כמעט 10 שנים אחורה!

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
אתה צריך נגן שלא מנגן כמו פטיפון. יש לך כבר את הדבר האמיתי.
אתה צריך משהו יותר ״מדויק״ ופחות ״רך״.
ומי אמר שהם לא מדויקים .או פחות רכים .אני חושב שכל היעצים למניהם תנו חוות דעת רק אחרי שמיעה של מוצר זה גובל בחוסר אחריות לדעתי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יניב נשמה.

האקיופייז הם יותר ״עגלגלים״ באופי שלהם. זה לא בורמייסטר.

שנית, אני מדבר על על דברים ששמעתי.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
יש הבדל בין לא מדויק לבין עגלגל וכאחד שחי עם אקופייז ברמות הגבוהות הם ממש לא עגלגלים ,לא יודע מה שמעת אבל דיוק זה השם השני של אקופייז

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
נמר מאיפה אתה מביא את זה ?!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש הבדל בין לא מדויק לבין עגלגל וכאחד שחי עם אקופייז ברמות הגבוהות הם ממש לא עגלגלים ,לא יודע מה שמעת אבל דיוק זה השם השני של אקופייז

עגלגל זה מעגל - לא חד. האקיופייז ידועים בצליל ״נינוח״ ורך. הם לא אנליטים.
דיוק זה השם השני של בורמייסטר, ויטוס, avm, fm. דיוק זה לא השם השני של אקיופייז.

איתי.
מאיפה אני מביא את מה? את העובדות האלה? מהמציאות ומהנסיון שלי.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
נמר מבלי להתווכח אבל ניסיון ארוך טווח אין לך עם אקופייז ואני ממש לא מסכים איתך מה זה סאונד נינוח סאונד שלא מדייק אני לא מבין אותך

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
ועוד משהו .יצא לי לשמוע בתערוכה ברומייסטר וחוץ מאשר לקרוע לי את האוזן עם הסאונד היותר מדי בהיר שלהם לא נהנתי לא היה איזון בין הטרבל לבאס לדעתי מחריד

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
נמר מאיפה אתה מביא את זה ?!

איתי כנראה משמיעה של לקסמן יש הרבה אנשים שמשווים את חתימת הצליל בין לקסמן לבין אקופייז שזה הטעות הכי גדולה אין בכלל מה להשוות אחד החדרים הכי גרועים היה של לקסמן

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
ההבדל הכי גדול לטעמי שחל בצליל הוא שמאז שהומצא הדיגיטל השנוי במחלוקת הצליחו קצת למתן את המתכתיות של הגבוהים, סימן היכר ידוע ובעייתי של הפורמט.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נמר מבלי להתווכח אבל ניסיון ארוך טווח אין לך עם אקופייז ואני ממש לא מסכים איתך מה זה סאונד נינוח סאונד שלא מדייק אני לא מבין אותך

מעולה אז אל תתווכח.
למה לא להתווכח? משום שהנסיון שלך הוא עם אקיופייז. הנסיון שלי הוא עם עוד כמה חוץ מהם.

ועכשיו אני אסביר לך.
עולם האודיו מתחלק לשלוש משפחות צליל. אנליטי, נטרלי וחם. האקיופייז ממוקם בין הנטרלי לבין החם. הוא לא בגזרה האנליטית (אנליטי זה לא אומר בהיר - כן?). ולכן דיוק זה לא השם השני שלהם - אולי השלישי.

וזה למה? משום שקיופייז שמעתי (מגבר משולב, שני נגני תקליטורים) ואת היתר גם שמעתי. מכאן מסקנותי.

עם זאת. גם בעולם הם מוגדרים ככה (למקרה שאיתי תהה מאיפה הבאתי את זה).

ואחרון החביב. כבר כתבתי את זה 300 פעמים על העניין הזה בדיוק ולגביך במיוחד. לא צריך להתפוצץ שמזכירים מוצר שאתה מחזיק בבית. זה מרגיש כאילו אתה ממתין שמישהו יגיד משהו שלא מוצא חן בעינייך לגבי משהו שאתה מחזיק ומיד מגיב. גש אחורה בהודעות שלך (בדוק), זה בדיוק מה שקורה.

זה שאמרתי שאקיופייז הוא נטרלי, חם, לא מדויק כמו בורמייסר (שזו עובדה אגב), לא אומר שזה טוב או רע. זה אומר בדיוק את מה שזה אומר. אם שלמה מחפש נגן תקליטורים, זו תהיה ההמלצה האחרונה שלי עבורו. אני יודע מה הוא מחפש - אקיופייז לא נותנים את זה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איתי כנראה משמיעה של לקסמן יש הרבה אנשים שמשווים את חתימת הצליל בין לקסמן לבין אקופייז שזה הטעות הכי גדולה אין בכלל מה להשוות אחד החדרים הכי גרועים היה של לקסמן

באמת? אתה באמת חושב שאני שומע לקסמן ומסיק מסקנות לגבי אקיופייז?
בעבר גם חשבת שיש לי לקסמן בבית והסקת מסקנה שאני טוען על לקסמן מהטעם הזה. טעית אז ואתה טועה גם היום.

