מבקש המלצה ל 32 לחדר שינה

• פותח הנושא jc1
  • פורסם בתאריך

jc1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
כ 3 מטר (יודע שזה קטן אבל אין אפשרות ליותר גדולה מבחינ פיזית)
תוכן יס ממיר רגיל לא HD
יש יתרון ללד על LCD בתוכן וגודל זה?

תודה למתייחסחים

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
LG מסדרה 460

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אורי המסך LG LD460
לא סלחן לתכני HD והוא ברזלוציה FULL HD מה שאומר שהוא צריך לעשות אפקסיל רציני כדי לרדת לרמת השידור וזה מקשה על איכות תמונה טובה אני ממליץ שתקנה מסך HDR
היות וכול התכנים הם SD
האם אתה יכול לקחת פלזמה?
למרחק כזה גדול צריך לפחות 42 ולא יותר 32 קטן מידי ולא תהנה מקסימום 37
עם אתה עדין ב32 יש לך את פנזסוניק C20 שהוא מעולה בSD וגם איכות מציוניות בHD
יש לך את טושיבה V700 שהיר א טלוזיה מעולה בSD עם איכות נעימה בSD מתיחה חכמה ואיכות מציוניות בHD
כדי מדי פעם לסים עליה סרט HD אמתי ולצפות זה יתנה לך הרבה הנה ויש לה שני כנסיות סקרט שמעבירות לך אוטומטי בין 4:3
ל16:9
בלי שתצרך לגעת בשלט ממולץ לחבר תמכשיר עם כבל סקרט אכותי מהמהיר לטלוזיה ולא עם קומפנטי פשוט
עם תצעונין ביותר בHD
אז כמו שאורי הבציע לך LG LD460 טלוזיה מעולה וגדם הC530

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא הבנתי 460 רע או טוב לדעתך?
אני יודע שראיתי ב 460 מעולה SD

jc1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הבעיה שיש לי נישה של 55.5 ס"מ גובה שהטלויזיה חייבת

להכנס שם רוחב אין בעיה
כאמור חיבור יס בלבד

אולי בעתיד USB או חיבור חיצוני אך זה לא הכרחי

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אורי אני ראיתי את LG LD460 בSD
ולפי טעמי התצאות היו לא טובות אני מבין שראיתי בחנות חשמל שם הכול טוב אני התכוונתי ש L;G LD460
טובה מאוד בHD
אבל טלוזיה HDR
שהרזלוציה שלה נמוכה וכמה שקרובה למקור יראו יותר חלק ונעים
שוב אני ממליץ על סוני EX402
טלוזיה FULL HD
אטבל עם מתיחה חכמה טובה מאוד
ומעבד E2
שמתממוד מעולה עם SD
ופאנל מט נגד השתקפיות עם תמעונין ביותר זול תקח את טושיבה V700
שכוללת שני חיבורי סקרט אכותים ומתיחה חכמה מעולה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני ראיתי בבית נורמלי ועוד 47 שהיא יותר בעיתית מבחינת sd.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אורי לא שמתה לב לבעיה שלך פיקוסלים ומריחות?
היות וגם אין בדגם מנגנון 100 הרץ זה גם בעיה כנראה שהעין שלך לא רגישה כמו שלי ואתה לא מבחין בבעיות כאלו אבסל שאני ציפתי בLG LD460 בבית של חבר בגודל 47 הרגשתי פיקולציה מריחות זימזומים וטיטושים ממרחק של שתי מטר ומעלה ממרחק 3 מטר לא מרגשים כלום כנראה ראיתה ממרחק רב

jc1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הצלחתם לבלבל אותי

הזכרתם LG LD460
פנסוניק C20
סוני EX402
טושיבה V700 EV אוAV?

כאמור תכני SD איזה לבחור? וראיתי ששאלתם על פלזמה? מה עם לד

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
V*
אני לא יכול להמליץ לך על דגם ספסיפי
תצרך לראות תדגמים ולהחליט
מי שמתממוד הכי טוב פה עם SD
זה EX402
שיש לה מעבד E3
היא גם מעולה בHD
אבל אין לה תפקצרים שיש לC530
ולLD460
טושיבה בעלת מנגנון מתיחה חכמה מעולה
הלד יעלה הרבה יותר כסף ב3 אלף יש את SL733
שמעולה בSD
וגם בHD
אבל אני חושב שזה הרבה כסף בשביל 32 ועדיף כבר את EX402

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אורי לא שמתה לב לבעיה שלך פיקוסלים ומריחות?
היות וגם אין בדגם מנגנון 100 הרץ זה גם בעיה כנראה שהעין שלך לא רגישה כמו שלי ואתה לא מבחין בבעיות כאלו אבסל שאני ציפתי בLG LD460 בבית של חבר בגודל 47 הרגשתי פיקולציה מריחות זימזומים וטיטושים ממרחק של שתי מטר ומעלה ממרחק 3 מטר לא מרגשים כלום כנראה ראיתה ממרחק רב

לא רק שלא ראיתי אלא בבדיקות ראיה עדיין יש לי ראיה מושלמת.
מה גם שאני מבין לא רק יותר ממך בנושא אלא גם ברמת העומק שלו כולל עבודה של לוח הTFT איך זה עובד, הטרנזיסטור ועוד מיני ירקות שונים.

כנראה שלחבר שלך או שיש ממיר נורא או לא תקין או שהוא לא כיוון את הטלויזיה או שהתאורה או אלהים יודע מה.

אני גם מתעלם כשאני בוחן משהו מהתכונות שלו ורק אחרי הצפיה בודק מי מה כמה ולמה.
אתה מושפע מאוד מהנתונים. אני מהעין.

לכן, מומלץ :
א. לא לזלזל במי שכותב. אתה מתעסק בנושא יומיים וחצי בערך בעוד אני מלווה את מסכי הLCD והפלאזמה מהיום שהם נולדו בעולם הקומרשל.

ב. להקשיב לעוד אנשים וללמוד עוד. זה לא בושה. מומלץ להציג דברים בחיים גם בצורת שאלה ולפנות אליהם גם בסקפטיות. כמו כן אני ממליץ לך ללמוד בדיקת מכלולים. כלומר , מכלול שלם של דברים שיכול להשפיע על צורת בדיקה. זה אחת ההנחות הראשוניות כאשר אני בודק ציוד.
למשל בתור תפקידי ככתב באתר, אני לוקח מכלול של דברים ולא מתעסק במשהו וישר אומר וואו.
אני משתדל כמו כן , כמובן אני לא מושלם , גם להתעלם משמות.

אמנם אני לא מבין לעומק למשל כמו ליאור שהוא מאסטר בנושא מבחינתי, ואני שואל אותו בשניה שאני לא בטוח ולא מבין משהו.

בכל מקרה, ה460 היא היתה דוגמא. אני ראיתי בה חוויה נהדרת ואתה לא. אנו סה"כ שני אנשים שהדעה שלנו בנושא X מנוגדת. מה זה אומר על המכשיר? כנראה כלום.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אורי חס וחליליה מזלזל ואני לא טענתי שיש לך ראיה לא טובה אני אישית מאוד רגיש לדברים כמו פיקוסלים
מריחות וטישטושים לפי מה שהבנתי אתה רק לפני כמה שבעות קניתה מסך דק לבית אז אני לא בטוח עד כמה יש לך נסיון עםן המסכים אני אישית לא מתרשם בקלות ממסכים והמסכים שהרשימו אותי באמת הם D8000
ופיוניור קורו וVT30
אני ראיתי הרבה מסכים שנחשבים למעולים ואף אחד מהם לא הרשים אותי ראיתי את C8000
והוא לא הרשים אותי יש לו בעיות של אי אחדות וזליגות אור והשחורים לא מספיק עמוקים לטעמי בקשר לLG LD460
שמע אורי אני לא מתעסק עם מסכי דקים שתי דקות וחצי זה נכון אני לא מתעסק בתחום שנים אבל בזמן שאני עוסק בתחום הבנתי הרבה דברים והבנתי שכיום מסכי LCD לא יכולים להתממוד כמו מסכי HDR עם תוכן SD
וגם עם הוא מסתדר הוא צריך להיות דגם בעל מעבדים ומתיחות טובות למדי והLG LD460
לא בעלת מעבדים כאלו ומתיחות אז תמבין למה אני לא חושב שהאיכות צפייה בSD
טובה כמו בדגמים EX402
או EX502

אורי אני תמיד שמח ללמוד מאנשים שמבנים יותר ממני ולמדתי המון לאור קורן ומאתר של עופר לאור ומאמרים ומקראיה בפורומים ואני מבין שאתה כתב באתר אבל עד לפני כמה שבעות בקשתה המלצה על טלוזיה ומי עדיף עם כנראה היתה מתמצא ברמה גבוה מאוד היתה יודע מי טוב יותר בלי לבקש המלצות באתר ואני כבר לא זוכר מה בחרתה
יש לי שאלה עליך מה היה טוב בSD בLG LD460
תסביר לי? הצבעים? הדיוק צבעים? איך המעבד התממוד עם השידור הנחות? רמת השחורים בעיה נפוצה בLCD שהגוון שלהם ארפרפר כחלל ולא מגדיע לרמת שחור עמוקה מספיק איך היו היו טיטושים? מריחות?
פקסלציה? או שלא הרגשתה שוב זה שיש לך ראיה מושלמת ביום יום לא אומר כולם על הענין הזה פשוט אני יש לי עין מאוד חדה לפרטים קטנים ולכן הפלזמה היחדה שריצתה אותי בענין הזה היתה V20
שגם היה טיפה טיטוטשים מקרוב ובX20התמונה היתה מושלמת עם איכות צבעים משגעת תמונה חלקה והמעבד החליק את הבעיות האלו לכן אני לא חושב שמסך כמו LG LD460
יכול להתממוד כמו מסכי פלזמה בעלי רזלוציה HDR
או מסכי סוני או טושיבה שיודעים באיכותם הנהדרת בSD
אני היתי בעל של כמה מסכים יותר נכון של הורי היה לנו את פיוניור קרו 4
35
המעולה בגודל 42 שהציגה איכות צבעים ושחור משגע ואיכות בSD טובה למדי
היה לנו את W5500שהיתה מעולה בHD וגם בSD
ועכשיו יש לנו טלוזיה של שארפ שקניניו שגם מעולה בHD והשחחור שלה פשוט מושלם
אני בעל מסך LG LH90 שהוא מסך בעל תאורה אחורית FULL LED
ועדין אני לא מרוצה ממנו כול כך ורוצה לשדרג לC750 גודל 46 כיום יש לי 42 ממרחק מטר וחצי רוב הצפייה בHD
ובבללורי אכותי בכלל לא SD
או פלזמה X20
שמעולה בSD
תקששיב אורי אני חושב שלקחתה את זה לכוונים לא טובים אני יש לי דפ]ים עם 60 עמודים על כול העולם הזה מאתרים שונים בנהים האתר הזה ושל עופר לאור שעם תיודע הוא באמת אחד המומחים הטובים ביותר בעולם אז להגיד שאני לא מבין זה פשוט בזיון זה נכון עד לפני חצי שנה לא ידעתי כלום אבל בחצי שנה הזאותי למדתי דברים שלבעלי מקצוע לוקח חודשים רבים וןעף שנים אני מבין על הכוויול על הפרמטר צבע על צריביות על כול הענענים הטכנים אני לא יודע מי מבין יותר טוב ושוב אני לא ממליץ על פי נתונים טכנים אלה על פי בקרות מחול ועל פי העין שלי בלבד ואני גם מנק תשובה שלי מה שאתה לא עושה להגיד LG LD460 וזהו זה לא חוכמה תפרט למה היא מתאימה ומה היתרנות והחסרנות שלה וזה מה שאני תמיד עושה קיצור המשך דיון פורה ומהנה
ובהצלחה עם המסך וכניסתך לעולם המסכים
ולחבר שלי יש מימיר תקין אני לא אוהב תאיכות SD בLG LD460 ולא בכלל אוהנב תאיכות בSD בבLCD
היא מציגה לטעמי איכות צבעים זרחנית ובהוקת ולא טבעית ולא מתאימה לשידגרונו בארץ וגיודע לך שפלזמה מתממודת הרבה יותר טוב עם SD מLCD
ושוב הסברתי לך למה לא טוב לצפות בSD במכשיר FULL HD ועוד LCD
כי המכשיר צריך לעשות אפקסיל ולהוריד תרזלוציה שלו לרזלוציה של השידור וככה מרזלוציה של 1080-1920
הוא יורד ל579P ומאבד פרטים והמכשיר HDR
המכשיר לא צריך לרדת ברזלוציה כול כך הרבה והוא מציג לטעמי אאיכות הרבה יותר נעימה והפך בHD
שהמכיר צריך לעשות המרה של תוכן 1080P
ל720P וככה האיכות לא במלוא בקיצור צריך לקחת ולשדר במכשיר ברזלוציה הטבעית שלו ולא ברזלוציה לא טבעית כי אז היה איבוד פרטים כמו שבמכשיר כמו מחשב ומסך צריך להגשיר על הרזלוציה הטבעית עלמנת שהיה איכות חדה וברורה ככה גם במסכי FULL HD
שוב יש מסכי FULL HD שמתתמודים היטיב עם SD אבל ברובם יש מנגנונים מתיחה חכמה טובה מאוד בעיקר בטושיבה וסוני וחיבורי סקרט גם מאוד משפיע קיצור המשך דיון מהנה אני נשאר בדעה שלי שמסך FULL HD
לא מתאים לתוכן SD ואתהתשאר בדעה שלך
כול המלצות שלי הם מקראית בקרות הסתכלות על המוצר בחניות מתמחות וקראיה בפורומים ואני תמיד מנק למה המוצר טוב ככה וככהה ואני לא אומר ואו על כול מוצר כמו שתאומר אני מציין יתרנות וגם חסרונות ורוב הדעות שלי הם מהבקרות של עופר לאור ולאור קורן ומתארים בחול וצפייה סמכים בתנאים מותאמים ושוב אני לא מומחה בכלל ברמה של עופר לאור או לאור קורן שהם מאסטרים בתחום הזה אבל עדין יש לי קצת ניסיון והמלצתי להרבה אנשים כאן באתר ועזרתי בעדין שאף אחד לא לקח תכפפה לידו והמליץ

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מתן היקר.
אמנם רכשתי בעצמי מסך לפני כמה שבועות וזאת בגלל שעד היום לא היה באפשרותי הכלכלית לרכוש אחד נורמלי.
כמו שהבנת לא רכשתי חתול בשק כמו הרבה והלכתי על משהו הכי פשוט , וכמו כן לא HIGH END.
לעומת זאת בדירתי כבר יש עוד שני מסכים כבר מעל שנה שליוויתי בתור יועץ את קניתם ורכישתם.
בנוסף כבר לפני 3-4 שנים עשיתי מחקר בנושא בעזרה לאחותי .

נוסיף לזה שאני בתחום כבר כמה וכמה שנים, ואני עוד היתי מהילדים בשנות ה90 שקראו מדע פופלרי שרק התחילו לספר שהולך להיות כזה דבר.

כמו כן עשיתי במסגרת התואר עבודה על זיהוי תקלות בטרנזיסטורי TFT מה שהצריך ממני לשבת וללמוד את הנושא לעומק.

לגבי היעוץ שביקשתי באתר, אדם חכם שואל גם, מתיעץ, שאלתי עוד אנשים, המטרה היא לסכום את מספר הדעות ולהגיע לאיזשהו מקום באמצע שלרוב משאיר אותך במקום טוב.
אותי גם מעניין שרות, אותי מעניין מחיר, וכו...

