להשתמש בdac של הסטרימר או של המגבר?

Sharonderzi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם!
אני לפני החלטה לרכוש musical fidelity m3si בשילוב של BlueSound node 2i,
בביקורת של נמר על הסטרימר הנ"ל הוא אמר שאפשר לחבר את המכשיר שיתפקד כסטרימר בלבד ללא שימוש בdac הפנימי שלו.

שאלתי: מה לדעתכם יהיה חיבור יותר איכותי, שימוש בdac של המגבר או בdac של הBluesound?

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
לדעתי ב DAC של המגבר (מתוך הנחה שה DAC של המגבר איכותי) מכיוון שאז האמרה לאנלוג נשארת בתוך המגבר ואז לא צריך להתעסק באינטרקונקטים יקרים לאות אנאלוגי מהסטרימר...
לא מכיר את הסטרימר הנ"ל אבל מצד שני יש דברים אחרים שצריכים לקחת בחשבון,
למשל אם הסטרימר תומך ב MQA או פורמטים אחרים אז גם ה DAC במגבר צריך לתמוך ב MQA למשל...
במקרה כזה אם הסטרימר תומך ב MQA ובתוך המגבר לא אז השאלה אם חשוב לך MQA ...

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
לדעתי הדאק ב m3si עדיף
חבר את ה node 2 רק כסטרימר
בכל מקרה אם אתה רוכש את שניהם תוכל לבדוק בעצמך

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
לא ברור לי איך תהפוך אותו כסטרימר/טרנספורט למגבר.

ל-MF יש כניסת USB בלבד ול-BlueSound node 2i אין יציאת USB.

Sharonderzi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אז ברשותכם שאלה נוספת,
כפי שהבנתי מחברי הפורום הנכבד, אני לא יכול לחבר את הסטרימר בלבד, האם יש אפשרות לחבר את הBluesound כמקור ישיר למגבר כח ללא דאק, כלומר להשתמש בדאק רק של BlueSound node 2i?

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
אני לפני כשבוע רכשתי את ה node 2 i ואני גם מתלבט אם להשתמש בדאק שלו או לחבר אותו לדאק יעודי שיש לי, דאק ישן של חברת Cary מדגם xiter. עשיתי די הרבה השוואות ואני עדין מתלבט, ההבדל מיזערי אבל נראה לי שיש יתרון קטנטן לדאק של ה סטרימר. ה node 2 i תומך ב mqa, לא ברור לי אם הדאק הישן שלי תומך ב mqa) (איך בעצם יודעים?)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
MQA זה דבר חדש מהשנים האחרונות, אין סיכוי שדאק ישן תומך בו.

RB68

חבר משקיען
מעורבות
587
נקודות
93
אז ברשותכם שאלה נוספת,
כפי שהבנתי מחברי הפורום הנכבד, אני לא יכול לחבר את הסטרימר בלבד, האם יש אפשרות לחבר את הBluesound כמקור ישיר למגבר כח ללא דאק, כלומר להשתמש בדאק רק של BlueSound node 2i?
האם אתה עדיין מדבר על חיבור ל-m3si ? כתבת ישירות למגבר כח..
ה-dac של הבלוסאונד אחלה (לרמת מחירו וכו' וכו' וכן, שמעתי במו אוזני :)). ממש לא הייתי ממליץ להשתמש בו כ-pre, במובן של להסמך עליו לצורך השליטה על הווליום. תקבל תוצאה טובה יותר כאשר תשאיר את המשימה הזאת ל-m3si.
אם בחרת במגבר הזה - אין לך בעיה היות והוא משולב. אם אתה מדבר על חיבור ל-power ללא pre, ממליץ לך על פתרון אחר..

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
לא כזה פשוט, על מנת להשתמש בדאק במגבר צריך להתחבר ל- USB של המגבר מה שלא קיים חיבור USB לדאק בבלוסאונד
השילוב הזה לא ממש יאפשר שימוש בדאק של המגבר אלה רק בדאק של הבלוסאונד

נערך לאחרונה ב:

RB68

חבר משקיען
מעורבות
587
נקודות
93
לא כזה פשוט, על מנת להשתמש בדאק במגבר צריך להתחבר ל- USB של המגבר מה שלא קיים חיבור USB לדאק בבלוסאונד
השילוב הזה לא ממש יאפשר שימוש בדאק של המגבר אלה רק בדאק של הבלוסאונד
אהלן, לא יודע אם ענית לי - במידה שכן: לא דיברתי על שימוש בdac של המגבר אלא התייחסתי רק לעניין השימוש בבלוסאונד כמחליף pre..

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אהלן, לא יודע אם ענית לי - במידה שכן: לא דיברתי על שימוש בdac של המגבר אלא התייחסתי רק לעניין השימוש בבלוסאונד כמחליף pre..

אהלן אהלן - עניתי לשאלה הכללית של הנושא בפתיחה

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
הנסיון שלי:
node 2 מחובר ל-nad c38. ה-dac של ה-node 2 נשמע הרבה יותר טוב.
node 2 מחובר ל-dac יעודי של topping - אין מה להשוות. ה-dac היעודי ברמה אחרת לגמרי.

דרך אגב כמו שהסבירו קודם, m3si יש רק חיבור usb ול-node 2 אין usb audio out.

העצה שלי - rpi4 כסטרימר usb יעודי (הרבה אופציות מחינמיות כמו moode לאופציות בתשלום כמו volumio או roon).
dac usb יעודי ומגבר.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
הנסיון שלי:
node 2 מחובר ל-nad c38. ה-dac של ה-node 2 נשמע הרבה יותר טוב.
node 2 מחובר ל-dac יעודי של topping - אין מה להשוות. ה-dac היעודי ברמה אחרת לגמרי.

דרך אגב כמו שהסבירו קודם, m3si יש רק חיבור usb ול-node 2 אין usb audio out.

העצה שלי - rpi4 כסטרימר usb יעודי (הרבה אופציות מחינמיות כמו moode לאופציות בתשלום כמו volumio או roon).
dac usb יעודי ומגבר.
מעניין.

1. באיזה topping מדובר?

2. moode מתממשק עם דיזר וטידאל?

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
מעניין.

1. באיזה topping מדובר?

Topping D50s - חשוב לציין שאינו תומך mqa אבל אני עם קובוז אז mqa לא נחוץ.
כמעט שום דבר לא מתמשק עם deezer משום שאין תמיכה ב-upnp/dlna. אני חושב שטיידל כן עובד. שוב לא בדקתי לעומק כי בחרתי ברון.

bluos הוא מוצר טוב - הוא מתמשק כמעט לכל שרות סטרימינג, האינטגרציה של radio paradise היא חבל על הזמן (מחיתי כבר כמה פעמים אצל רון). הבעיה היא שברגע שאתה מנתק את החומרה מהתוכנה, המוצר שלהם יקר ביחס לתמורה. לפחות לעניות דעתי. rpi4 (שמוציא usb עם הרבה פחות רעש מאשר ה-3) הוא gamechanger.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
מעניין.

1. באיזה topping מדובר?

Moode בעייתי
עדיין לא בשל
עדיף volumio

אני לקחתי volumio בתור סטרימר בלבד
מחובר לדאק usb
מוציא הכל bitstream ללא שום התערבות
מזרים dsd עד 256 בלי בעיה
חיברתי אותו ל Tidal, עולה בערך 30 דולר לשנה כי זה רק במנוי המורחב שלהם
חוץ מזה יש לו ספוטיפיי מובנה וערוצי רדיו ותומך בכל הפורמטים הקיימים
ממשק נוח מאד והכי זול שיכול להיות

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
תודה רבה לשניכם :)

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
BN2ddpY
https://ibb.co/BN2ddpY

אני מקווה שהלינק לתמונה עובד. זה הסטרימר שיושב אצלי במטבח. Rpi4 + מסך מגע + case. עלה לי 130 יורו. יישמתי Roon bridge ו-Roon remote דרך תוסף. מזרים ביט פרפקט כולל DSD ל-dac קטן שיש לי ליד ומשם לרמקולים מוגברים. עובד יפה.

נערך לאחרונה ב:

yacovzc

חבר מתחיל
מעורבות
1
נקודות
3
קניתי לפני כחודש את הסטרימר של Audiolab 6000n
ומאד מרוצה . היתי עם dac של hegel hd2 עם usb ומחשב נייד והסטרימר הרבה הרבה יותר טוב .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור