מבקש המלצה ל 32 לחדר שינה

• פותח הנושא jc1
  • פורסם בתאריך

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
חבל מאוד כי אנשים כמוני שרואים במסך 50 אנטיש ויותר ממרחק שני מטר ופחות זה בלתי נסבל אני עכשיו מתענין במסך חדש פליפיס 9954
נראה מסך פנטסטי בגודל 56 אני רוצה ליביא מחול והמחיר בחול 750 דולר ובהדו 450 דולר
מי שמביא ב750 זה בארופה בחנות טובה דווקא בהודו אני חושש האם תיודע כמה המסים+המעמ+המס קניה יעלו לי?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
יש לך אם ככה בעיה בהבנה איך צופים ומה הבקשה שלך.
אתה צריך להבין שיצרן מסתמך גם על זה שלקוחות יעמדו בכללים מסויימים.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אורי אין לי שום בעיה הבנה אני מצפה ממסך לשדר איכות SD גם ממרחק של שני מטר בצורה נורמאלית ושום מסך בנתאים לא עמד בדרשה מה תגיד על זה שאני מכיר מפרומים אחרים אנשים שיש להם 65 ממרחק 3.5 מטר ורואים S
שיתפשרו ל47?
אני עומד על פי הכללים שלי אני לא אכפת לי מכללים שקבעו כולמני "מומחים"
אני אישית יכול לצפות במסך 56 במרחק של שני מטר ואפילו מטר וחצי ולהנות בשידורי HD
אבל SD היה מחפיר במרחק כזה היחד שעמד בדגרישות היה X20
שהתמונה היתה חלקה ונעימה לעין בלי כולמני מריחות טיטושים ומזומזים וגוון האור היה טבעי ולא גוון אדום כתום סוגל כמו שנטוי במסכים LCD זולים ולכן אני לא צופה בכלל בSD
ורק בHD כי שום מסך עוד לא נתן לי תמונה שמספקת אותי בSD
גם בHD הענין הזה עוד בגדר תעולמהנ היחד שהרשים אותי היה פיוניור קורו בזמנו
D8000
וVT30
פלפיס 9705
כול השאר די נחמדים אבל לא לטעמי
עם היה לי אפשרות פננסנסית לקנות אחד מהם היתי עושה את זה עכשיו אבל בגלל בעיות תקציב אני נשארתי עם LG LH90
שבקושי מספקת אותי היא נחמדה אבל לא ברמה שמספקת אותי בכול אופן אחריצפייה בטולוןזיות האלו בבתים של חברים באתי הביתה מבואס ממה שיש לי ונשארתי עם פה פעור ומזיל ריר מהנה שצופיוה להם
שמע אני יודע שיצרין מסתמך על נתוניםן ככה וככה אבל יש כאלו ורוב האנשים שאוהבים איכות אוהבים גדול ולא קטן כמה שיותר גדול יותר טוה לדעתי אני לא יכול לצפות ב42 ממרחק 3 מטר זה נראה ל קטן מדי דארך אגב מאיזה מרחק הטלוזיה שלך?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור