כמה מס יש על סטנד לאודיו

koral926

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
לך תדע איזה ציוד יש לו
אם יש לי מגבר של Hegel ונגן של Arcam צנועים זה בסדר מבחינתך לדאוג להם לסטנד ראוי או שלפי הסטנדרטים שלך הם יכולים לשבת על על איזה ארגז הפוך שלקחתי מהמוכר במכולת השכונתית ?

koral926

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
זה הציוד, כרגע יושב על סטנד פשוט עם מדפים זכוכית מתחת לעל רכיב יש קונוסים מכל מיני סוגים וחומרים, הגיע הזמן לשים משהו ראוי יותר.
תקציב 5000-6000 שח.

תודה

תמונות מצורפות

• 1537218561118153253922273201335.jpg
    1537218561118153253922273201335.jpg
    KB 62.2 · צפיות: 545

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא הבנתי תמונה של מה זה?

koral926

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
הציוד הקיים אצלי כרגע

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
זה הציוד, כרגע יושב על סטנד פשוט עם מדפים זכוכית מתחת לעל רכיב יש קונוסים מכל מיני סוגים וחומרים, הגיע הזמן לשים משהו ראוי יותר.
תקציב 5000-6000 שח.

תודה
נראה טוב, הייתי מנסה להביא סטנד תצוגה יד שניה ולראות אם השיפור משמעותי, כי יש סיכוי טוב שעדיף לך להשקיע בשדרוג הציוד ולא בסטנד..

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
עושה רושם שיש לך סטנד חמוד מאד. האינטואיציה שלי היא שמבלי להשקיע סכום של 5 ספרות בסטנד, השיפור שתרגיש לא יהיה שווה את ההשקעה. ואני מצטרף להמלצת קודמיי לחשוב קודם לשדרג את הציוד. לא נראה לי שהסטנד זה הדבר הכי דחוף אצלך כרגע.

אם אתה רוצה קצת להתמזמז עם זה ואתה באזור חיפה, יש לי פה סטנד מיותם של audiophile base שעלה כחדש בשעתו סד"ג של $2000. חמוד מאד, עושה עבודה הרבה יותר טובה מהאנטרי לבל. אתה יכול לקחת, לשים חלק מהרכיבים, ולראות אם אתה מרגיש הבדל. במידה וכן, תדע שיש הצדקה להמשיך לחפש.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
יפה מאד והצילום מסביר יותר מ1000 מילים.
בגדול אתה רוצה לשדרג סאונד כמו כולם, סטנד טוב מאד יעשה עבודה…
אבל אני אישית קונה כבל חשמל או אינטרקונקט של נורדוסט באותה השקעה
ומקבל יותר בשידרוג.
זו דעתי , ומה שיש לך זה לא ארגז הפוך מהמכולת.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אחרי ששמתה תמונה איך אפשר שלא לפרגן לאסטטיקה ולציוד שלך.
הייתי הולך לפי המלצה של החברים מלמעלה.
ושתי התמונות וגם בחור אנלוגי.....קניתה אותי:)
https://www.google.co.il/search?q=ברוס+לי+שאגת+הדרקון&rlz=1C1CHMZ_enIL376IL376&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=QT5rDmMuqgXiGM%3A%2CmoAJr329wGYv9M%2C_&usg=AFrqEzfUDty3wNavzMNn74pb1YL6EOvpJA&sa=X&ved=2ahUKEwjg3KTezsfdAhWlBcAKHbJHAhUQ9QEwEnoECAQQDg#imgrc=t4PJkJjQgGRnpM:

koral926

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
הגישה שלי היא קצת שונה משלכם.
מאחר ואני מחליף ציוד די הרבה (בערך אחת לשנה/שנתיים) והיו על הסטנד הזה וגם על קודם שהיה לי (אגורה אקוסטיקס) גם רכיבים יקרים הרבה יותר אני דווקא מעדיף להשקיע בסטנד וזה כי...
לשדרוג של כבלים ושאר הרכיבים אף פעם אין סוף ב - 6000 שח שתשקיע על סטנד תמיד תוכל לשדרג את הכבילה,מקור,הגברה,חשמל ואין לזה סוף ...
אז בקרה הזה אני דווקא מעדיף להתחיל מהסוף.
וזה בעיקר מטעמים אסתטיים הגעתי לתוצאה לא רעה גם הסטנד הנוכחי (שהוא מאד פשוט) בעזרת קונוסים וסורבוטונים .

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
בצדק אתה עושה שאתה רוצה להחליף את הזכוכיות, משום מה מעריצי גבי מ'סאונדקווסט' שכחו להזכיר את אחד הסטנדים הטובים והמוערכים ע"י אודיופילים בעולם: קואדראספייר עם הבמבוק המחורץ, מוצר מצויין.
אני התלבטתי בינו לאטקאמה eco evoque se ובסוף הלכתי עלי האטקאמה כי היה זמין.

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
בצדק אתה עושה שאתה רוצה להחליף את הזכוכיות, משום מה מעריצי גבי מ'סאונדקווסט' שכחו להזכיר את אחד הסטנדים הטובים והמוערכים ע"י אודיופילים בעולם: קואדראספייר עם הבמבוק המחורץ, מוצר מצויין.
אני התלבטתי בינו לאטקאמה eco evoque se ובסוף הלכתי עלי האטקאמה כי היה זמין.

אני גם חשבתי שאולי כדאי להחליף את הזכוכיות, אבל לא בטוח שצריך להחליף את כל הסטנד.
אם אתה יכול לשים במקומם לוחות במבוק איכותיים ודחוסים באותו גודל והם יכולים לשבת יציב מאוד על הסטנד אז יש סיכוי טוב שיהיה לך שקט בגיזרה הזו, אלא אם אתה לא אוהב איך שהסטנד נראה...
בעיני החברים כאן, עושה רושם שהוא נראה יפה ואני אשמח לקבל עדכון אם אתה בכל זאת מוכר אותו..
וחוץ מזה מתנוש הציע לך הצעה הכי נדיבה וחברית, הייתי קופץ על ההצעה שלו גם אם זה נסיעה של שעה
בהצלחה בכל מקרה

koral926

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
תודה רבההההה :בעד:

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
אז כמה מס יש על סטנד לאודיו? בטח יש לך כבר תשובה. אנא שתף.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור