למטרות צדקה - למכירה כבלי אינטרקטנקט בין הטובים בעולם 500 $ ,ניבנה עיי שניצל וחברים

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
הזמנו אני ועוד חברים חומרים לבניית כבלים ,בנינו לעצמנו את המיטב שאפשר ,ונשאר עודף של חומר ,
ממנו בנינו כבל איטרקונקט נוסף ברמת חלל ,החלטנו למוכרו למטרות צדקה ,ואפילו לאפשר לקונה בר המזל לבחור את הגוף או המשפחה לו יתרם הכסף ,
הכבל
הנחושת- מדובר בנחושת הנחשבת הטובה בעולם מסוג upocc ,ביצור של קריופרטס ,עם טיפול קריוגני בקוטר 24 g צפה בקובץ המצורף 11519
לפרטים http://cryo-parts.com/index.php/hook-up-wire/cryoparts/the-wire-copper
הקונקטורים- קונקטורים של היכמן
http://www.vhaudio.com/connectors-rcaxlr.html
הסיכוך- סיכוך כסף מצופה בזהב טהור 24k '
חומר לבלימת זעזועים - צמר כבשים נקי
חומר הלחמה - בדיל כסף של פורוטק
המרכיב - רופא שניים בעל ידי זהב -שניצל

אורך הכבל הוא 82 סמ ,ניבדק ונשמע במו שום דבר אחר ,כבלים באיכות דומה ,ככבליםשל jena labs או jorma ,נמכרים מעל 5000 $,
מדובר בכבל שאספנו בשבילו חלקים מכל העולם ,הכי טובים שמצאנו ,לנו יש כבלים זהים כאשר במגירה יש כבלים אללה יוסטור במחיר ,
הקונה זוכה בכבל שלא יוכל להשיג בכסף קטן ,ועושה מצווה גדולה ,במידה ולא עונה על הציפיות ,מתחייב שניצל לתרום במקומו 500 $.
עוד מעט תמונות של הכבל.
ל
הנה למה סטריאופייל לא פרייר שקנה הכבל הזה ,למי יש כזה כבל בבית?

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
אהבתי את המעשה .
לתת זו שמחה לא פחותה מלקבל.
אשרייך .

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
שניצל,
תודה צוחק!

אכן לא מרגיש פראייר, יש כאן 2 רמות של הנאה, גם מהכבל עצמו וגם מעצם התרומה.
הכבל לדעתי נשמע מעולה - מאז עלתה אצלי התוצאה בכמה מדרגות, בגלל עוד כמה שיפורים קריטיים במערכת.
קצת קשה "לכמת" את החלק שלו בשיפור, אבל היא לא מבוטלת.

התרומה של הכבל לתוצאה, היא כזו שבאמת לא קל לקבל אפילו באמצעות החלפת מכשיר... כאילו נפתח איזה פקק והוסרו כמה שכבות מעל הסאונד, מי שהתנסה עם כבלים איכותיים כנראה מכיר את האפקט.
הוא עזר לי לחשוף כמה "בעיות" במערכת והיום כל שיפור קטן במקור (אפילו משחק עם פרמטרים במערכת ההפעלה במחשב האודיו משתקפות ביתר קלות דרך ה Zu שלאט לאט מראים לי מה הם יודעים לעשות).

אגב, מי בסוף קיבל את התרומה?

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
שניצל,
תודה צוחק!

אכן לא מרגיש פראייר, יש כאן 2 רמות של הנאה, גם מהכבל עצמו וגם מעצם התרומה.
הכבל לדעתי נשמע מעולה - מאז עלתה אצלי התוצאה בכמה מדרגות, בגלל עוד כמה שיפורים קריטיים במערכת.
קצת קשה "לכמת" את החלק שלו בשיפור, אבל היא לא מבוטלת.

התרומה של הכבל לתוצאה, היא כזו שבאמת לא קל לקבל אפילו באמצעות החלפת מכשיר... כאילו נפתח איזה פקק והוסרו כמה שכבות מעל הסאונד, מי שהתנסה עם כבלים איכותיים כנראה מכיר את האפקט.
הוא עזר לי לחשוף כמה "בעיות" במערכת והיום כל שיפור קטן במקור (אפילו משחק עם פרמטרים במערכת ההפעלה במחשב האודיו משתקפות ביתר קלות דרך ה Zu שלאט לאט מראים לי מה הם יודעים לעשות).

אגב, מי בסוף קיבל את התרומה?
אמא חד הורית אתיופית עם 7 ילדים מעפולה , הלכתי אישית לראות את המצב , נקרעתי ממנו ,ונתתי לה הכל למרות שחשבתי לחלק , עשית מצוה גדולה ,והקדוש ברוך הוא יגמול לך בחזרה , אגב גם אני וגם דורון שומעים עם אותו כבל ,גם שלמה זבדה קיבל כזה כבל במתנה מדורון ולא מצליח להחליף אותו ,אי אפשר לקנות יותר טוב , תהנה ,ותודה רבה.

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
בניתם גם כבל XLR ?

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
אמא חד הורית אתיופית עם 7 ילדים מעפולה , הלכתי אישית לראות את המצב , נקרעתי ממנו ,ונתתי לה הכל למרות שחשבתי לחלק , עשית מצוה גדולה ,והקדוש ברוך הוא יגמול לך בחזרה , אגב גם אני וגם דורון שומעים עם אותו כבל ,גם שלמה זבדה קיבל כזה כבל במתנה מדורון ולא מצליח להחליף אותו ,אי אפשר לקנות יותר טוב , תהנה ,ותודה רבה.

וואו, איזה כיף לשמוע! :)
כל הכבוד על היוזמה - עכשיו אני עוד יותר שמח מהכבל.

שתהיה שנה טובה,
יובל

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113

(ורד):בעד:

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
no hard feelings!

דיברתי אתמול עם חבר טוב, ישראלי לשעבר שחי כבר המון שנים בארה"ב. פרופסור באוניברסיטה, שהצליח גם בעסקים ובנה במו ידיו אימפריה קטנה וכך הוא ומשפחתו חיים נהדר. לפני שנה וחצי חלה במחלה מחורבנת, די יצא ממנה, ואתמול אמר לי שהוא עכשיו חי על הבונוס - מבין שהכל זה קליפת שום וצריך ליהנות ממה שיש, כי מחר אולי לא יהיה שוב.
כמה צודק.

אז חג שמח, ושנה טובה, בריאות ואושר, ושנלמד להינות ממה שיש ולא לקטר על מה שאין.

אודיו ומוזיקה זה תחביבים יפים ומהנים, חבל להפוך אותם לזירת התנצחויות.

שנה טובה לכולם!

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
יש כבל XLR להדגמה/מכירה ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור