הסבירו לי כבר עשרות פעמים במהלך השנים האחרונות שרוטל נשמע לא פחות טוב ממרק לוינסון ,במיוחד עם החליפו לו איזה כבל מעפאן ,
האמת היא שאין לי כבר כוח להלחם בבערות ,מן תחושה של דון קישוט,רוצים רוטל, לבריאות!
האמת היא שחוץ מבוב קרוור ,גם פראויציני הכריז שלא משנה אם טרנזיסטור או שפופרות,הוא מגיע לאותה תוצאה ,במיוחד במגברי סינגל אנדד הטרנזיסטורים שלו ,עם טרנזיסטור בודד במוצא ,
אבל החברה הללו מדברים מטעמי שיווק ,ומונעים מטעמי פירסום , אבל אנחנו האודיופילים הקטנים ,שמתנסים פה ושם בהבדלים עם ציוד ואביזרים ,לנו לא ניתן לספר את השטויות הללו ,
שמה באתר של הום תיאתר אוהבים לטפוח אחד על שכם חברו ,"שיחקנו אותה " באלפיים שקל מגבר ,ומה מבינים כל האהבלים הללו מדי טאון שיש להם מגברים במאה אלף הרי זה אותו דבר,וככה הם ממשיכים לחיות בטעות של עצמם וסבורים שהטעות שלנו ,יש לצחי חבר מדהים ,שגם חשב ככה ,בינתיים בהשפעה של צחי ,של הרופא שיניים שלו ושל כל מיני ,ניסה אחרת ,ולבחור יש שמיעה ויכולת ריכוז שאין לאף אחד כאן ,והנה פתאום הבחור שיש לו שמיעה אבסולוטית ,גם לו ירד האסימון מה כבלים יכולים לעולל ,מה זה מגבר טוב ,שלא לדבר על זה שרמקול של ,טיל יותר טוב מקוודרל בינוני ,אני שהייתי בשוליים ממש נהניתי לראות איך נפקחות לבחור העיינים ,
ודבר נוסף והכי חשוב שהחברה הללו מפספסים , הוא את ההנאה מהתחביב ,כי איזו הנאה אפשר כבר להפיק מאיזה רסיבר מעפאן ,מחובר לרמקול צווחני ,אני במקום עובר לשחמט ,באמת לא מבין מה הם עוסקים בתחום בקדחתנות שכזו אם זה מה שהם חושבים ושומעים ,פשוט חבל על האנרגיה ,