רויטל
אוהב את התחום
- מעורבות
- 28
- נקודות
- 18
יש לי שתי שאלות.
הי, לעניות דעתי יש רק שאלה אחת והשנייה בגדר הצעה
אין ספייקים וגם אין צורך לדידי
אבל אתה מתכוון להזיז לאחור 15 ס"מ ולתת נטייה קלה פנימה ? אבל
לא תיווצר הפרעה מקיר אחורי ?
יש לי שתי שאלות.
הי, לעניות דעתי יש רק שאלה אחת והשנייה בגדר הצעה
אין ספייקים וגם אין צורך לדידי
אבל אתה מתכוון להזיז לאחור 15 ס"מ ולתת נטייה קלה פנימה ? אבל
לא תיווצר הפרעה מקיר אחורי ?
vuאני יודע.. הודעה לא ממש נחמדה
זו בשורה מעולה....ספייקים מגיעים בד"כ עם הרמקול ולא צריך לקנות בנפרד....
תמיד לשרותך.זו בשורה מעולה....
במקרה של B&W לא כדאי, זה יפגע בגודל הבמה. צריך להעמיד את הרמקולים במרחק של כ-40 ס"מ מהקיר האחורי ולהתחיל לקרב אותם ל- Sweet Spot , תוך כדי האזנה, בתזוזות קטנות מאד. במקום ה"נכון" תורגש הגדלת הבמה, בסביבת המקום הזה צריך להזיז את הרמקולים קדימה/אחורה/הצידה ממש במילימטרים לקבלת התוצאה המיטבית. כעת אפשר לנסות לסובב אותם פנימה (שוב, בסיבובים מזעריים).י
2. אני הייתי מזיז אותו עוד 15 ס״מ אחורה ונותן לו זווית פנימה קלה.
רויטלי, את חייבת לנתק את הרמקולים מהרצפה. כדי לעשות את המינימום שאפשר לא צריך לקחת הלוואה בבנק : https://www.aliexpress.com/item/400...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_vu
כרגע לא מעוניינת, דעתך ודעת הכותב הראשון שנובעות מניסיון, אחלה
כשארצה לנסות זה גם יגיע ואיידע על הניסיון אין לי יכולת כרגע למתוח את התקציב, לכל זמן ועת תחת השמיים
כרגע הם במרחק של 45 ס"מ מקיר אחורי ו50 ס"מ מרמקול לסטנד ורמקול שמאלי יש קיר צידי 50 ס"מ מרחק מקיר צד הסטנד עומד מעט פנימה והרמקולים מקדימים אותו ב עשרה ס"מבמקרה של B&W לא כדאי, זה יפגע בגודל הבמה. צריך להעמיד את הרמקולים במרחק של כ-40 ס"מ מהקיר האחורי
הספה זזה ב 70 ס"מ אחורה ולכן עניין תקציב כי נאלצתי להחליף פינת אוכל, פינת ישיבה סלון ושולחן סלוןמחסימה של ספה,
תזוז כשתגיע פינת הישיבה החדשההספה זזה
שלמה ה....היכן הבעיה להרכיב את הספייקים שמגיעים עם הרמקול?
יכול להיות שהם לא אצלך?
תודה, נעים להיות משוגעתברוכה הבאה ״לשיגעון״
אל תמהרי....גם אם יתאפשר תקציבית. לפעמים "כל המוסיף גורע"...יש ספייקים מורכבים ברמקול all in
ברגע שיתאפשר תקציבית אקנה סט של משככים לכל רמקול
רויטל, הבנת אותי לא נכון. צריך להתחיל להזיז את הרמקולים קדימה מכ-40 ס"מ - כדי לא לפספס את המקום הנכון. המרחק האופטימלי מהקיר גדול יותר. אצלי הוא כ -60 ס"מ, ואם החדר היה מאפשר הייתי מזיז את הרמקולים עוד יותר קדימה.כרגע הם במרחק של 45 ס"מ מקיר אחורי ו50 ס"מ מרמקול לסטנד ורמקול שמאלי יש קיר צידי 50 ס"מ מרחק מקיר צד הסטנד עומד מעט פנימה והרמקולים מקדימים אותו ב עשרה ס"מבמקרה של B&W לא כדאי, זה יפגע בגודל הבמה. צריך להעמיד את הרמקולים במרחק של כ-40 ס"מ מהקיר האחורי ולהתחיל לקרב אותם ל- Sweet Spot
אורי, גם לי יש B&W803 . אם הרמקולים היו במרחק 85 ס"מ מהקיר, היה מצוין.ויטאלי, הרמקול נמצא 80 ס״מ כרגע מהקיר לפי התמונה ומדובר ברמקול עם פיר קדמי.
מצד שני הרמקול השמאלי נמצא בערך 50-70 ס״מ מחסימה של ספה, כל החלק התחתון של הרמקול שיש בו וופר באס עם פיר קדמי יורה לתוך ספה.
מסכים - אם יש כזו אפשרות (הסטנד נראה לי כמעט צמוד לקיר).אגב, גם את הסטנד הייתי דוחף אחורה.