DavidHurd
אוהב את התחום
- מעורבות
- 2
- נקודות
- 18
שלום חברים
היום אני מציע למכירה משהו מיוחד ...
מדובר במקליט סופר מקצועי - עם מסך מובנה - תוצרת חברת Atomos - דגם Ninja Inferno .
מתאים לצלמים מתאים לגיימרים
המוצר יכול להיות שימושי כמקליט חיצוני שמתחבר למצלמות / להקלטות מקונסולות משחקים וכדומה - וכל זה באיכות מדהימה - 4k60fps HDR - ולא רק על הנייר - אלא אמיתי .
ההקלטה מתבצעת עם דיסקים SSD נשלפים .
במצב כחדש
נמכר עם :
תיק נסיעה + שנאי --- שזה מה שהגיע איתו בעת רכישתו
+ בנוסף:
2 דיסקים SSD של 1TB תוצרת WD + מארזים עבורם שיתאימו למקליט + קורא שלהם לחיבור למחשב --- כל זה נקנה בנפרד --אבל כן ינתן לרוכש המקליט
כל הדברים המוצעים כאן -- במצב כחדש ממש
לגבי מחירים :
בזמנו שילמתי על כל המוצרים הללו כ 9000+ ש״ח
כיום המחירים ירדו קצת וניתן לקנות את המוצרים הללו בחנויות ב :
המקליט -- 4800-4600 שׁ״ח
דיסקים -- כ 700 ש״ח כל אחד- מדובר ב SSD של 1TB תוצרת WD Blue - שקטים במיוחד - (אני נותן 2 כאילו )
מארזים לדיסקים + קורא שלהם -- עוד כמה מאות ש״ח
בקיצור סט כזה בחנות יעלה גם היום כ 6200 אולי אפילו טיפה יותר ....
לגבי יבוא מחו״ל -- מחירון של המקליט לבד - כ 1000$ - וכן חובה לקנות גם דיסקים וכל שאר הדברים בנפרד...
וגם המיסוי עליו גבוהה כ 32% - כי הוא עם מסך -- כך שבסוף המחיר של הסט גם יהיה כ 6000+ ש״ח
*****************************************************************************************
מחיר מבוקש 5000 ש״ח בלבד על הכל
ניתן לאיסוף מחיפה
*****************************************************************************************
ליצירת קשר : נייד 0543110241
היום אני מציע למכירה משהו מיוחד ...
מדובר במקליט סופר מקצועי - עם מסך מובנה - תוצרת חברת Atomos - דגם Ninja Inferno .
מתאים לצלמים מתאים לגיימרים
המוצר יכול להיות שימושי כמקליט חיצוני שמתחבר למצלמות / להקלטות מקונסולות משחקים וכדומה - וכל זה באיכות מדהימה - 4k60fps HDR - ולא רק על הנייר - אלא אמיתי .
ההקלטה מתבצעת עם דיסקים SSD נשלפים .
במצב כחדש
נמכר עם :
תיק נסיעה + שנאי --- שזה מה שהגיע איתו בעת רכישתו
+ בנוסף:
2 דיסקים SSD של 1TB תוצרת WD + מארזים עבורם שיתאימו למקליט + קורא שלהם לחיבור למחשב --- כל זה נקנה בנפרד --אבל כן ינתן לרוכש המקליט
כל הדברים המוצעים כאן -- במצב כחדש ממש
לגבי מחירים :
בזמנו שילמתי על כל המוצרים הללו כ 9000+ ש״ח
כיום המחירים ירדו קצת וניתן לקנות את המוצרים הללו בחנויות ב :
המקליט -- 4800-4600 שׁ״ח
דיסקים -- כ 700 ש״ח כל אחד- מדובר ב SSD של 1TB תוצרת WD Blue - שקטים במיוחד - (אני נותן 2 כאילו )
מארזים לדיסקים + קורא שלהם -- עוד כמה מאות ש״ח
בקיצור סט כזה בחנות יעלה גם היום כ 6200 אולי אפילו טיפה יותר ....
לגבי יבוא מחו״ל -- מחירון של המקליט לבד - כ 1000$ - וכן חובה לקנות גם דיסקים וכל שאר הדברים בנפרד...
וגם המיסוי עליו גבוהה כ 32% - כי הוא עם מסך -- כך שבסוף המחיר של הסט גם יהיה כ 6000+ ש״ח
מחיר מבוקש 5000 ש״ח בלבד על הכל
ניתן לאיסוף מחיפה
ליצירת קשר : נייד 0543110241
תמונות מצורפות
נערך לאחרונה ב: