לפחות 50% יותר ממה שרשם היצרן של הרמקול כמקסימום בוואטים, אם הרמקול 4 אוהם ולא נציל כפול כח בוואטים שרשם היצרן כמקסימום.
איזה מזל שלא היה לי חשק לראות...לא היה לי כוח לצפות בזה מעבר ל-3:14 הדקות הראשונות.
אני לא מבין מה יש להתרגש מזה. זו סך הכל פרסומת למגברים עם הספק יחסית גבוה, שהיצרן רוצה שאנשים יקנו את הסחורה שלו, ומדבר שטויות לצורך זה, שלא משנה אם הוא מאמין בהן או לא.
חבל על כל שנייה שמבזבזים על זה.
בדיוק ככה הם מדברים שטויות במיץלא היה לי כוח לצפות בזה מעבר ל-3:14 הדקות הראשונות.
אני לא מבין מה יש להתרגש מזה. זו סך הכל פרסומת למגברים עם הספק יחסית גבוה, שהיצרן רוצה שאנשים יקנו את הסחורה שלו, ומדבר שטויות לצורך זה, שלא משנה אם הוא מאמין בהן או לא.
חבל על כל שנייה שמבזבזים על זה.
כן בדקתי בכמה וכמה אפליקציות הראו את אותה תוצאה כמה להאמין לה ???115 dB ....
פתחת שדה תעופה?
האפליקציות לא משהו.
הבעייה היא שהמיקרופון של הסמארטפון אינו בדיוק איכותי, לא בטוח שהוא בכלל ליניארי, מגיב באותה מידה לכל התדרים, ובכלל ערוך להתמודד עם עוצמות כאלה, וכנראה שיש גם שונות גדולה בין מיקרופונים של סמארטפונים שונים, כולל בעניין הרגישות.כן בדקתי בכמה וכמה אפליקציות הראו את אותה תוצאה כמה להאמין לה ???
כן נכון נותן איזשהו מושג אבל לא מחליף מקרופון מקצועיהבעייה היא שהמיקרופון של הסמארטפון אינו בדיוק איכותי, לא בטוח שהוא בכלל ליניארי, מגיב באותה מידה לכל התדרים, ובכלל ערוך להתמודד עם עוצמות כאלה, וכנראה שיש גם שונות גדולה בין מיקרופונים של סמארטפונים שונים, כולל בעניין הרגישות.
גם לא בטוח שהאפליקציות נבדקו עם עוצמות כאלה, וכנראה שכולן מניחות הנחות דומות לגבי התנהגות המיקרופונים, ולא בטוח שהן מכויילות בצורה שונה לכל סוג מיקרופון.
בקיצור, לא הייתי סומך עליהן בכלל, בטח לא בעוצמות בלתי-שגרתיות שכאלה.
זה אולי נותן אינדיקציה ברמה של X יותר/פחות חזק מ-Y, אבל לא ברמה של X=115dB, כשאולי זה אפילו רק 100dB או מי יודע כמה.כן נכון נותן איזשהו מושג אבל לא מחליף מקרופון מקצועי