רושם שאתם "הזרוע הארוכה של נמר" במדינות הבנלוקס
תלוי איפה. אני גר בכפר ולא בעיר....
היה תקופה שהייתי מגיע הרבה לאיזור שלך. עכשיו אני נוסע להולנד הרבה פחות.
תשמע Hegel בחנות וחכה ליד שניה או מתצוגה (יש בחנויות וישלחו לך עם אחריות)חזרה למגברים. אחרי הרבה שיטוטים אני נשאר עם רשימה הרבה יותר קצרה.
Rega - חנות האודיו הקרובה מציע לי Elex R ב-1200, אין לו Elicit R אבל מצד שני הוא מעל 2000 שזה קצת הרבה כרגע.
Musical Fidelity M3si - אותו מחיר כמו ה-Elex.
Arcam SA20 - כרגע משכנע אותי פחות. את שלושתם אני אוכל לשמוע בשבת.
Hegel מאד מפתה אותי אבל אין לי דרך לשמוע אותם כרגע וחוץ מזה ה-90 שהוא גם בטווח המחיר נראה לי קצר מידי בשביל ה-LS50
למה לא על איזו הגברה הולנדית ?
או שווצרית?
או צרפתית?
אם כבר באזור...
למשל חברה מדהימה הולנדית
https://www.mola-mola.nl/index.php
ראיתי אפילו ב-1350. אבל אני לא משוכנע שה-H90 מספיק ל-LS50יש תמיד Hegel
לדוגמא חדש באריזה (בטח יעוף תוך יומיים )
http://link.marktplaats.nl/m1562531...tm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios
בתוך EU תזמין מאיפה שאתה רוצה כולל אנגליההאמת שלא שמעתי על mola mola אבל המגבר הכי זול שלהם מתחיל ב-5k יורו....
יש אפשרויות מענינות בהולנד עם class D זה נכון. לגבי הצרפתים זה נכון שאני מדבר את השפה אבל בטווח המחיר שאני מחפש (שזה אודיופיל mass market) קשה למצוא משהו.
באופן כללי אני חי במדינה קשה. בניגוד לאנגליה צרפת הולנד וגרמניה שבהן יש הרבה חנויות ואפילו רשתות (hifi clubben למשל), בבלגיה יש מבחר הרבה יותר קטן והרבה חנויות החליטו להצטמצם רק ל-top end.
חייב לשמוע אין ברירה, המזל שלך ש רמקולים האלה כמעט בכל חנות כך שלא חייב לסחוב אותם איתךראיתי אפילו ב-1350. אבל אני לא משוכנע שה-H90 מספיק ל-LS50
אתה צודק לגבי הארקאם. לטעמי, הוא נשמע פחות טוב מהדורות הקודמים.חזרה למגברים. אחרי הרבה שיטוטים אני נשאר עם רשימה הרבה יותר קצרה.
Rega - חנות האודיו הקרובה מציע לי Elex R ב-1200, אין לו Elicit R אבל מצד שני הוא מעל 2000 שזה קצת הרבה כרגע.
Musical Fidelity M3si - אותו מחיר כמו ה-Elex.
Arcam SA20 - כרגע משכנע אותי פחות. את שלושתם אני אוכל לשמוע בשבת.
Hegel מאד מפתה אותי אבל אין לי דרך לשמוע אותם כרגע וחוץ מזה ה-90 שהוא גם בטווח המחיר נראה לי קצר מידי בשביל ה-LS50
החלפתי מסרים איתו והוא שמח לקבל פירסוםיש לבחור אתר?
תמונה של המוצרים? מחירים?