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אורי אתה באמת נשמע לי כמו איש מקוצע מעולה ואני ישמח ללמוד ממך המון ואתה נשמע לי כמו בעל ענין אבל שוב אני חייב שתספר לי עם לא הרגשתה את הפקסולים אפילו בחנות רגילה הרגשתי ממרחק של מטר וחצי פקסולים וזימזומים אני אישית מחליף כול שנה מסך למשהוא הכי עדכני וטוב כמובןל בתחום הנורמאל אני עדין לא מנליוניור ואין לי סוכמי עתק אבל את החדר שלי אני מפנק הסלוםן זה כבר ענין של אבא שלי חח
אני חייב לשאול אותך תענה עם תיודע מי עדיף C750 או C7000
לפי הבקרות הC7000 ולפי מה שראיתי סובל מחלביות זליגיות אור אי אחדות ושידור גרוע בSD ועוד
ולעומת זאות C750 מקבל תשבחות על איכות שחורים מציוניות כמו שאחד מהמבקרים ציין הכי טובה במסכי הLCD
ומתקרבת כבר למסכי הפלזמות הפרמיום החדשות מדובר מכתבה מ2010 מאתר מאוד רצני שיצצין שC750 יש לו שחורים טובים יותר מC7000
והתמונה יותר טבעית מה יש לך לומר בענין?
ישמח לתשבות
איזה מסך יש לך עם ירושה לי לשאול ואיך השודורים בSD?
HD?
חיבורים?
שחורים?
אני מבין שהוא פשוט אבל אני ישמח לשמוע חוות דעת אני מעונין לקנות אחד לאחי בחדר יש לו את LG LH22RC
כבר 8 חודשים והוא רוצה מסך יותר עדכני והוא מעונין שאני יקנה לו ותמסך יעבר לחדר הורים שבו יש GRT
ישנה של היטצי
אז אני ישמח התקציב הוא עד 3000-3200 שקל גודל 42
או 37 לא פחות מרחק צפייה 2 מטר
תכנים: הרבה מאוד SD 60 אחוז
ו401 אחוז HD מממיר יס HD
ישמח שתשתפף אותי ברכישה

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא מכיר את שני הדגמים שנתת לצערי.
ב460 אם שאלת לא הרגשתי כמעט כלום. ראיתי אותו בזמן שידור הדרבי בין מכבי להפועל האחרון משודר בערוץ של ספורט 1 או 2 ואל HD אלא רגיל . הממיר היה HD של הוט. והכבל רגיל.
אני מוכן להשבע שהייתי בטוח בהתחלה שמדובר בשידור 720P לפחות.
התמונה הייתה טובה מאוד, לא היו מריחות.

לגבי המסך שלי , Toshiba Regaza lv685 .
השידורים בSD מבחינת ציון 7.5/10 בחיבור SCART לממיר רגיל של יס.
חיבורים :
3 SCART
4 HDMI (אחד צדדי)
חיבור VGA
כניסת USB לתמונות.
השחורים לדעתי 8.3/10 , יש כמובן טובים יותר , אבל אותי זה מספק.
הגודל הוא 40" .
אני רכשתי את שלי בוואלה מעודפים. המחיר לפי זאפ נע בין 4.5- 5.5 כאשר שלי עם שנת אחריות אחת מניופאן.
לי בעיקר התאים שיש אפשרות להמון תשלומים.

יש לך עכשיו בוואלה:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC37LE4500
וגם:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GU42PFL5405H
ובYNET :
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7742308.html?came=574
שווה לבדוק אותן.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תודה רבה אורי כנראה באמת אני מאוד מרגיש ל
זימוזומים אמרתי לך היחד שלא הרגשתי מריחות וזימוזומים היה פנסוניק
X20
אפילו בV20 הרגשתי קצת מריחות ופקלציה ממרחק קצר מה המרחק שישבתה מהטלוזיה?
אני הרגשתי ממרחק של שני מטר - שני מטר וחצי

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
בערך 4 מטר

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הא בגלל זה כנראה לא לא ראיתי תבעיות אני ראיתי ממרחק של 2 מטר טיטוטשים ומריחות תנסה להתקרב לשני מטר ותבחין גם עכשיו הבנתי למה ראיתה ככה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כשיצרו אותו לא לקחו בחשבון מישהו שיסתכל מ2מטר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור