- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: מבחן סאב: Power Sound Audio S1812IPAL
!לחובבי הז'אנר...
לפי הסקירה ורמת הסוקר כנראה שזו באמת עסקה מעולה לחובבי הז'אנר...
נראה מצויין, כיף לקרא, 2 כאלה סוגר עניין מסמן וי ועובר הלאה.
אני מניח ש המושג "חובבי הז'אנר" (משום מה נראה שנכתב בזלזול משהו), מתייחס לכל אלו שרוכשים אודיו ב "מחסני חשמל" ... הוא התכוון לומר שזה לא ברמה מספקת למערכת סטריאו דו ערוצית מקצועית ברמה של ה מומחים (זה רק 10 אלף ליחידה... פיצוחים), זו ההתייחסות כשאין תג מחיר ראוי, ואחרי זה מתלוננים למה כבל עולה 40 אלף שקל.
איך הגעת לתובנה הזאת?
לדעתי ''חובבי הז'אנר'' מכוון למי שמשתמש ורואה קולנוע ביתי בבית.
מי שלא מושקע בק''ב כנראה שלא ירכוש סאב כזה. ואין קשר למחיר.
אני מניח ש המושג "חובבי הז'אנר" (משום מה נראה שנכתב בזלזול משהו), מתייחס לכל אלו שרוכשים אודיו ב "מחסני חשמל" ... הוא התכוון לומר שזה לא ברמה מספקת למערכת סטריאו דו ערוצית מקצועית ברמה של ה מומחים (זה רק 10 אלף ליחידה... פיצוחים), זו ההתייחסות כשאין תג מחיר ראוי, ואחרי זה מתלוננים למה כבל עולה 40 אלף שקל.
בדיוק.מה לא מובן פה?אל תניח. חובבי הז׳אנר היא הכוונה לקולנוע ביתי.
אל תניח. חובבי הז׳אנר היא הכוונה לקולנוע ביתי.
פעם היה בטוטו...מי שלא מנחש אף ניחוש מקבל פרס.נראה מצויין, כיף לקרא, 2 כאלה סוגר עניין מסמן וי ועובר הלאה.
נמר
הסאב הנסקר אינו מיועד רק לחובבי הז'אנר...שרובם מחוברים לסאבים פתוחים בעלי פורט.. הסאב הזה מכוון יותר לכיוון המוסיקלי
בדיוק.מה לא מובן פה?
סאב במערכת סטריאו זו המלצת פשרה לתקציב מוגבל. מערכת סטריאו טובה לא זקוקה לסאב.
מה...הרגתה אותילא מדויק..
ענין של טעם אישי.
לטעמי שילוב סאב במערכת דו ערוצית עם רמקולי מדף אמורה להעצים ולהשלים את התחום התחתון.