מגברי הספק.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא.
אפי מסטריאוטיפ.
דבר איתו.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מה התקציב למגבר?
מה הנצילות וההתנגדות של הרמקולים שלך?
מה ההספק המומלץ ע"י יצרן הרמקולים?
מה יש לך היום ומה חסר לך בצליל?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
התקציב הוא באיזור ה-50k למגבר הספק וקדם מגבר.

כרגע יש לי מגבר הספק של שינדאק 150 וואט קלאס A ורמקול עם 91db ואימפדנס של 4 ל3.2 אום.

מה שחסר לי כרגע זה יותר שליטה ועוד פרטים.

קדם המגבר שלי הוא של שינדאק ששידרגתי לו את המונורות למולארד Ecc 83 Nos שהשידרוג הזה עשה חסד מופלא עם הסטאפ.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מה מחיר השוק (לא המחירון) של הרמקולים שלך?
מה ההספק המכסימאלי המומלץ ע"י היצרן?
איזה נגן ומה מחיר השוק שלו?

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מחיר השוק של הרמקול שלי הוא 8k דולר.
מחיר הקומקפט הוא 8k של אוריג'נל {לאונרדו אודיו} דגם 2800 סימן 3
הספק מקסימלי מומלץ לפי הוראות יצרן הוא 250 וואט.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מחיר השוק של הרמקול שלי הוא 8k דולר.
מחיר הקומקפט הוא 8k של אוריג'נל {לאונרדו אודיו} דגם 2800 סימן 3
הספק מקסימלי מומלץ לפי הוראות יצרן הוא 250 וואט.

רמקולים במחיר של 33,000 ש"ח ($8,000), נגן במחיר של 8,000 ש"ח ומגבר במחיר של 50,000 ש"ח?
נראה לי חלוקת תקציב לא אופטימלית.

Giant Steps

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
תומר, מה אתה מציע?

כיצד אתה היית מחלק את התקציב למקור והגברה בהסתמך על מחיר הרמקולים? האם אתה מהדוגלים במקור כחשוב יותר מההגברה? האם כיום המקורות הדיגיטליים לא הגיעו לרמה כזו שהכפלת המחיר לא תביא לאותו שינוי כמו שנצפה מהכפלת ההשקעה בהגברה?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מגבר וקדם מגבר תומר. לא רק מגבר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
המחיר שנתתי לך הוא מחיר חול, המחיר בארץ הוא 38k.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
המחיר לדעתי אפילו יכול היה לעלות לאזור ה 60.
מגבר טוב חשוב מרמקולים .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
האמת היא שיש לי קצת בעיה נפשית עם זה, אני תמיד מרגיש שזה קיצור דרך וכל מגבר משולב ששמעתי עברה בי התחושה שאני יכול להגיע לשילוב יותר טוב עם קדם מגבר ומגבר הספק. לכן בכדי לרכוש מגבר משולב אני צריך לצאת מסטיגמה שקשה לי לצאת ממנה. מגבר הספק וקדם מגבר מרגישים לי שאפשר להגיע איתם לחתונות טובות יותר אחד עם השני ויש לי את האופציה לנסות ולשנות עד התוצאה המיוחלת, עם מגבר משולב זה לא אפשרי.

אך כיוון שיש לך נסיון רב בהחלפות אשמח לשמוע מהי הצעתך.(y)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
כיצד אתה היית מחלק את התקציב למקור והגברה בהסתמך על מחיר הרמקולים? האם אתה מהדוגלים במקור כחשוב יותר מההגברה? האם כיום המקורות הדיגיטליים לא הגיעו לרמה כזו שהכפלת המחיר לא תביא לאותו שינוי כמו שנצפה מהכפלת ההשקעה בהגברה?

עבורי, רמקולים 40%, מגבר 30%, נגן 20%, ארון מערכת- כבלים- מפצל חשמל 10%.
קוריוז...לפני כ-10 שנים, היו לי ולחבר הגברה ורמקולים במחיר כמעט זהה. לי סט רמקולים טוטם מאני 2, קדם+ הספק שעלו פי 3 מהרמקולים (קרל ואח"כ קונרד ג'ונסון- בערך באותו המחיר). לחבר, סט רמקולים סונוס פבר אמטי והגברה שעלתה 1/3 מהרמקולים, מגבר משולב סונוס פבר מוזיקה. לשנינו היה אותו מקור שמע (מרידיאן), מיותר לציין איזה סט נשמע יותר טוב.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
המחיר לדעתי אפילו יכול היה לעלות לאזור ה 60.
מגבר טוב חשוב מרמקולים .

אני חושב שאין ערובה למחיר בהתאמה, לכן התקציב שלי הוא 50K ולא רק מוצרים שעונים למחיר הזה. ההתאמה חשובה לי יותר מהמחיר ומהמותג.(y)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
ברור.
וטוב שכך.
אני חושב שלחשב באחוזים מי למה וכמה היא קיבעון חסר טעם.
אם אני אשמע סט של רמקולים ב 5000 ש"ח ומגבר ב 8000 , שישמע לי יותר טוב ממשהו עם רמקולים ב8000 ומגבר ב 5000 אני אקח את הראשון.
הכל עניין של סינרגיה (ולא לא לא הלהקה שתתאבד הלהקה שונא אותם).

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
האמת היא שיש לי קצת בעיה נפשית עם זה, אני תמיד מרגיש שזה קיצור דרך וכל מגבר משולב ששמעתי עברה בי התחושה שאני יכול להגיע לשילוב יותר טוב עם קדם מגבר ומגבר הספק. לכן בכדי לרכוש מגבר משולב אני צריך לצאת מסטיגמה שקשה לי לצאת ממנה. מגבר הספק וקדם מגבר מרגישים לי שאפשר להגיע איתם לחתונות טובות יותר אחד עם השני ויש לי את האופציה לנסות ולשנות עד התוצאה המיוחלת, עם מגבר משולב זה לא אפשרי.

אך כיוון שיש לך נסיון רב בהחלפות אשמח לשמוע מהי הצעתך.(y)

פליניוס 9200, גמוט 150, יוניסון ריסרץ יוניקו 200, קונרד- ג'ונסון CA200, וי.טי.אל IT85, פאטוס אקוסטיק קלאסיק 1 דור 3, MBL 7008, אדג' G3. היה מענין לשמוע גם את הסופר נייט החדש. אפרופו ניים, יש בלוחות סט של 250+ 82+ ספק.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
ימאהה Ax-497.
סתם הייתי חייב...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ומכל אלה תומר על מה אתה הכי ממליץ? מנסיונך כמובן.

את כולם כמעט אני מכיר אישית, את הקונארד אפשר להגיד שאני מעריץ בתחום המיד, גמוט אני לא אוהב ולדעתי יש טובים ממנו בחצי מחיר {לא שהוא מי יודע מה יקר}.

מה שהכי בטוח הוא שאני לא רוצה להיתפזר יותר מידי , המטרה היא להיתמקד במוצרים עם הסאונד החם, מגברי מנורות מלבד ההוריקן אינם מתאימים לרמקול שלי בתקציב שלי, אני מניח שכל החברות שציינת טובות אך את רובן אי אפשר להביא אלי הביתה להדגמא ואני לא אקנה בלי לשמוע.

עד עכשיו יצא לי לשמוע מספר מגברים שה-pas היה הטוב ביותר ללא ספק.
לגבי ניים שבלוחות - הייתי רוצה לשמוע אותו אך יש לי בעיה עם העיצוב שלו. {משעמם אותי}. יש לי גם היזדמנות לקחת מגבר של הוריקן שנמצא אצל טומי {מגבר מנורות} שיכול להחזיק לי את הרמקול בלי בעיה כלל אך הבעיה שלי היא שמדובר במונובלוקים גדולים מה שאינו פרקטי במיוחד {גדול ומגושם}. אצלי כרגע ניופורס שגם לא מצא חן בעיני כדי עד כדי קניה , שמעתי מגבר הספק של Ear שגם לא היה מספיק על הרמקול שלי {אין כח בנמוכים}, שמעתי עוד כמה דברים במהלך המבחנים שיעלו בקרוב ולכל אחד היה את החיסרון שלו . אני סבור ובטוח שלא אמצא את המושלם אך יכול להיות שמה שאני צריך זה לא מגבר הזפק אלה קדם מגבר דינמי יותר ומאוזן יותר שיעשה את העבודה. הסיבה היא שהקדם מגבר משפיע הרבה יותר מהמגבר עצמו מבחינת הצליל, המגבר צריך לדחוף את הרמקול כמו שצריך ולהיות כמה שיותר הרמוני. ושלא תבינו אותי לא נכון - התוצאה שלי כרגע מרשימה ביותר אך עדיין אינה מספיק בשביל שאני אהיה מרוצה ב-100%.

תומר. האם לדעתך עדיף להתחיל עם מגבר הספק או עם קדם מגבר?
מה חשיבות המגבר הספק לעומת קדם המגבר לדעתך?

ofek4490

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ברמת תקציב כזאת תשקול אולי להשתגע וליצור BI-AMP או TRI-AMP בצורה הזאת יהיו לך הרבה אפשרויות תוכל למשל לקנות טרנזיסטורי חזק שיניע את התחום הנמוך והגברת מנורות למיד ולגבוהים דבר זה יביא לקפיצת מדרגה משמעותית ויותר אפשרויות בחירה
זהו שירשור של חבר בשם יהודה ב-HOME THEATER שיצר TRI-AMP:
http://avisrael.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37322

לגבי השאלה שלך אני ממליץ להתחיל ממגבר ההספק מכיוון שהקדם יותר חשוב לדעתי ויוצר שינוי מהותי יותר ממגבר ההספק
מקווה שערתי בדעתי המופרעת
חג שמח ושנה טובה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ומכל אלה תומר על מה אתה הכי ממליץ? מנסיונך כמובן.

את כולם כמעט אני מכיר אישית, את הקונארד אפשר להגיד שאני מעריץ בתחום המיד, גמוט אני לא אוהב ולדעתי יש טובים ממנו בחצי מחיר {לא שהוא מי יודע מה יקר}.

מה שהכי בטוח הוא שאני לא רוצה להיתפזר יותר מידי , המטרה היא להיתמקד במוצרים עם הסאונד החם, מגברי מנורות מלבד ההוריקן אינם מתאימים לרמקול שלי בתקציב שלי, אני מניח שכל החברות שציינת טובות אך את רובן אי אפשר להביא אלי הביתה להדגמא ואני לא אקנה בלי לשמוע.

עד עכשיו יצא לי לשמוע מספר מגברים שה-pas היה הטוב ביותר ללא ספק.
לגבי ניים שבלוחות - הייתי רוצה לשמוע אותו אך יש לי בעיה עם העיצוב שלו. {משעמם אותי}. יש לי גם היזדמנות לקחת מגבר של הוריקן שנמצא אצל טומי {מגבר מנורות} שיכול להחזיק לי את הרמקול בלי בעיה כלל אך הבעיה שלי היא שמדובר במונובלוקים גדולים מה שאינו פרקטי במיוחד {גדול ומגושם}. אצלי כרגע ניופורס שגם לא מצא חן בעיני כדי עד כדי קניה , שמעתי מגבר הספק של Ear שגם לא היה מספיק על הרמקול שלי {אין כח בנמוכים}, שמעתי עוד כמה דברים במהלך המבחנים שיעלו בקרוב ולכל אחד היה את החיסרון שלו . אני סבור ובטוח שלא אמצא את המושלם אך יכול להיות שמה שאני צריך זה לא מגבר הזפק אלה קדם מגבר דינמי יותר ומאוזן יותר שיעשה את העבודה. הסיבה היא שהקדם מגבר משפיע הרבה יותר מהמגבר עצמו מבחינת הצליל, המגבר צריך לדחוף את הרמקול כמו שצריך ולהיות כמה שיותר הרמוני. ושלא תבינו אותי לא נכון - התוצאה שלי כרגע מרשימה ביותר אך עדיין אינה מספיק בשביל שאני אהיה מרוצה ב-100%.

תומר. האם לדעתך עדיף להתחיל עם מגבר הספק או עם קדם מגבר?
מה חשיבות המגבר הספק לעומת קדם המגבר לדעתך?

אני לא מכיר את רמקולים שלך, כך שלא אוכל לומר מי הטוב ביותר. הקונרד- ג'ונסון הוא אחד הבולטים, יש כזה אצל היבואן.
האם אתה מרגיש שמגבר ההספק שלך "דוחף/שולט" ברמקולים שלך?
האם ניסית מגבר הספק של PASS LABS עם הקדם מגבר שלך, או להפך?
האם יש 2 יציאות בקדם שלך וטרמינלים כפולים ברמקולים?
בקשר לניים, על תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור