למטרות צדקה - למכירה כבלי אינטרקטנקט בין הטובים בעולם 500 $ ,ניבנה עיי שניצל וחברים

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
הזמנו אני ועוד חברים חומרים לבניית כבלים ,בנינו לעצמנו את המיטב שאפשר ,ונשאר עודף של חומר ,
ממנו בנינו כבל איטרקונקט נוסף ברמת חלל ,החלטנו למוכרו למטרות צדקה ,ואפילו לאפשר לקונה בר המזל לבחור את הגוף או המשפחה לו יתרם הכסף ,
הכבל
הנחושת- מדובר בנחושת הנחשבת הטובה בעולם מסוג upocc ,ביצור של קריופרטס ,עם טיפול קריוגני בקוטר 24 g TWcu_bulk.jpg
לפרטים http://cryo-parts.com/index.php/hook-up-wire/cryoparts/the-wire-copper
הקונקטורים- קונקטורים של היכמן
http://www.vhaudio.com/connectors-rcaxlr.html
הסיכוך- סיכוך כסף מצופה בזהב טהור 24k '
חומר לבלימת זעזועים - צמר כבשים נקי
חומר הלחמה - בדיל כסף של פורוטק
המרכיב - רופא שניים בעל ידי זהב -שניצל

אורך הכבל הוא 82 סמ ,ניבדק ונשמע במו שום דבר אחר ,כבלים באיכות דומה ,ככבליםשל jena labs או jorma ,נמכרים מעל 5000 $,
מדובר בכבל שאספנו בשבילו חלקים מכל העולם ,הכי טובים שמצאנו ,לנו יש כבלים זהים כאשר במגירה יש כבלים אללה יוסטור במחיר ,
הקונה זוכה בכבל שלא יוכל להשיג בכסף קטן ,ועושה מצווה גדולה ,במידה ולא עונה על הציפיות ,מתחייב שניצל לתרום במקומו 500 $.
עוד מעט תמונות של הכבל.
ל

תמונות מצורפות

• TWcu_bulk.jpg
    TWcu_bulk.jpg
    KB 23.4 · צפיות: 537
נערך לאחרונה ב:

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
תברכו על היוזמה. :בעד:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
דקות לאחר פירסום ההודעה ,הופיע בביתי ״סטריאופייל",שמסתבר שיודע מתי יש הזדמנות, לקח הכבל והלך, מקווה שיענה על הדרישות ,ואז ניבחר יעד לתרומה ,

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
כל הכבוד!
האם יצרתם כבלים לרמקולים מהחומרים הללו?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא הספקת לשלוח את ההודעה וכבר הגיעו? אנשי הקול יודעים לנוע במהירות האור כשצריך...
מחכים לחוויות!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
לא הספקת לשלוח את ההודעה וכבר הגיעו? אנשי הקול יודעים לנוע במהירות האור כשצריך...
מחכים לחוויות!
האמת ,חשבתי שנמר ישלוף ראשון ,אבל כנראה שהוא היה עסוק , בכל אופן קניה היסטרית .

jecky49

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
יש עוד ?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
האא....היה רק אחד מיותר ,וגם הוא רק למטרות טובות ,אנחנו חובבים ,לא סוחרים,מתפרנסים מדברים אחרים ,
תזמין חומר ,ותבקש ממישהו שיודע לעשות לך,

Adifigen

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
תודיע במידה וסטריאופייל לא קונה

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
עדי,
(לפי שעת כתיבת הפוסט שלך...)
אם הנושא מדיר שינה מעינך, רק תגיד ואולי אשקול לוותר לטובתך :)

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
בלי קשר לכבל, שאותו עדיין לא יצא לי לשמוע כמו שצריך (חוץ מאיזה 5 דק' בסשן קצר בעוצמה מאוד נמוכה לפני השינה).
חייב לציין את השינוי לטובה בסאונד אצל שניצל, כפי שזכרתי אותו (אמנם זכרון לא מדוייק כנראה כי הביקור הקודם היה לפני כשנה +-).
יש היום מן נינוחות, זרימה ומוזיקליות אצלו ופשוט כיף היה לשבת לשמוע מוזיקה - הרגשתי שהמוח עובד פחות ולא עסוק בניתוח הסאונד (שכשזה קורה לי אני יודע שמשהו טוב קורה :)), גם בביקור הקודם הסאונד היה מדהים לכשעצמו, אבל היום המערכת מאוזנת יותר, מעודנת יותר ופחות "לוחצת", הסאונד עדיין גדול מאוד אבל במימדים ריאליסטים ויש עוד סוג של התקרבות להקלטה עם עושר ועומק בצליל ובבמה שפשוט מגיע אליך גם מבלי הצורך "להפציץ" בווליום (לדעתי, האיזון של המערכת והעובדה שהבאס הדוק ולא משתלט, תורמת גם לנושא הזה).

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
אגב,
ה RC עושה שם חתיכת עבודה...
ביקשתי מאלדר גם לשמוע בלי ה"פעמון הגדול" (או הרזונטור בלעז), בלעדיו כאילו יש יותר brightness בווקאל ואיתו הווקאל כאילו יורד אוקטבה, נשמע קצת נמוך יותר.
בכל מקרה, ההשוואה היתה רק לכמה שניות אז קשה היה להגיע למסקנות מרחיקות לכת, אבל הבדל היה, אם כי לא משהו דרמטי ואפשר לחיות מצויין איתו או בלעדיו.

נערך לאחרונה ב:

gil

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
יפה לכם, יש עתיד.
ככה גם van den hul התחיל.
ניסה כל מיני רעיונות עם חומרים לכבלים והתרוצץ גם בין חובבים גם בארץ עם הכבלים שלו.
היה צריך להיות גם אצלנו, אבל אני לא זוכר למה זה לא יצא.
אני חושב שמה או שמי שנתן לו את הפוש היה koetsu.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
סוף סוף היה לי אתמול בבוקר קצת זמן איכות עם הכבל...

ממה שהתרשמתי, הכבל הזה עושה את כל מה שצריך מכבל, לא מדגיש שום תחום תדרים (מאוזן מאוד), יש משהו ש"נשפך" מבחינה טונאלית (אנלוגיה של "שמן" לעומת "מים", נניח, מקווה שהבנתם), הסאונד טבעי יותר, ברור יותר, מפורט יותר אבל למרות העליה בפירוט, הוא שומר על נינוחות ואיזון.

הייתי יכול לכייף מאוד גם במצב הקודם, אבל התחושה היא שזה מסוג הדברים שברגע שנתקלת בהם, קשה לחזור אחורה, לאו דווקא בגלל שהשינוי כל כך גדול (עם כל התיאורים, זה לא יום ולילה, המערכת היתה טובה עוד קודם, זה לא מסוג השינויים שיהפוך מערכת גרועה לטובה ולהיפך...), אלא בגלל איך שזה "מחבר" את כל העסק והופך אותו "שלם" ומוזיקלי יותר ובסופו של דבר מתורגם לאותו הכיף שבגללו בא לך לגנוב עוד כמה דק' בבוקר על הסוויט ספוט ולשמוע עוד קטע אחד או שניים לפני היציאה לעבודה!

ליתר ביטחון לקחתי לי כמה ימים נוספים, רק כדי להיות בטוח שאני לא סובל מהזיות כלשהן וגם בגלל שאין לי הרבה זמן איכות בשקט עם המערכת... (אולי אנסה להשוות לכבלים יקרים אחרים, אם יהיה זמן, למרות ששילוב של כל האטריביוטים האלו יהיה קשה למצוא, שניצל טוען שהכבל הזה הושווה לכמה כבלים בעלות של 5K$ והיה טוב מהם באופן ברור על כמה מערכות, אבל אין כמו להשתכנע בעצמך :cool:).

יובל

Adifigen

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
תן גם תמונות !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
הכבל הניפלא הזה נימכר ,והיום יתרם הכסף לאיזה עמותה ,אפרסם כאן הקבלה ,או מיכתב תודה שלהם ,או איזה אישור ,(בלי זה אין תרומה),באם מישהו מכיר משפחה נזקקת נואשות לקראת החג , בבקשה לפנות כאן היום!

erez67

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
3
הכבל הניפלא הזה נימכר ,והיום יתרם הכסף לאיזה עמותה ,אפרסם כאן הקבלה ,או מיכתב תודה שלהם ,או איזה אישור ,(בלי זה אין תרומה),באם מישהו מכיר משפחה נזקקת נואשות לקראת החג , בבקשה לפנות כאן היום!
כל הכבוד על מעשה הצדקה לא בכדי אמרו חכמינו על הצדקה כי מצילה היא ממוות.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אשמח לקבל עוד כמה פרטים

הזמנו אני ועוד חברים חומרים לבניית כבלים ,בנינו לעצמנו את המיטב שאפשר ,ונשאר עודף של חומר ,
ממנו בנינו כבל איטרקונקט נוסף ברמת חלל ,החלטנו למוכרו למטרות צדקה ,ואפילו לאפשר לקונה בר המזל לבחור את הגוף או המשפחה לו יתרם הכסף ,
הכבל
הנחושת- מדובר בנחושת הנחשבת הטובה בעולם מסוג upocc ,ביצור של קריופרטס ,עם טיפול קריוגני בקוטר 24 g צפה בקובץ המצורף 11519
לפרטים http://cryo-parts.com/index.php/hook-up-wire/cryoparts/the-wire-copper
הקונקטורים- קונקטורים של היכמן
http://www.vhaudio.com/connectors-rcaxlr.html
הסיכוך- סיכוך כסף מצופה בזהב טהור 24k '
חומר לבלימת זעזועים - צמר כבשים נקי
חומר הלחמה - בדיל כסף של פורוטק
המרכיב - רופא שניים בעל ידי זהב -שניצל

אורך הכבל הוא 82 סמ ,ניבדק ונשמע במו שום דבר אחר ,כבלים באיכות דומה ,ככבליםשל jena labs או jorma ,נמכרים מעל 5000 $,
מדובר בכבל שאספנו בשבילו חלקים מכל העולם ,הכי טובים שמצאנו ,לנו יש כבלים זהים כאשר במגירה יש כבלים אללה יוסטור במחיר ,
הקונה זוכה בכבל שלא יוכל להשיג בכסף קטן ,ועושה מצווה גדולה ,במידה ולא עונה על הציפיות ,מתחייב שניצל לתרום במקומו 500 $.
עוד מעט תמונות של הכבל.
ל

שלום שניצל,

התוכל להרחיב קצת היכן קונים את חומר הסיכוך ואת הבולם זעזועים..? אם תוכל תן בבקשה קישורים.
יש משהו מיוחד בבדיל כסף של פורוטק ?

דרל אגב, כמה מטר יש בגליל ?

אם יהיה עניין מצד חברים אחרים שירצו להצטרף להרפתקאה.. גם אנחנו נוכל להרים תרומה נאה

איתי

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
שלום שניצל,

התוכל להרחיב קצת היכן קונים את חומר הסיכוך ואת הבולם זעזועים..? אם תוכל תן בבקשה קישורים.
יש משהו מיוחד בבדיל כסף של פורוטק ?

דרל אגב, כמה מטר יש בגליל ?

אם יהיה עניין מצד חברים אחרים שירצו להצטרף להרפתקאה.. גם אנחנו נוכל להרים תרומה נאה

איתי
כבר לא נשאר כלום מכלום ,כלומר אין חומר לעשות אפילו סנטימטר ,סטריאופייל קנה את המילימטר האחרון ,כל החומרים מגיעים מחול ,
בקשר לסיכוך ,זהו סיכוך של כבל תקשורת של הצבא האמריקאי ,מנחושת, בעל ציפוי של 11%כסף ,ועליו ציפוי זהב 24 קרט ,אי אפשר לרכוש כאלו דברים ,אבל חוץ מסטריאופייל שזינק ,אתם די איטיים ,
לגבי הדמפינג ,בנוי מצמר כבשים טהור שנשאר לי כשמלאתי ברמקול ,
בקשר לבדיל כסף של פורוטק ,מה שמיוחד בו בעיקר שהוא שלי.ושאי אפשר לקנות כזה בשום חנות אלקטרוניקה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור