"מבודדים" - הקשר בין בידור לבידוד

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
409
נקודות
63
לא שבא לי לקלקל סיפור טוב עם עובדות.. אבל הראלי במניית נטפליקס התחיל כבר בספטמבר שזה שלהי הקיץ וכשלושה חודשים לפני ינואר. הוא דווקא התמתן לאחרונה (כנראה בגלל מימושים).

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
לא רק שוק מוצרי ההיי אנד (לא כולל הסינים), ירוויח בעתיד הקרוב מאוד מוירוס הקורונה
..
אני לא מנתח מניות, רחוק מזה
...

יהיו פיטורין המוניים בעוד כחודש-חודשיים, חברות יאלצו להתייעל וחלקם יצנצלו את המצב
היי-אנד ודברים אחרים לא נחוצים יכנסו למחתרת

במצב של חוסר וודאות, אבל האמת כי המשבר כבר כאן - ולא רק חברות התעופה ותיירות, אלא גם פרסום, ואם מלונאות אז גם בניה, ואם אלפי מפוטרים אז גם צריכה.

נראה לך שאנשים יתחילו להוציא כסף על היי-אנד?

אני לאט לאט קונה שימורים בבית, בודק שיש לי מלאי של מים מינרליים, מוצרי טואליטיקה, עזרה ראשונה.

לא קראת שביפן וגם בגרמניה נעלם נייר טואלט?

עונת החגים של אביב Easter היא החשובה בעולם, חברות צריכה מתקיימות לרוב בעונת ה-Xmas ו-Easter
ונראה לי שהשנה לא תתקיים

מה לדעתך תהיה משמעות?
לראות netflix בסבבה בבית?

לא ראית מדפים ריקים בסופר במילנו?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
גם בתקופת הסארס קנו שימורים. אני מכיר כמה כאלה שעד היום לא גמרו את מלאי השימורים שלהם.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
גם בתקופת הסארס קנו שימורים. אני מכיר כמה כאלה שעד היום לא גמרו את מלאי השימורים שלהם.

עם ישראל נכנס לפאניקה מאוד מהר בעידוד תשקורת.
כמה כתבות ב-ynet -- כנראה ממומנות כמו כל הכתבות של ידיעות - והופה! נגמרו מסיכות. אהה, לא. הופיעו. אבל במחיר של כפול 10.

בתקופה הסארס אני זוכר שטסתי אפילו הייתי בהונג קונג.
לא זוכר כזה דבר שכל שעה עדכנו אותך כמה אנשים מתו.

בכל זאת אני חושב שצריך לזרום עם אנשים, אחרת לא יהיה לי איך לנגב את התחת

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור