יש כמה דברים שאעשה לפני שאפרוש, אחד מהם, אקנה לין סונדק LP12 עם כל התוספות :) (כ-15 אלף תומר
capten אוהב את התחום הודעות 274 מעורבות 91 נקודות 28 25/2/17 #21 נכתב ע"י tomertsin: יש כמה דברים שאעשה לפני שאפרוש, אחד מהם, אקנה לין סונדק LP12 עם כל התוספות (כ-15 אלף תומר לחץ כדי להרחיב... תמונות מצורפות IMG_0401.JPG KB 98.1 · צפיות: 198 נערך לאחרונה ב: 26/2/17
נכתב ע"י tomertsin: יש כמה דברים שאעשה לפני שאפרוש, אחד מהם, אקנה לין סונדק LP12 עם כל התוספות (כ-15 אלף תומר לחץ כדי להרחיב...
tomertsin מושעה הודעות 12,603 מעורבות 2,203 נקודות 113 25/2/17 #22 יפה מאוד, זה הצבע . תומר נערך לאחרונה ב: 26/2/17
M miki185 חבר משקיען הודעות 560 מעורבות 43 נקודות 28 26/2/17 #23 נכתב ע"י נמר: אתה רואה אריה? לא רק ניים עושים שטויות. לחץ כדי להרחיב... מתי שמעתה פטפון כזה בתוספת הכלולים הנ״ל? , לי היה הפתעה למרות שמחזיק באחד יחסית חדש כולל צירקוס מובנה מבית חרושת.
נכתב ע"י נמר: אתה רואה אריה? לא רק ניים עושים שטויות. לחץ כדי להרחיב... מתי שמעתה פטפון כזה בתוספת הכלולים הנ״ל? , לי היה הפתעה למרות שמחזיק באחד יחסית חדש כולל צירקוס מובנה מבית חרושת.
arye.gur חבר משקיען הודעות 2,592 מעורבות 882 נקודות 113 27/2/17 #24 נכתב ע"י miki185: מתי שמעתה פטפון כזה בתוספת הכלולים הנ״ל? , לי היה הפתעה למרות שמחזיק באחד יחסית חדש כולל צירקוס מובנה מבית חרושת. לחץ כדי להרחיב... אני חושב שנמר התלוצץ. בתפיסה נמר תומך בלקצר עד כמה שאפשר את כבל המוצא מהזרוע. היה לנו דיון בדיוק בנושא הזה. במקרה שלי הכנסת מגבר הראש לתוך הפטיפון הביאה לשיפור מדהים. אריה
נכתב ע"י miki185: מתי שמעתה פטפון כזה בתוספת הכלולים הנ״ל? , לי היה הפתעה למרות שמחזיק באחד יחסית חדש כולל צירקוס מובנה מבית חרושת. לחץ כדי להרחיב... אני חושב שנמר התלוצץ. בתפיסה נמר תומך בלקצר עד כמה שאפשר את כבל המוצא מהזרוע. היה לנו דיון בדיוק בנושא הזה. במקרה שלי הכנסת מגבר הראש לתוך הפטיפון הביאה לשיפור מדהים. אריה