https://berlin-hifi.de/ONLINESHOP/V...T-Audio-Single-GM70-integrated-amp::4482.html
יבואן בארץ לא מפרסם מחירים עד כמה שאני יודע ואין לו אתר אינטרנט,
אז זה הריטייל חו"ל, נמכר בפועל בסביבות 7000 יורו כולל המע"מ הגרמני, אם אתה שולח לכאן אז כמובן יורד 19% מע"מ ואפשר להגיע לסביבות 5500 יורו ואז צריך לשלם מע"מ כאן בקבלת המגבר אם אתה עושה הכל לפי הספר.
אין סיבה שיהיה יקר יותר בארץ כי הורידו את המיסוי על מגברים. מע"מ יש בכל מקום.
אד ליב
תסלח לי , אבל החשבון שאתה עושה הוא לא נכון ומטעה.
הכי קל להיות גיבור מקלדת - אבל בגלל שאני מגיע מתוך המערכת , זה החישוב האמיתי :
מחיר המגבר בגרמניה הוא 7,990 יורו , ובקיזוז 19% המע״מ , תגיע ל 6,471 יורו.
כעת יש הובלה אווירית עם ביטוח במשקל כזה שעולה לפחות 700 יורו.
כעת קח את המחיר + מחיר ההובלה ותכפיל את העסק ב 17% מעמ בארץ ותגיע ל 8,390 יורו = 36,000 שח.
כעת , נשלם עוד 1,000 שח בארץ עמלות בגין עמילות מכס, דמי הפקת רישומון, דמי יבוא פרטני, וכו
ועוד כמה עמלות מעצבנות, והנה הגעת בערך ל 37,000 שח .
התרבות באירופה לא דומה למה שקורה בישראל, ובאירופה מה שכתוב זה המחיר
פלוס מינוס ואל תדמיין כאן שבשיחת טלפון קלה יורידו לך 1,000 יורו , אין דברים כאלה .
כעת , בהנחה שהמגבר הגיע שלם , אין לך אחריות ושירות....
ואחריות ושרות לאורך שנים שווים הרבה יותר מ 5-10% הפרש במחיר.
ועוד דבר :
אתה חושב שהיבואן בארץ לא יעשה לך או למישהו רציני שמגיע לרכוש איזה קווץ במחיר ?
אז ההבדלים במחיר בכלל לא רלוונטים , ומהכרותי את לוני , הוא בא לקראת לקוחות , ומה שאתה עושה כאן
זה סתם עוול כאשר אתה מנסה להציג את היבואן המקסים הזה בצורה שלילית, זה בטח לא הוא !
אני מציע לך בצורה חברית להבא לחשוב פעמיים לפני שאתה בקלות דעת מקליד דברים כאלה שמעכירים את אווירת השמחה והשיתוף של פותח הפוסט עם שאר האנשים הטובים כאן .
ואגב, אם תרצה מגבר כזה או אחר מאחד היבואנים בארץ , תאמין לי שאין מצב שהם יתנו לך לצאת מהחנות ויתנו לך מחיר שלא תוכל לקנות יותר בזול מחו״ל - תשאל את כל מי שקנה כאן ...
אמיר ארמה