היי תמיר,אכן מאמר מעניין. בשיחותי עם קלינאי התקשורת בשלושת הכתבות שכתבתי לאחרונה, למדתי שהסובלים מטינטון יכולים לדעת במהלך בדיקת השמיעה, בדיוק מהו התדר של הטינטון אותו הם שומעים. מסתבר שחלק מהסובלים מטינטון ממש לא מסוגלים לתפקד כתוצאה מזה, ולכן חלק ממכשירי השמיעה יכולים למסך את הטינטון באמצעות השמעת צליל קבוע אחר, שימסך את צליל הטינטון.
לדעתי החלק המהותי ביותר במאמר הוא הסיפא, בו מסכם הכותב שהדרך הטובה ביותר היא המניעה, בעיקר מכיוון שדרכי הטיפול הקיימות כיום עדיין לא מרפאות טינטון או ירידה בשמיעה.
כן זו קללה היה לי טינטון חלש כמה שנים ביום אחד הפך לגיהינום,הי יוסי,
לשימחתי, איני סובל מטינטון. אבל לצורך הכתבות שוחחתי מספר פעמים עם קלינאי התקשורת של אודיו מדיק, והוא לימד אותי על התופעה, ממנה גם הוא סובל. לדבריו הוא ממש מדד ויודע באיזה תדר יש לו את הטינטון.
האם אתה סובל מהתופעה הזו?
עשית בדיקת שמיעה? טינטון הוא סמן מובהק לירידה בשמיעה, ואם הירידה בשמיעה משמעותית, אזי כדאי שתשקול מכשיר שמיעה שמקל גם על תופעות הטינטון. בריאות!כן זו קללה היה לי טינטון חלש כמה שנים ביום אחד הפך לגיהינום,
זו מחלה יתומה לא רוצים להשקיע במחקרים ואין מזור.
תמיר תודה על התמיכה.עשית בדיקת שמיעה? טינטון הוא סמן מובהק לירידה בשמיעה, ואם הירידה בשמיעה משמעותית, אזי כדאי שתשקול מכשיר שמיעה שמקל גם על תופעות הטינטון. בריאות!
בשמחה יוסי,תמיר תודה על התמיכה.