arye.gur
חבר משקיען
- מעורבות
- 882
- נקודות
- 113
מצער לשמוע.יש לי את כל ה-3, לא לוקח כדורים כי לא מאמין במדע. הכל רעל. לפי התחושה, So far so good
מתכונן ליום שאחרי...
תרגיש טוב.
אריה
מצער לשמוע.יש לי את כל ה-3, לא לוקח כדורים כי לא מאמין במדע. הכל רעל. לפי התחושה, So far so good
מתכונן ליום שאחרי...
אח יקר זה לא פורום דתי אבל !!!!! עם השתמשתי בדוגמה הזאתהרשה לי לומר : אבולוציה כבר בשנות התשעים הוכרזה התאוריה שגויה מיסודה.אבולוציה מסתדר עם דת ?
אח יקר זה לא פורום דתי אבל !!!!! עם השתמשתי בדוגמה הזאתהרשה לי לומר : אבולוציה כבר בשנות התשעים הוכרזה התאוריה שגויה מיסודה.
היום יש עשרות מחקרים מפיזיקה סטטיסטיקה כימיה ......שמובילים שחייב שיש יוצר.
זה שעדיין מלמדים את קישקוש באבולוציה זה כי אולי יש כמה קופים שמוצאם מהשמולאן.
חחחחחחחחחחחחאמרתי פעם לחבר אתאיסט חרדי (גם באתאיזם יש חרדים), שהוא צודק בדיוק כמוני. ב-50%, או שיש או שאין. אם אין, לי לא יקרה כלום - אם יש, הוא אוכל אותה.
הלאה. הסתיים הדיון על הנושא הזה. נא לחזור לכבלים או אודיו.
היי מיכאל.השכלה טכנולוגית, ניסיון עם השוואות ובדיקות של כבלים, הגות בשאלה מנין השוני.
1. אבולוציה מסתדר עם דת.אח יקר זה לא פורום דתי אבל !!!!! עם השתמשתי בדוגמה הזאתהרשה לי לומר : אבולוציה כבר בשנות התשעים הוכרזה התאוריה שגויה מיסודה.
היום יש עשרות מחקרים מפיזיקה סטטיסטיקה כימיה ......שמובילים שחייב שיש יוצר.
זה שעדיין מלמדים את קישקוש באבולוציה זה כי אולי יש כמה קופים שמוצאם מהשמולאן.
צער לשמוע.
תרגיש טוב.
אריה
יי מיכאל.
תשמע.
אני לעומת כנראה הרבה חברים בקהילה האודיו בארץ פשוט לא מכיר אותך.
אשמח להבהרה במה מדובר ב"השכלה טכנולוגית".
כתבת מאמר , מאמרים אמורים להיות מגובים בתימוכין ובסימוכין.
כמו כן , לרוב הכותב מספר על השכלתו ממנה הגיע לתובנות אלו.
אנא , פרט , הסבר והדגם.
תודה,
אורי.
היי מיכאל,
התחלתי לקרוא את המאמר ועצרתי כבר בהתחלה כשהבחנתי שהכותב לא מבין את ההבדל בין עכבה ולבין התנגדות.
ולטעון שסיכוך הרעשים אינו רלוונטי?!? זה אמיתי?
אולי תתחיל למנות את הגורמים שידועים לך..
ראיתי כבר שאתה מודע ל:
*התנגדות
*קיבוליות
*השראות
*DF
ומה עוד??
שרשור מגעיל מיסודו.
הגעתם לעמוד מס' 11 ועדיין טוחנים מים.
אני לא מאמין. בטח לא בדת, בטח לא באלוהים (שניהם המצאות של בני האדם, משעה שהתקשו להסביר תופעות). ולעניין השרשור, גם לא "מאמין" בכבלים. אמונה היא עניין אחד, הוכחה אמפירית היא עניין אחר. שם אני בהחלט מסתדר ונוח לי. ולכן, אם שומע הבדלים אז יש הבדלים, בין כבלים ובין מגברים. זו הסיבה שבגללה אני מתעצבן כשבא מישהו ומנסה להסביר לי שאני לא שומע הבדלים. בניגוד לדת, כאן הדברים ניתנים לבדיקה ומבחינתי זה רק - יש או אין הבדל בצלילים. אין שום קשר ל"אמונה" לכן ההשוואה לאמונה בדת היא, במקרה הטוב, טפשית.