ומכל אלה תומר על מה אתה הכי ממליץ? מנסיונך כמובן.
את כולם כמעט אני מכיר אישית, את הקונארד אפשר להגיד שאני מעריץ בתחום המיד, גמוט אני לא אוהב ולדעתי יש טובים ממנו בחצי מחיר {לא שהוא מי יודע מה יקר}.
מה שהכי בטוח הוא שאני לא רוצה להיתפזר יותר מידי , המטרה היא להיתמקד במוצרים עם הסאונד החם, מגברי מנורות מלבד ההוריקן אינם מתאימים לרמקול שלי בתקציב שלי, אני מניח שכל החברות שציינת טובות אך את רובן אי אפשר להביא אלי הביתה להדגמא ואני לא אקנה בלי לשמוע.
עד עכשיו יצא לי לשמוע מספר מגברים שה-pas היה הטוב ביותר ללא ספק.
לגבי ניים שבלוחות - הייתי רוצה לשמוע אותו אך יש לי בעיה עם העיצוב שלו. {משעמם אותי}. יש לי גם היזדמנות לקחת מגבר של הוריקן שנמצא אצל טומי {מגבר מנורות} שיכול להחזיק לי את הרמקול בלי בעיה כלל אך הבעיה שלי היא שמדובר במונובלוקים גדולים מה שאינו פרקטי במיוחד {גדול ומגושם}. אצלי כרגע ניופורס שגם לא מצא חן בעיני כדי עד כדי קניה , שמעתי מגבר הספק של Ear שגם לא היה מספיק על הרמקול שלי {אין כח בנמוכים}, שמעתי עוד כמה דברים במהלך המבחנים שיעלו בקרוב ולכל אחד היה את החיסרון שלו . אני סבור ובטוח שלא אמצא את המושלם אך יכול להיות שמה שאני צריך זה לא מגבר הזפק אלה קדם מגבר דינמי יותר ומאוזן יותר שיעשה את העבודה. הסיבה היא שהקדם מגבר משפיע הרבה יותר מהמגבר עצמו מבחינת הצליל, המגבר צריך לדחוף את הרמקול כמו שצריך ולהיות כמה שיותר הרמוני. ושלא תבינו אותי לא נכון - התוצאה שלי כרגע מרשימה ביותר אך עדיין אינה מספיק בשביל שאני אהיה מרוצה ב-100%.
תומר. האם לדעתך עדיף להתחיל עם מגבר הספק או עם קדם מגבר?
מה חשיבות המגבר הספק לעומת קדם המגבר לדעתך?