כמה חבל ...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אם היית בעלים של חברת אינטרנט פלצנית עם נוכחות של אתר באנגלית, במקום צרכן מוסיקה כבד, הייתי עושה מכל פוסט שלך מאמר לפנתיאון ומקדם אותו אורגנית ובצורה ממומנת בכל הרשתות.
רק תעשה לי טובה, תפרק את הפוסט הזה לנקודות ממוספרות כדי שאפשר יהיה לשתף אותו יותר בקלות.

(אם זה לא היה ברור, המחאתי לך ;))
טב,אפשר לעבוד על זה ביחד..:)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
בחיים לא חוזר לאנלוג!

אני חיי בטוב בעולם של גם וגם....נו, מכיר את הבדיחה עם ההוא שאוכל כול יום סטייק פילה,בסוף מתחשק משהו נוסף ושונה.
וואלה, אחרי התוספות ועם כול הכבוד לדיגיטלי אצלי, בכל הקלטה סבירה וצפונה האנלוגי אצלי אוכל את הדיגיטלי בלי מלח, וזה כולל קבצי "מופת" שאני מחזיק.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
אצלי, בניגוד למה שחשבתי שיקרה, האנלוג השתלט לגמרי. 80-20 או אפילו 90-10 לטובת האנלוג...

כרגע בהרצות, אז האנלוג עובד שעות נוספות והסאונד משגע...
אבל אין כמו הנוחות של דיגיטלי, אי אפשר לעבוד מהבית וכל 20 דק' לקום להפוך צד, שלא לדבר על המבחר האין סופי שזמין בלחיצת כפתור, בזכות האחרון לבדו לעולם האנלוגי אצלי לא יוכל להחליף את הדיגיטלי.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
גם אם יש לך דוגמנית בבית ״ כל 20 דקות להפוך צד ״ מי יכול בכלל?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
מספיק פעמיים × פעמיים ביום.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113

תלוי בדוגמנית ובנסיין.
עבורי אנלוגי לא מחליף את הדיגיטלי, הוא מצטרף לחגיגה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
כמה חבל - DYNAUDIO EVIDENCE TEMPTATION

de510ee743701df2bbede3c360de466f.jpg

תמונות מצורפות

• de510ee743701df2bbede3c360de466f.jpg
    de510ee743701df2bbede3c360de466f.jpg
    KB 27.7 · צפיות: 280

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
דווקא הרגע בו התחרטתי על מכירה היה רגע של הבנה.

הגיע אליי אילן טמיר עם CD מתקדם יותר של NAIM מה- CD3 שהיה לי. חיבר ושם את "תוכי יוסי" של אריק איינשטיין ומשהו בהבעת פניו שיכנע אותי. גם הצליל היה בהיר ומפורט יותר.
לקח את ה CD3 ונסע. תוך שעה עם עצמי הבנתי את הטעות. הצליל היה שדוף, כאילו נשאר השלד ללא הבשר. תוך חצי יום התקשרתי אליו, אבל הרכבת גם כבר נסעה, מישהו המתין למכשיר שלי וקיבל אותו וכו'.

הבנתי
א. לא להסתכל על המוכרים.
ב. עדיף שהם בכלל לא יהיו שם. סתם מלחיצים.
ג. לא בהכרח מה שהיצרן מכתיב כטוב יותר הוא כך.
ג. הדיוק בטון של המכשיר חשוב לי מפירוט ומבהירות. להשיג הכל ביחד זהו גביע הזהב, אבל קודם כל הטון. איזו שמנוּת ונדיבות נחוצות. שכינור קלאסי ישמע כמו כינור קלאסי ולא כינור בארוק, ושגיטרה אקוסטית תישמע כמו גיטרה ולא כמו בנג'ו גבולי.

עומר.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
הדיוק בטון של המכשיר חשוב לי מפירוט ומבהירות. להשיג הכל ביחד זהו גביע הזהב, אבל קודם כל הטון. איזו שמנוּת ונדיבות נחוצות. שכינור קלאסי ישמע כמו כינור קלאסי ולא כינור בארוק, ושגיטרה אקוסטית תישמע כמו גיטרה ולא כמו בנג'ו גבולי.
לפעמים זה בדיוק העניין של ברייק...

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
לפעמים זה בדיוק העניין של ברייק...

צודק, במקרה הזה ה cdi המתקדם יותר היה כבר משומש, ועדיין אילן החביב ניסה להרגיע אותי שהמכשיר צריך להתחמם וכו' מה שבתיאוריה נכון אבל לא קרה בפועל.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לפעמים מכשיר טוב מצביע/חושף בעיות אחרות במערכת.
לא מעט מכשירים טובים לקחו את המערכת שלי למקום לא טוב.
בכול המקרים, אצלי הבעיה לא היתה במכשיר או בכבל החדש, אלא במקום אחר במערכת או באקוסטיקה.

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
דווקא הרגע בו התחרטתי על מכירה היה רגע של הבנה.

הגיע אליי אילן טמיר עם CD מתקדם יותר של NAIM מה- CD3 שהיה לי. חיבר ושם את "תוכי יוסי" של אריק איינשטיין ומשהו בהבעת פניו שיכנע אותי. גם הצליל היה בהיר ומפורט יותר.
לקח את ה CD3 ונסע. תוך שעה עם עצמי הבנתי את הטעות. הצליל היה שדוף, כאילו נשאר השלד ללא הבשר. תוך חצי יום התקשרתי אליו, אבל הרכבת גם כבר נסעה, מישהו המתין למכשיר שלי וקיבל אותו וכו'.

הבנתי
א. לא להסתכל על המוכרים.
ב. עדיף שהם בכלל לא יהיו שם. סתם מלחיצים.
ג. לא בהכרח מה שהיצרן מכתיב כטוב יותר הוא כך.
ג. הדיוק בטון של המכשיר חשוב לי מפירוט ומבהירות. להשיג הכל ביחד זהו גביע הזהב, אבל קודם כל הטון. איזו שמנוּת ונדיבות נחוצות. שכינור קלאסי ישמע כמו כינור קלאסי ולא כינור בארוק, ושגיטרה אקוסטית תישמע כמו גיטרה ולא כמו בנג'ו גבולי.

עומר.
אכן...
יש מוכרים שמשנים את תגובתם למוסיקה לאחר שחיברו איזה רכיב שלהם
זה מתבטא בדרך כלל בחיוך, רקיעות קצובות עם הרגל וכו׳
לחברה הפחות מנוסים,תסמכו על האזניים שלכם
ותבקשו לשמוע את הרכיב כמה שיותר זמן ואף להשאיר אותו לכמה ימים
מצד שני...יד קונים לא מנוסים שלא מבינים שיש הבדל לטובה ברכיב של המוכר
אין מה לעשות , נסיון בא עם השנים

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
בלי לחץ , הכל בסדר.
הכי חשוב שמור על עצמך .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור