michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,434
- נקודות
- 113
חחח
בית הספר זה סיוט שאתה עובר מחדש בניגוד לרצונך
בית הספר זה סיוט שאתה עובר מחדש בניגוד לרצונך
ולכן על פי תורת האבולוציה והגאון AK1 , האוכלוסיה הולכת ודועכת ברמת "ההשכלה" והחוכמה" כי רוב החכמים לא מעבירים את הגנים שלהם הלאה והאנושות מתמלאת באנשים עם מטען גנטי פחות חכם ,שיצא להם ילדים.אז לא 99% ולא נעליים, אלא בד"כ הרצון למספר ילדים גבוה הוא ביחס הפוך להשכלה. הרבה אנשים משכילים/חכמים חושבים להיפך ממך, וגם פועלים בהתאם.
לגדל ילדים, במיוחד במדינה זה קשה. ההוצאות אדירות.נראה לי שאין שום דבר אבסולוטי בקשר לילדים, לא דרעק ולא כיף ולא נפלא. זה עניין של טעם והתייחסות אישיים, ולרוב גם שונה בין הילדים של מישהו לילדים של אחרים.
יכולים להיות ילדים ש"מביאים נחת", מתנהגים יפה, מביאים ציונים טובים, לא מסתבכים בסמים ואלימות, בני שיחה טובים, עם מצב רוח טוב ומדבק, שעוזרים בכל דבר, עצמאיים, מרוויחים טוב, תומכים ועוזרים להוריהם גם אחרי שהם מזדקנים וחולים ודמנטיים, וכו' וכו', ותמיד יהיו הורים שלא יאהבו אותם, לא משנה מה.
יכולים להיות ילדים איומים, שהם ההפך המוחלט מזה, ותמיד יהיו הורים שכן יאהבו אותם, לא משנה מה.
ויכולים להיות ילדים אוטיסטיים לחלוטין, או חולים, שלוקחים את כל המשאבים והזמן של המשפחה, הכל סביבם ולמענם, ברמה ש"הורסת את החיים" לכולם, ושאינם מוקירים תודה אפילו, או כי הם לא מבינים במה מדובר, או שלא איכפת להם, ותמיד יהיו הורים שכן יאהבו אותם, לא משנה מה.
לא נראה לי שאפשר לומר משהו על ילדים שלא יהיו לו יוצאי דופן, והרבה, בטח ברמה עולמית.
אני מעולם לא רציתי ילדים לפחות כי:
וכל זה היה ברור לי כבר מילדותי או נעורי, ולא השתנה מעולם.
- אי אפשר להתחרט
- אני לא מוכן להיות במצב שהם יצטרכו משהו או יכאב להם משהו וכד', ואני לא אוכל לעזור להם
- זו אחריות גדולה מדי
- זה מגביל את החופש במידה בלתי קבילה מבחינתי
- זה לוקח יותר מדי מהזמן ותשומת הלב של בת הזוג, שלא תרצה סקס באותה מידה כמו קודם
- הם עלולים להיות בעייתיים בכל מיני אספקטים שחלקם הוזכרו למעלה
גועל נפשחוצמזה, אני לא מכיר הרבה אנשים יחסית, אבל כבר מתוך המדגם המצומצם הזה, יש כמה אוטיסטים, וגם לאנשים חכמים מעל הממוצע יש אוטיסטים בתפקוד נמוך, כך שהתרומה הגנטית של אנשים חכמים אינה בהכרח חיובית.
אז אני אמשיך אותך-גועל נפש
אולי מספיק עם הסלקצייה שלך לטיב וסוג האנשים שראויים לחיות?
מי שמך לקבוע שילד אוטיסט שווה פחות ממך?
וממש עוצר את עצמי בלהמשיך לכתוב
לאאני אכן מסכים שהכיוון הכללי הוא גועל נפש, אבל בכלל לא דיברתי על מי "ראוי" לחיות, ומי "שווה" -- אלה פרשנויות שלך.
התייחסתי רק לקשיים ולבעייתיות שהדברים האלה יוצרים אצל הסובלים מהם ובסביבתם.
אין לך תחתיתותרשה לי לשאול: אם בבדיקות במהלך ההיריון היה חס וחלילה מתברר שהעובר יתפתח לאוטיסט בתיפקוד נמוך, או חולה במחלות קשות אחרות, במידה ואפשר לנבא אותן, או חסר חלק מאבריו, וכד', האם היית מתעקש על המשכת ההיריון, כדי חס וחלילה לא לעשות "סלקצייה לטיב וסוג האנשים שראויים לחיות?"
אני לא יודע מה אתה היית עושה, אבל נראה לי שהרוב המוחלט של האנשים היה מפסיק את ההיריון הזה.
״חברה״ תפסיקו?חברה, תפסיקו זה לא יועיל לאף אחד, אחרנו את הרכבת.
מה קשור להחלטה שלו לא להביא ילדים?וויכוח מיותר,שמתחיל להתדרדר לכיוונים לא רצויים. אין לנו שום זכות לבקר את עמיר אל החלטתו לא להביא ילדים,כמו שאין לו זכות להגיב בצורה מגעילה לביקורת נוקבת של החברים כאן. בקיצור בואו נתרכז בתחביב.
ואם זה לא המצב, מה זה משנה?אני מצטער שלהתייחס במפורש לאספקטים היותר קשים של החיים, וייש כאלה, נראה לך "מגעיל", מה גם שלא אמרתי ולא התכוונתי שאוטיסטים או בעיות בריאותיות אחרות הן פחיתות כבוד ו/או ערך, או כל דבר שיפוטי אחר. התייחסתי רק לעובדה שהחיים שלהם ואיתם קשים, שנראה לי שאלה עובדות.
עכשיו אתה יוצא לוונדטה אישית כנגדי, בצורה מגעילה בהחלט.
אולי יש לך נגיעה אישית לעניין, וזה דורך עליה, ואם זה המצב, אני מתנצל. לא הייתה שום כוונה לפגוע במישהו.
אני מצטער שלהתייחס במפורש לאספקטים היותר קשים של החיים, וייש כאלה, נראה לך "מגעיל", מה גם שלא אמרתי ולא התכוונתי שאוטיסטים או בעיות בריאותיות אחרות הן פחיתות כבוד ו/או ערך, או כל דבר שיפוטי אחר. התייחסתי רק לעובדה שהחיים שלהם ואיתם קשים, שנראה לי שאלה עובדות.
עכשיו אתה יוצא לוונדטה אישית כנגדי, בצורה מגעילה בהחלט.
אולי יש לך נגיעה אישית לעניין, וזה דורך עליה, ואם זה המצב, אני מתנצל. לא הייתה שום כוונה לפגוע במישהו.
אתה צודק, אכן חשבתי רק על עצם העניין, ולא על כל אוכלוסיית הקוראים.אז זהו שמאד יכול להיות בסבירות גבוהה שפגעת במישהו
ל 99.9% מבני האדם יש ילדים ו 99.9% מהם יעשו הכל על מנת שיהיו להם ילדים.
במילים אחרות מה שאני מנסה לומר לך זה שאתה הוא החריג בנוף בנושא הרגיש הזה.
כעת , מאיפה אתה יודע שלאחד מהכותבים או הקוראים פה אין ילד אוטיסט / צרכים מיוחדים ?
שכל אחד יחיה את חייו כפי שהוא רואה לנכון רק שישמור את מחשבותיו בנושאים כאלו לעצמו.
אמיר ארמה