gandalftw
חבר משקיען
- מעורבות
- 456
- נקודות
- 83
אם זה מה שאתה רוצה , הביד שם זה כניראה הואיקר . שילמתי עליו 450 לפני 4 שנים. מכרתי אותו ב-275.....
תציע לו 300 תראה שהוא ימכור
אם זה מה שאתה רוצה , הביד שם זה כניראה הואיקר . שילמתי עליו 450 לפני 4 שנים. מכרתי אותו ב-275.....
היו לי אותם בזמנו. אחלה רמקולים. חוברו לארקאם a38.
אגב, חדרי ההדגמה בארקאם באנגליה, עם ls50.
אגב, שים לב ללינק -כן. אף פעם לא חשבתי שאקנה רמקולים בלי לשמוע אותם עם המגבר שלי (או משהו מספיק קרוב). אבל ה-LS 50 הם תופעה אחרת. תמימות דעים נדירה בכל קהילת האודיופיליה. כשראיתי אותם ב-650 באתר הגרמני במקום המחיר הרגיל שלהם כאן (סביבות 1000 עד 1200) לא הססתי. לעומת זאת גם בתור טירון מתחיל בתחום (למרות שמוזיקה זה החיים שלי יותר מ-40 שנה) הבנתי שצימוד המגבר הנכון הוא עניין קריטי עם הרמקולים האלה. בכל מקרה תודה לכל ההמלצות!
התבלבלתי זו מודעה של מישהו שמחפש לקנות אבל אני מניח שאפשר למצואבמקום לעשות את זה בארבעה שלבים, קפוץ ישר לאחת ההגברות הכי מוסיקליות שיש ולא כי הם ישראלים.
כמוסיקאי אין לי ספק שתברך על זה שנים רבות.
אחד המגברים עם הטונליות הכי יפה וטובה שיש בכל קטגוריית מחיר ובוודאי ביחס למחירם.
תוסיף פרה פסיבי פשוט יד שניה ב 1000 שח מתאים ואתה בשמיים (עם העכבה המתאימה כמובן).
מנסיון !!
אתה תקבל מערכת היי אנד במחיר עממי.
https://www.hifi-forsale.co.uk/more...MB100&p=power_amplifier&prod_id=69871&offset=
RME בחירה מעולהחיברתי אותם היום למגבר הקטן והצנוע שלי. Allo Volt + D . מגבר דואל מונו של החברה המופלאה הזאת מהודו. מי שלא מכיר אותם מוזמן לראות את הוידאו של ג’ון דרקו על ה-Digione Signature שלהם. Moon Safari של Air אף פעם לא נשמע אצלי כל כך טוב. אני לא בעניין של בסים. יותר מחפש הפרדה, שקיפות ו-soundstage. עדיין אני מתכוון לשדרג את המגבר אבל אני שמח שהמגבר הנוכחי עומד על שלו בכבוד. אני גם רוצה לשדרג את ה-DAC אבל שם אני מחכה לחדש של RME.
יש לי אפשרות לקנות ביד שניה Parasound 2125 V2. אני קצת מתלבט כי הייתי די נעול על מגבר משולב וזה power. מצד שני המחיר די טוב (350 יורו). מישהו מכיר?
מכיר את הבעיה , לא קונה אם לא שומע יותרצודק אלף אחוז, ואני אגיע עם הרמקולים. העניין הוא שהמוכר לא גר מעבר לרחוב. אני מנסה להחליט אם שווה לנסוע שעה וחצי עם הרמקולים....
דרך אגב אתה קרוב אלי? איפה אתה גר?
נחמד! איפה בהולנד? אני די רחוק מהגבול. אני גר מדרום לבריסל באיזור דובר הצרפתית.מכיר את הבעיה , לא קונה אם לא שומע יותר
במקרה של רמקולים/מגבר
אני בהולנד
בניו ואנפ שזה דיי קרוב לשדה התעופהנחמד! איפה בהולנד? אני די רחוק מהגבול. אני גר מדרום לבריסל באיזור דובר הצרפתית.