אל תזלזל בנסיון שלי. הוא לא בא מתוך צפיה בתמונות ברשת. אל תשכח שיש לי גישה לקצת יותר מוצרים ממך.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
אני מנהל איתך נמר וויכוח עינייני לא רב איתך לא כל פעם שאני חולק עליך אתה כועס מה קרה נשמה למה ככה זה היעוד של הפורום כל אחד אומר את דעתו לא צריך להתעצבן

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
אני לא מזלזל בניסיון שלך ואני לא לומד מתמונות להזכירך אני ואיתי חיים עם אקופייז ובטח לא שומע רבע שעה נגן ומגבר אתה יודע שאני מעריך אותך אבל לא כל מה שאתה אומר זה ראה וקדש ממש לא בטח לא על אקופייז ,זה כמו שאני יתווכח איתך על AVM

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני לא כועס על זה שאתה חולק עלי. אני כועס על הדרך שאתה עושה את זה.

הנסיון שלי עם אקיופייז הוא של תקופה לא קצרה עם כל מוצר. מוצרים מדהימים. יותר בכיוון של דרטזיל, קונסטליישן, mbl מאשר בורמייסטר, avm וגרייפון.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני אוהב את ההבחנה בהגדרה בין צליל אנליטי, ניטרלי וחם. הניים, למשל, שייך ללא ספק לצד ה"חם".

לפני הרבה שנים שמעתי הדגמה של מערכת סופר יקרה נגן תקליטורים תטה (אני מקווה שכך כותבים בעברית) ו ML וממש התאכזבתי מכך שהצליל נשמע לי מאוד מאוד אנליטי.
כמה שנים מאוחר יותר, וגם זה היה מזמן, אפי, שהסוכנות עברה אליו, הדגים לי שוב מערכת שלמה של ML והפעם הצליל נשמע לי מאוד חם ומאוד אהבתי. חשבתי ש- ML עשו תפנית בתפיסה של איך הצליל צריך להישמע.

אני לא יודע אם אני צודק, אבל מעניין אם יש חברות שמבצעות "תפנית" בתפיסה של איך הצליל צריך להישמע.

אריה

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
טוב,אני נשאר עם ה-Cary 306 Pro.
כנראה בחירה טובה...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זו לא בחירה טובה שלמה. זו בחירה מעולה!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
טוב,אני נשאר עם ה-Cary 306 Pro.
כנראה בחירה טובה...
מעולה אז אל תתווכח.
למה לא להתווכח? משום שהנסיון שלך הוא עם אקיופייז. הנסיון שלי הוא עם עוד כמה חוץ מהם.

ועכשיו אני אסביר לך.
עולם האודיו מתחלק לשלוש משפחות צליל. אנליטי, נטרלי וחם. האקיופייז ממוקם בין הנטרלי לבין החם. הוא לא בגזרה האנליטית (אנליטי זה לא אומר בהיר - כן?). ולכן דיוק זה לא השם השני שלהם - אולי השלישי.

וזה למה? משום שקיופייז שמעתי (מגבר משולב, שני נגני תקליטורים) ואת היתר גם שמעתי. מכאן מסקנותי.

עם זאת. גם בעולם הם מוגדרים ככה (למקרה שאיתי תהה מאיפה הבאתי את זה).

ואחרון החביב. כבר כתבתי את זה 300 פעמים על העניין הזה בדיוק ולגביך במיוחד. לא צריך להתפוצץ שמזכירים מוצר שאתה מחזיק בבית. זה מרגיש כאילו אתה ממתין שמישהו יגיד משהו שלא מוצא חן בעינייך לגבי משהו שאתה מחזיק ומיד מגיב. גש אחורה בהודעות שלך (בדוק), זה בדיוק מה שקורה.

זה שאמרתי שאקיופייז הוא נטרלי, חם, לא מדויק כמו בורמייסר (שזו עובדה אגב), לא אומר שזה טוב או רע. זה אומר בדיוק את מה שזה אומר. אם שלמה מחפש נגן תקליטורים, זו תהיה ההמלצה האחרונה שלי עבורו. אני יודע מה הוא מחפש - אקיופייז לא נותנים את זה.
אני לא אתווכח על צליל חם או קר, ומי הוא מה.
זה פשוט עניין של יחסיות.
אבל אני לא מסכים עם ההגדרה על חברה כזאת או אחרת, שהיא בעלת צליל "מדויק" - כי זאת אמירה אבסולוטית.

אני לא חושב שאקיופייז בעל צליל פחות מדויק מגרייפון, ואפילו והוא נשמע "רך" לעומתו.
לאוזני לפחות, הכיוון של אקיופייז וגם ויטוס (מה לעשות.... אותו כיוון), נשמע יותר ריאלי מאשר אותם הגברות שבדרך כלל נחשבות כ"מדוייקות".

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ד"א, אני מסכים עם נמר שהסאונד של נגן אקיופייז המחובר להגברה של אקיופיז, הנמצאים בחדר עם אקוסטיקה שמגבירה נמוכים - התוצאה תהייה חמה ורכה מידי.
כמו לעוד חברות, לאקיופייז יש כיוון של סאונד, וכדי שזה יישמע נכון וטוב ביחד - כל המערכת והאקוסטיקה צריכים להיות טובים.

לעומת זאת יש חברות שההגברה שלהם נשמעת רכה והנגן (לצורך האיזון) נשמע חד ומהיר, וההיפך.
(משחק ההתאמות הכל כך אהוב ופופולרי)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור