מבקש המלצה ל - phono stage

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
כן - הדאק החדש שלי (שמבחינתי הוא סוף הדרך לתקופה הקרובה) הגיע. בקיץ יתחיל פרויקט הפטיפון. בינתיים התחלתי להתעניין במרכיבים.

הדאק שלי בדרך עדיין , תתחדש

shmuelsf

חבר אתר
מעורבות
12
נקודות
8
גמה הביקורות האלה משפיעות , אנשים רבו על השיט והציעו לשלם יותר ממה שביקשתי
נמכר באותו מחיר כולל מיסים
היי, ממש מצטער שלא נשמע לך טוב. לפחות לא ניזוקת כספית. לדעתי לפטיפון הטוב שלך מגיע ראש קצת יותר איכותי מהאורטופון red ,הבסיסי בליין שלהם.
מסתבר שקשה לעוץ עצות בשלט רחוק, אך אולי כדאי להחליף ראש ל BLUE או גבוה יותר, ולחפש פונו סטייג' אחר שיקלע לטעמך.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
היי, ממש מצטער שלא נשמע לך טוב. לפחות לא ניזוקת כספית. לדעתי לפטיפון הטוב שלך מגיע ראש קצת יותר איכותי מהאורטופון red ,הבסיסי בליין שלהם.
מסתבר שקשה לעוץ עצות בשלט רחוק, אך אולי כדאי להחליף ראש ל BLUE או גבוה יותר, ולחפש פונו סטייג' אחר שיקלע לטעמך.
זה השלב הבא לשפר , השיט נמכר תוך שעתיים ורבו מי ישלם יותר כך שקיבלתי הכל חזרה , יכול מאוד להיות שאצלי לא עבד טוב. לא נורא למדתי קצת
בינתיים צריך עוד לבדוק את הפרה שלהם ואיך חיים עם הרעש של ווליום קונטרול

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
עברו כמעט 3 שבועות מתחילת הפוסט ולמדתי כמה דברים שבטח הרבה כבר שכחו , ומקווה שכחלק מזה התוצאה תהיה
טובה.ואולי גם יעזור לאחרים
קודם כל פטיפון ללא פונו מובנה כי 1 זה בסיסי מאוד ו-2 הביטול שלו על ידי מתג לא מוריד אותו לגמרי מהמעגל
לנושא הפונו סטייג ובפרט לזה של schiit audio המדובר.
כניראה בין המכשירים הכי טובים בעולם בקטגוריה של פונו סטייג בסיסי בתווך מחירים של עד 350 יורו ולא יותר
לא giant killer ולא נעליים , רק פונו סטייג בסיסי טוב ותו לא.
בסוף הסיפור הזמנתי פטיפון חדש את ה MoFI ultradesk +M ופונו סטייג של SPL, אני אוהב להתערבב עם חברות של אודיו שמתעסקים בעיקר בסאונד מקצועי ו- SPL היא חברה מוכרת ומכובדת בתחום.
מקווה שסוף סוף אוכל להנות מסאונד אנלוגי כמו שצריך

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
לאחר המתנה של יותר מחודש בגלל איזה מפעל שנשרף SPL סיימו את העבודה ושלחו את ה - spl phonos
ברור שלא חסר אחרים בשוק אבל אני בטוח שזאת בחירה טובה
עכשיו צריך פטיפון כי שלי לא עובד טוב
ראש כבר השגתי את מה שרציתי
83BD6A33-21B6-4646-A425-15E1F4EF154D.jpeg

תמונות מצורפות

• 83BD6A33-21B6-4646-A425-15E1F4EF154D.jpeg
    83BD6A33-21B6-4646-A425-15E1F4EF154D.jpeg
    KB 91.1 · צפיות: 188

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור