אני ראיתי בבית נורמלי ועוד 47 שהיא יותר בעיתית מבחינת sd.
אורי לא שמתה לב לבעיה שלך פיקוסלים ומריחות?
היות וגם אין בדגם מנגנון 100 הרץ זה גם בעיה כנראה שהעין שלך לא רגישה כמו שלי ואתה לא מבחין בבעיות כאלו אבסל שאני ציפתי בLG LD460 בבית של חבר בגודל 47 הרגשתי פיקולציה מריחות זימזומים וטיטושים ממרחק של שתי מטר ומעלה ממרחק 3 מטר לא מרגשים כלום כנראה ראיתה ממרחק רב
לא רק שלא ראיתי אלא בבדיקות ראיה עדיין יש לי ראיה מושלמת.
מה גם שאני מבין לא רק יותר ממך בנושא אלא גם ברמת העומק שלו כולל עבודה של לוח הTFT איך זה עובד, הטרנזיסטור ועוד מיני ירקות שונים.
כנראה שלחבר שלך או שיש ממיר נורא או לא תקין או שהוא לא כיוון את הטלויזיה או שהתאורה או אלהים יודע מה.
אני גם מתעלם כשאני בוחן משהו מהתכונות שלו ורק אחרי הצפיה בודק מי מה כמה ולמה.
אתה מושפע מאוד מהנתונים. אני מהעין.
לכן, מומלץ :
א. לא לזלזל במי שכותב. אתה מתעסק בנושא יומיים וחצי בערך בעוד אני מלווה את מסכי הLCD והפלאזמה מהיום שהם נולדו בעולם הקומרשל.
ב. להקשיב לעוד אנשים וללמוד עוד. זה לא בושה. מומלץ להציג דברים בחיים גם בצורת שאלה ולפנות אליהם גם בסקפטיות. כמו כן אני ממליץ לך ללמוד בדיקת מכלולים. כלומר , מכלול שלם של דברים שיכול להשפיע על צורת בדיקה. זה אחת ההנחות הראשוניות כאשר אני בודק ציוד.
למשל בתור תפקידי ככתב באתר, אני לוקח מכלול של דברים ולא מתעסק במשהו וישר אומר וואו.
אני משתדל כמו כן , כמובן אני לא מושלם , גם להתעלם משמות.
אמנם אני לא מבין לעומק למשל כמו ליאור שהוא מאסטר בנושא מבחינתי, ואני שואל אותו בשניה שאני לא בטוח ולא מבין משהו.
בכל מקרה, ה460 היא היתה דוגמא. אני ראיתי בה חוויה נהדרת ואתה לא. אנו סה"כ שני אנשים שהדעה שלנו בנושא X מנוגדת. מה זה אומר על המכשיר? כנראה כלום.