DavidHurd
אוהב את התחום
- מעורבות
- 2
- נקודות
- 18
שלום חברים
מדובר במיקרופון ברמת על - תוצרת חברת RODE , דגם Podcaster .
מתחבר למחשב באמצעות כבל USB ארוך .
מותאם במיוחד לדיבוב - כך שמתאים במיוחד לפודקאסטים , דיבוב , גיימרים , סטרימרים וכדומה.
סיגנטורת צליל עשירה במיוחד - הקול נשמע הרבה יותר טוב מהמיקרופונים שיגרתיים - קול נעים , בעל משקל , ברור ואיכותי.
למיקרופון זה יש גם POP פילטר מובנה - שאינו נראה לעין.
עיצוב מהמם - צבע לבן.
קיימת כניסה לאוזניות לצורך מוניטורינג.
נקנה לפני חודשים ספורים - ונמכר חדש בקופסה.
מדובר ביבוא מחו״ל - לפי בדיקה מקדימה בארץ החנויות יושבים על סטוקים ישנים .. כך שלא הייתי קונה מהם.
העלות לאחר מיסוי והובלה יצאה כמו בארץ , אבל לפחות אין חשש שזה סטוק מיושן . לאחר הגעתו חיברתי ובדקתי - הכל תקין.
מתנות חיוך :
מדובר במיקרופון איכותי וכבד.
בעת רכישתו הוא מגיע בקופסה קטנה ללא סטנד .
אבל
יש לי סטנד שולחני יפה ומסיבי שנקנה במיוחד עבורו -- רק הסטנד עלה כמה מאות שקלים -- ויובא מחו״ל ,כי בארץ לא מצאתי משהו באיכות מספקת.
רוכש מיקרופון - יקבל את הסטנד במתנה .
מחירון בחנויות בין 1050 -1100 -- וזה ללא סטנד - וכן חייב לקנות עבורו סטנד איכותי - אחרת הוא לא יצליח להחזיק אותו....
*****************************************************************************************************
מחיר מבוקש : 900 בלבד - כולל סטנד שולחני מסיבי ויפה (שעלותו של הסטנד עצמו כמה מאות שקלים)
הכל גם מיקרופון וגם סטנד - חדש לחלוטין.
*****************************************************************************************************
ליצירת קשר : 0543110241
מדובר במיקרופון ברמת על - תוצרת חברת RODE , דגם Podcaster .
מתחבר למחשב באמצעות כבל USB ארוך .
מותאם במיוחד לדיבוב - כך שמתאים במיוחד לפודקאסטים , דיבוב , גיימרים , סטרימרים וכדומה.
סיגנטורת צליל עשירה במיוחד - הקול נשמע הרבה יותר טוב מהמיקרופונים שיגרתיים - קול נעים , בעל משקל , ברור ואיכותי.
למיקרופון זה יש גם POP פילטר מובנה - שאינו נראה לעין.
עיצוב מהמם - צבע לבן.
קיימת כניסה לאוזניות לצורך מוניטורינג.
נקנה לפני חודשים ספורים - ונמכר חדש בקופסה.
מדובר ביבוא מחו״ל - לפי בדיקה מקדימה בארץ החנויות יושבים על סטוקים ישנים .. כך שלא הייתי קונה מהם.
העלות לאחר מיסוי והובלה יצאה כמו בארץ , אבל לפחות אין חשש שזה סטוק מיושן . לאחר הגעתו חיברתי ובדקתי - הכל תקין.
מתנות חיוך :
מדובר במיקרופון איכותי וכבד.
בעת רכישתו הוא מגיע בקופסה קטנה ללא סטנד .
אבל
יש לי סטנד שולחני יפה ומסיבי שנקנה במיוחד עבורו -- רק הסטנד עלה כמה מאות שקלים -- ויובא מחו״ל ,כי בארץ לא מצאתי משהו באיכות מספקת.
רוכש מיקרופון - יקבל את הסטנד במתנה .
מחירון בחנויות בין 1050 -1100 -- וזה ללא סטנד - וכן חייב לקנות עבורו סטנד איכותי - אחרת הוא לא יצליח להחזיק אותו....
מחיר מבוקש : 900 בלבד - כולל סטנד שולחני מסיבי ויפה (שעלותו של הסטנד עצמו כמה מאות שקלים)
הכל גם מיקרופון וגם סטנד - חדש לחלוטין.
ליצירת קשר : 0543110241