matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
למה אשתי לא אומרת לי זה....מבחינתי אתה אלוף
הרב אלוף מושעה... כנראה בתקופת צינון עד שיקבל שר
למה אשתי לא אומרת לי זה....מבחינתי אתה אלוף
הרב אלוף מושעה... כנראה בתקופת צינון עד שיקבל שר
8.1 אמנם מעולה בניהול זכרון, אני יכול לומר לך מניסיון כבר ש 10 טובה באותה צורה אבל גם נוחה.10. צודק. לא בדקתי. אין לי מושג איך הוא נשמע.
אבל בכל מקרה, לא ישן יותר מ- 8.1
10. צודק. לא בדקתי. אין לי מושג איך הוא נשמע.
אבל בכל מקרה, לא ישן יותר מ- 8.1
וואי איזה נודניק אתה , שוני.זה העניין : שמתחילים לדבר על קינפוג על פלגינים על חלונות על תריסים.ווינדוס לינוקס ועדיין את מוזיקה.
תבחר סטרימר טוב וצא לדרך.
אני מכיר אנשים שבנו מחשבים ב 15-20 K שקלים והיום הוא משמש לאיחסון בלבד. ויותר מזה , ותמיד
ששמעו אצלי אמרו " איזה טעות עשינו ,חבל שלא קניתי סטרימר , אצלי יש המון מעצורים ובעיות , מה אני טכנאי מחשבים ?
אני בסהכ רוצה לשמוע מוזיקה איכותית בשקט ברצף ובאיכות . עשיתי טעות ".
אתה מדבר על asio4all או asio אמיתי, שהחומרה תומכת בו?לגבי ASIO למשל, FOOBAR לא ממליצים להשתמש. גם אודיוקווסט אגב.
אתה מדבר על asio4all או asio אמיתי, שהחומרה תומכת בו?
אאל"ט, נדמה לי שאצלי בוייס, למשל, asio היא הדרך היחידה לדבר עם המכשיר, באמצעות דרייבר asio ייעודי של המכשיר. לא אמולטור.
אגב, אני לא יכול לדווח על הבדל תהומי שהרגשתי בין asio all לבין wasapi. אבל זה לא חשוב. אני חושב שהיום wasapi זה הסטנדרט, בייחוד כשמדובר על ממירי usb עם דרייברים משלהם.
אז מה אמרת על הדרייברים ב Windows 10? אתה מדבר על ה-usb audio? שינו אותם?
אני התכוונתי למכשירים שיושבים על ה USB ועשים רבפרינג ורקלוקין . זאת אומרת לוקחים את הסיגנל ומרקיבים אותו מחדש עם קלוק חדש ובנוסף חלקם גם מנתקים את המתח שמגיע מהUSB שנחשב נחות ומיצרים מתח מחדש .ריגינרטור זה הדבר הבא שאני קונה אני בכיוון של הp10 ps audio ,יש לי חבר של חבר שמשדרג :]
אני לפעמים אשכרה מתבאס שאין לי אפשרות לעשות את המשחק הזה כי אני עובד עם firewireאני התכוונתי למכשירים שיושבים על ה USB ועשים רבפרינג ורקלוקין . זאת אומרת לוקחים את הסיגנל ומרקיבים אותו מחדש עם קלוק חדש ובנוסף חלקם גם מנתקים את המתח שמגיע מהUSB שנחשב נחות ומיצרים מתח מחדש .
בדרך כלל רכיבים כאילו יושבים ביציאות של סטרימרים יקרים מאוד ובכניסות של ממירים יקרים מאוד .
חלקם מבצע המרה לSPDIF למי שמעדיף כניסה זאת .
ותרשה לי להוסיף מתוכנות ייעודיות שעושות פלאים. מנסיון אישי בלבד, אני מחזיק 2 תוכנות לניגון קבצים (Ammara ו- Audirvana) וכל אחת מנגנת קצבים בצורה אחרת מהשניה, לכל אחת היתרונות שלה: Amarra- מבחינתי מפיקה צליל יותר "אנלוגי", עמוק ו"בשרי" (אני בדר"כ מאזין לה שאני מאזין להרכבי ג'אז מעוטי כילים, טריו/ קוואטרו...) וה- Audirvana נפלאה עם קבצי Dsf ו- Dff (ולטעמי יותר יציבה/ פחות "מתערבת" בתוצאה).חלק מהשינוי הזה לטובה בסאונד ממחשב, לא מגיע דווקא מהמחשב עצמו, אלא מהשיפורים בממירים המחוברים אליהם, יישומי usb מוצלחים יותר וספקים שלא מלכלכים את הסאונד.
צודק.
אנחנו עובדים על זה.
אני יכול לדווח שכבר בשבועות הקרובים נתחיל לראות שינוי בתחום הזה.
היום כל הארץ תנור אחד גדולבתנור איתי.