ומי אמר שהם לא מדויקים .או פחות רכים .אני חושב שכל היעצים למניהם תנו חוות דעת רק אחרי שמיעה של מוצר זה גובל בחוסר אחריות לדעתיאתה צריך נגן שלא מנגן כמו פטיפון. יש לך כבר את הדבר האמיתי.
אתה צריך משהו יותר ״מדויק״ ופחות ״רך״.
ומי אמר שהם לא מדויקים .או פחות רכים .אני חושב שכל היעצים למניהם תנו חוות דעת רק אחרי שמיעה של מוצר זה גובל בחוסר אחריות לדעתיאתה צריך נגן שלא מנגן כמו פטיפון. יש לך כבר את הדבר האמיתי.
אתה צריך משהו יותר ״מדויק״ ופחות ״רך״.
יש הבדל בין לא מדויק לבין עגלגל וכאחד שחי עם אקופייז ברמות הגבוהות הם ממש לא עגלגלים ,לא יודע מה שמעת אבל דיוק זה השם השני של אקופייז
נמר מאיפה אתה מביא את זה ?!
נמר מבלי להתווכח אבל ניסיון ארוך טווח אין לך עם אקופייז ואני ממש לא מסכים איתך מה זה סאונד נינוח סאונד שלא מדייק אני לא מבין אותך
איתי כנראה משמיעה של לקסמן יש הרבה אנשים שמשווים את חתימת הצליל בין לקסמן לבין אקופייז שזה הטעות הכי גדולה אין בכלל מה להשוות אחד החדרים הכי גרועים היה של לקסמן
טוב,אני נשאר עם ה-Cary 306 Pro.
כנראה בחירה טובה...
אני לא אתווכח על צליל חם או קר, ומי הוא מה.מעולה אז אל תתווכח.
למה לא להתווכח? משום שהנסיון שלך הוא עם אקיופייז. הנסיון שלי הוא עם עוד כמה חוץ מהם.
ועכשיו אני אסביר לך.
עולם האודיו מתחלק לשלוש משפחות צליל. אנליטי, נטרלי וחם. האקיופייז ממוקם בין הנטרלי לבין החם. הוא לא בגזרה האנליטית (אנליטי זה לא אומר בהיר - כן?). ולכן דיוק זה לא השם השני שלהם - אולי השלישי.
וזה למה? משום שקיופייז שמעתי (מגבר משולב, שני נגני תקליטורים) ואת היתר גם שמעתי. מכאן מסקנותי.
עם זאת. גם בעולם הם מוגדרים ככה (למקרה שאיתי תהה מאיפה הבאתי את זה).
ואחרון החביב. כבר כתבתי את זה 300 פעמים על העניין הזה בדיוק ולגביך במיוחד. לא צריך להתפוצץ שמזכירים מוצר שאתה מחזיק בבית. זה מרגיש כאילו אתה ממתין שמישהו יגיד משהו שלא מוצא חן בעינייך לגבי משהו שאתה מחזיק ומיד מגיב. גש אחורה בהודעות שלך (בדוק), זה בדיוק מה שקורה.
זה שאמרתי שאקיופייז הוא נטרלי, חם, לא מדויק כמו בורמייסר (שזו עובדה אגב), לא אומר שזה טוב או רע. זה אומר בדיוק את מה שזה אומר. אם שלמה מחפש נגן תקליטורים, זו תהיה ההמלצה האחרונה שלי עבורו. אני יודע מה הוא מחפש - אקיופייז לא נותנים את זה.