Klipsch rb 81 ii
פרדיים טיטאן מוניטור v5 רמקול מדהים היה לי כ10 שנים,לדעתי המדפי הכי קרוב לרצפתי בביצועים,רמקול חם ודינמי בטירוף,אם תמצא.
ומוניטור אודיו rx-2
שלושת אלה מדפיים גדולים,עם וופר
7.5-8.
הפרדיים טיטאן מוניטור,קיים רק ביד 2
אם תמצא,שזה רמקול נדיר,בין 1500-2000 שח.
מכרתי אותו תוך יומיים,לצערי,רמקול פגז.
הקליפש,למרות המוניטן שיש לו כרמקול לא מוזיקלי,שזה עוול שעושים לרמקול הזה
לדעתי הוא מעולה,קיים גם רק ביד 2.
והמוניטור אודיו הוא דיי חדש
מאמין שתמצא בחנות.
הי חברים,
הקצבתי 10K שקלים למערכת: CD מגבר ורמקולים מדפיים. מסתבר שהתקציב הזה, שלאדם מהשורה נראה מכובד מאוד, לא מספיק לכלום. שמעתי KEF LS50, KEF Q305, טאנוי רוולושן, דאלי כמה סדרות ו-B&W סדרה 6. הכי אהבתי את הסדרה 6 - אבל הגבוהים שלהם טיפה מעייפים את האוזן.
שמעתי גם סונוס פבר מדפיים, לא זוכר את הדגם - הם אלו שהכי אהבתי. אבל לא אהבתי את העיצוב. והם גם יקרים מדי.
לשם השוואה, עד היום היו לי מוניטורים מוגברים JBL CS232 (נדמה לי זה הדגם) שנשמעו בנמוכים טוב מאוד.
1. הייתי רוצה משהו שישלב בין הנמוכים של הB&W ובין הווקליים של הטאנוי או הKEF. יש כזה חיה?
2. הייתי רוצה רמקול עם גודל וופר לפחות 8". לא מצאתי אפילו אחד כזה במסע חיפושיי. למה?
תודה!
אם יורשה לשאול,אני אישית לא הייתי נוגע לא בקליפש עם צליל שופרי, שצריך לאהוב(אגב מצויינים לקולנוע ביתי) ובמיוחד בפרדיים עם גבוהים מנסרים לדורותייהם. אם אתה לא מפחד מממש ישן, אצל audio extreme ראיתי dynaudio שלוש יציאות עם מיד כיפתי,שזה די נדיר היום. שכחתי להוסיף לרשימה את wharfedale סדרת evo החדשה עם תכונות דומות. בהצלחה.
הג'אמו האלה טובים
אבל מעל שנה בלוחות.
הם בלוח כי דורשים הרבה עליהם ואם המוכר לא מתגמש אז באמת לא משתלםהג'אמו האלה טובים
אבל מעל שנה בלוחות.
הי חברים,
הקצבתי 10K שקלים למערכת: CD מגבר ורמקולים מדפיים. מסתבר שהתקציב הזה, שלאדם מהשורה נראה מכובד מאוד, לא מספיק לכלום. שמעתי KEF LS50, KEF Q305, טאנוי רוולושן, דאלי כמה סדרות ו-B&W סדרה 6. הכי אהבתי את הסדרה 6 - אבל הגבוהים שלהם טיפה מעייפים את האוזן.
שמעתי גם סונוס פבר מדפיים, לא זוכר את הדגם - הם אלו שהכי אהבתי. אבל לא אהבתי את העיצוב. והם גם יקרים מדי.
לשם השוואה, עד היום היו לי מוניטורים מוגברים JBL CS232 (נדמה לי זה הדגם) שנשמעו בנמוכים טוב מאוד.
1. הייתי רוצה משהו שישלב בין הנמוכים של הB&W ובין הווקליים של הטאנוי או הKEF. יש כזה חיה?
2. הייתי רוצה רמקול עם גודל וופר לפחות 8". לא מצאתי אפילו אחד כזה במסע חיפושיי. למה?
תודה!
לא רק מנסרים, אלא בנוסף גם עם צליל צר וכיווני, במיוחד בדגמים החדשים.פרדיים עם גבוהים מנסרים?
זה חדש לי.
אם אתה אומר!