מה שמתסכל בכל העסק הוא שבעצם כתבתי מדם ליבי, מתוך הבנה ואמפתיה למצב של הילדים וההורים והאחים והסביבה, ומידת הסבל שלהם, ללא הגבלת זמן, במידה שמכאיבה לי ומציפה אותי לפעמים אפילו כשזה אצל אחרים, שלא לדבר על אם היה מדובר בילדים שלי.
בפוסט הראשון שכתבתי בנושא ומחקתי, התייחסתי לזה שאני לא יכול להכיל את המצב שמישהו יקר לי יסבול או יצטרך עזרה, ואני לא אוכל לעזור לו. זו אחת הסיבות שבגללה אני אישית מעולם לא הרגשתי מסוגל להביא ילדים לעולם שיש בו כל כך הרבה סבל וכאב, בלי שאוכל לוודא שתמיד אוכל למנוע אותם מהילדים או לעזור להם.
אני בטוח שיש אנשים שיכול להיות להם חשוב שיבינו את הסבל שלהם, כאלה שלא משנה להם , וכאלה שמפריע להם שמתייחסים לנושא.
אני מודה שלא חשבתי על אף אחד מאלה, אלא רק על העניין עצמו, ואני מתנצל שוב אם מישהו נפגע.
עם זאת, יש כאלה שקפצו כנשוכי נחש להגן על האחרונים, אולי בלי שיש להם אפילו קשר לנושא, והגדיל לעשות
@Slim1900 שניצל את ההזדמנות להשוות אותי לנאצים, אבל על זה אף אחד לא קופץ.
אני יודע שהנושא מכאיב, בטח למעורבים בו, ומצטער שהעליתי אותו.
כפי שאמר לי מישהו חכם, כשלא מדברים על אודיו, עדיף לענות בהומור, לא ברצינות, כי תמיד יהיו כאלה שמשהו יקפיץ אותם, ולך תוכיח שאין לך אחות.
דרך אגב, באמת אין לי -- לאמי אסור היה ללדת אותי, מטעמים בריאותיים, והיא החליטה לקחת את הסיכון.
אני בטוח שיש כאן האומרים שזו טעות טראגית (או קומית?)